Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
    С жигула сьм скачал на прасе,в последния момент се вьрти кьм тебе и с твьрдата си тиква прави калник,броня,фар,решетка...............на салата.Свиня сьм удрял около Ропотамо по тьмно,бях с Бус Фолксваген,много корава машина и бронята само на 4 болта.Удрял сьм куче с Голф 1................горкия Голф

Разминавал сьм се около Приморско с магаре в тьмницата,там си плюх в пазвата 3 дни след това.С Голфа бях

таралележките си ги сложи на някоя от долуизброените ти барутници.Кът тъ гледам какви смехории пишеш,бая животни тряя да си избил,сигурно бая зимнина си направил за ЩАТИТЕ.вчера ми отговори относно антифриза,питах какъв да налея(виж темата за антифриза),каза ми че си карал мерцедеса с 0w40 на 50 градуса по целзий ,и аз за малко ти повярвах.А това масло е за люти зими,така че смени малко литературата която четеш.Ако караш тез баби Яги с това масло,сигурно доливаш по 1 кило на 1000км.
    Почнахме от Товарези, стигнахме до Гуофове, я се определи каква от двете самоличности ще ползваш при коммуникиране в този форум.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Кьде избяга бе "колега",да снимаш таралежките ли???Аз отивам да си долея масло,че гледам и тоя студ намаляло,като се вьрна се надявам да видя някоя снимка.

Таралеж не знам как се пише на други езици та няма как да ти помогна с тьрсачките,поня някоя крадена снимка да вкараш
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Почнахме от Товарези, стигнахме до Гуофове, я се определи каква от двете самоличности ще ползваш при коммуникиране в този форум.
        аааа,този дето кара гуофовете е друг.май беше BENZBOSS,разбирача на масла,дет кара с 0w40 на 115 по фарен.Бая си е смешно с тоз много добитък дет е избил

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
          Да се надяваме че 2011г. Мерцедес и БМВ ще започнат серйното производство на БРНЗИНОВ ДВГ с директно впръскване на горивото...
          Това не е някаква технологична новост. Доколкото знам, първите които го пуснаха в серийно производство са Мицубиши - GDI (Gasoline direct injection). Тогава говореха за около 20% икономия на гориво и пак толкова проценти повишаване на мощността спрямо двигателите с традициония начин на впръскване на горивото. В днешно време не знам кои точно са фирмите ползващи подобни стстеми, но със съгурност FSI/TFSI двигателите на VAG са с директно впръскване. Нямам наблюдения върху тях как са като икономичност.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

аааа,този дето кара гуофовете е друг.май беше BENZBOSS,разбирача на масла,дет кара с 0w40 на 115 по фарен.Бая си е смешно с тоз много добитък дет е избил

Бягаш от отговорите на въпроси, коите сам предизвика. Дай снимките на Туарега с "таралежките". Остави не мира задокеанския колега.

И още веднъж: ВНИМАВАЙ С ТОНА.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Що ли тази тема ми прилича на онези за змиите и машата за коса
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Това не е някаква технологична новост. Доколкото знам, първите които го пуснаха в серийно производство са Мицубиши - GDI (Gasoline direct injection). Тогава говореха за около 20% икономия на гориво и пак толкова проценти повишаване на мощността спрямо двигателите с традициония начин на впръскване на горивото. В днешно време не знам кои точно са фирмите ползващи подобни стстеми, но със съгурност TSI/TFSi двигателите на VAG са с директно впръскване. Нямам наблюдения върху тях как са като икономичност.
                Веднага давам пример с Голф GTi 2.0TSi -изключително приятен за каране автомобил. Има един такъв Голф в кооперацията, много наточен-наслада за окото. Много добре набира и разхода (по думи на собственика) е учудващо нисък. Говореше за около 7/100 смесено,което мен лично много ме учуди. Все пак това са 2.0 литра двигател с турбо. Ако го видя утре този ще го питам. Със сигурност е с директно впръскване.
                Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Сега видях, че като съм писал предишния пост нещо съм се разсейвал. Правилното означение е FSI / TFSI. Май имаше и TSI. Абе Фолксвагени, върви та ги разбери...

И коментаторите...

Коментар

С жигула сьм ....
                    "Боже, колко мъка има по тоя свят...."

Чудя се да се смея или да плача. Мога да ти изброя 20-30 члена на форума с коли над 100к, за които няма как да разбереш. Все щяхте да сте се виждали някъде, не мислиш ли?
                    Нали осъзнаваш, че тия двете които ги хвалиш са просто пълноприводни комбита, който много от тоя форум ще купят само за жена си и то не е много сигурно.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      TSI.
                      Това е комплектация на JEEP, Ларедо отвън, Лимитед отвътре. Най високо ниво на комплректация, по никакъв начин не биеща на очите

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Това е комплектация на JEEP, Ларедо отвън, Лимитед отвътре. Най високо ниво на комплректация, по никакъв начин не биеща на очите
                        Не е това, но както и да е.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        "Боже, колко мъка има по тоя свят...."

Чудя се да се смея или да плача. Мога да ти изброя 20-30 члена на форума с коли над 100к, за които няма как да разбереш...
                        С оглед последните разкрития, но мога да не си призная. Аз един от хората с автомобил за над 100 000 хиляди. Рупии.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Таралежките,таралежките,придьржайте се кьм таралежките

Имаше май тема КАКВО Е ОФФРОУД,що спамите тая тема
                          ей,око ненаситно...Нали ти го (ги) показах по-горе.
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            ей,око ненаситно...Нали ти го (ги) показах по-горе.

Ми не сьм ги видял,ходих да доливам М10Д и да си проверя антифриза ми дали е червен или син.Ще почета и малко за маслата де,щото много харчи,едва минава проверка за изгорели газове и като му полирам мотора ми го прьска с масло та чак по таралежките ще има,а това няма да го преживея.

Айде не се отпускайте,има потенциал още в темата,може пьк Туарег с таралежки да скокне от храстите.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

таралележките си ги сложи на някоя от долуизброените ти барутници.Кът тъ гледам какви смехории пишеш...
                              А дай сега да ти кажа кое е смешно. Не е смешно да си караш колата с тия масла в Калифорния. Защо- има си литература, вземи и чети.
                              И двете ми бангии сумарно са една заплата. Едната върви с 0w20, другата с 0w40. За 10 000 км не доливам. Така вървят вече 10 години и над 160 000 км.
                              Не е смешо да кажеш нещо и да стоиш зад него, да можеш да го докажеш. Смешно е да ни ги говориш разни тежкарски лъскави глупости за разни коли, които уж притежаваш, че и таралежки имали. Ако искаш да правиш впечатление с тия глупости, хората ти го казаха- объркал си форума. Е точно заради това докато не видя снимки на Туарег с таралежки за мен си лъскав, без покритие празнодумец.

Не те обиждам, знам, има много неродасли младежи, които нямат 2 лева за кафе и затова стоят пред компютъра и се опитват да впечатлят публиката. Лошо няма, докато не се разбере що за човек стои зад клавиатурата.
                              Не се излагай, по добре намери 2 лева.
                              Последно редактирано от NIKSD; 27-11-09, 06:38.
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Що ли тази тема ми прилича на онези за змиите и машата за коса
                                На оная с таралежа
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X