Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    А дай сега да ти кажа кое е смешно. Не е смешно да си караш колата с тия масла в Калифорния. Защо- има си литература, вземи и чети.
    И двете ми бангии сумарно са една заплата. Едната върви с 0w20, другата с 0w40. За 10 000 км не доливам. Така вървят вече 10 години и над 160 000 км.
    Не е смешо да кажеш нещо и да стоиш зад него, да можеш да го докажеш. Смешно е да ни ги говориш разни тежкарски лъскави глупости за разни коли, които уж притежаваш, че и таралежки имали. Ако искаш да правиш впечатление с тия глупости, хората ти го казаха- объркал си форума. Е точно заради това докато не видя снимки на Туарег с таралежки за мен си лъскав, без покритие празнодумец.

Не те обиждам, знам, има много неродасли младежи, които нямат 2 лева за кафе и затова стоят пред компютъра и се опитват да впечатлят публиката. Лошо няма, докато не се разбере що за човек стои зад клавиатурата.
    Не се излагай, по добре намери 2 лева.
    Не го обиждаш,казваш му истината
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Ей ако акьла се купуваше с пари...................ма на,само за таралежки са останали.

Мотора колко коня му бил,таралежките дето не ги разбирал,сега на мен акьл за масло и Калифорния взел да ми дава..................бе има потенциал темата и тва си е.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
        аааа,този дето кара гуофовете е друг.май беше BENZBOSS,разбирача на масла,дет кара с 0w40 на 115 по фарен.Бая си е смешно с тоз много добитък дет е избил
        Колега дай снимки на Туарега и МЛ-а де, недей да отбиваш въпроса.Искам много да ги видя.Наживо няма как да стане от моя страна, за това бъди така добър да просветлиш нас, "непросветените".
        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
          Колега дай снимки на Туарега и МЛ-а де, недей да отбиваш въпроса.Искам много да ги видя.Наживо няма как да стане от моя страна, за това бъди така добър да просветлиш нас, "непросветените".
          Ша даде,чакай малко де,да мине някой покрай тях и шъ го щракне.
          Сега папарака дебне,ма то за беля никой не минава
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
            С жигула сьм скачал на прасе,в последния момент се вьрти кьм тебе и с твьрдата си тиква прави калник,броня,фар,решетка...............на салата.Свиня сьм удрял около Ропотамо по тьмно,бях с Бус Фолксваген,много корава машина и бронята само на 4 болта.Удрял сьм куче с Голф 1................горкия Голф

Разминавал сьм се около Приморско с магаре в тьмницата,там си плюх в пазвата 3 дни след това.С Голфа бях

таралележките си ги сложи на някоя от долуизброените ти барутници.Кът тъ гледам какви смехории пишеш,бая животни тряя да си избил,сигурно бая зимнина си направил за ЩАТИТЕ.вчера ми отговори относно антифриза,питах какъв да налея(виж темата за антифриза),каза ми че си карал мерцедеса с 0w40 на 50 градуса по целзий ,и аз за малко ти повярвах.А това масло е за люти зими,така че смени малко литературата която четеш.Ако караш тез баби Яги с това масло,сигурно доливаш по 1 кило на 1000км.
            Много сте "гадни"....емнахте човечеца за Товарега с таралежките,МЛ-ите /само да не е имал предвид "имейлите" дето ги има/ а то какво развитие има в този човек и какъв потенциал.Оказа се,че е започнал с "Жигули" и Гоуф.Човека на лов е ходел бе-изтрепал е маса свине а казваше,че само по асвалт е карал!Сега купил Товарег с таралежи и МЛ с бодли.....дай Боже всеки му такъв прогрес!И не се смейте!Таралежите се раждат без бодли!

Коментар

Обсъждането на личните качества или недостатъци на участниците в този портал, никога не се е толерирало.
              Заключвам темата с единственото желание да спрете да се излагате.
              Очевидно е че таралежки на Туарег-V12 няма да видим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X