Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
    Какво му е новото на това впръскване? Че се ползваше в Ситроен С5 и Пежо 406 отпреди едно десетилетие почти,ли? Ама нещо го за%$№%ха,нямам идея защо.
    Проблема произтича от свойството на Бензина да се самовзривява при голямо налягане.В момента точно това се доизкусурява,тестват се различни антивзривяващи добавки към нормалния бензин.
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
      Проблема произтича от свойството на Бензина да се самовзривява при голямо налягане.В момента точно това се доизкусурява,тестват се различни антивзривяващи добавки към нормалния бензин.
      Тогава защо не караме дизелите на бензин?
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
        Да се надяваме че 2011г. Мерцедес и БМВ ще започнат серйното производство на БРНЗИНОВ ДВГ с директно впръскване на горивото.За момента има произведени няколко модела-за ТЕСТОВЕ.Обаче ако тази идея се осъществи,ДИЗЕЛ-а тогава ще се оприличава на ЛАМЯ.
        Естествено НЕ всеки ще може да си ги позволи тези НОВОСТИ в автомобилостроенето,и въпреки това БЕНЗИНОВИЯ двигател пак ще излезе едни гърди пред ДИЗЕЛА(незнайно обаче до кога).
        Ще се поровя ей сега из литературата която имам, да намеря статията за новото впръскване.ама доколкото се сещам от 1800 кубика БЕЗ ТУРБО вадеха 243к.с. за НМ не се сещам ама бяха доста и те.
        Първо,хич не сме по тематаВторо-грешиш тотално.
        Какво му е новото на това впръскване? Че се ползваше в Ситроен С5 и Пежо 406 отпреди едно десетилетие почти,ли? Ама нещо го за%$№%ха,нямам идея защо.
        А,Вие,господин капацитет по въпросите на PSA,знаете откъде идва темата и защо.Не разбирам в какъв контекст пишете и то меко казано наизуст.Верно че темата е в кофата,ама дай тогава да пишем за световния империализъм или история на изкуството,а?
        Без лоши чувства.

Хората с лъскави колици,също имат своите нужди и проблеми.
        Имат нужда от нормално общуване,макар и да са забравили,какво е това.
        Вярно,начинът им на общуване,понякога е твърде авторитарен.Те имат нужда да се самоутвърждават по този начин.
        Никой обаче не е длъжен да се съобразява с техните нужди(за изява ,изтъкване и т.н),поне не и ТУК.
        Сигурен съм,че има достатъчно примери за сравнително богати и успели хора във Форума.Всеки може да оцени техните мнения,ако въобще ги разпознае,и да прецени какъв е отговора на въпроса(макар и шеговит)от заглавието на темата.
        P.S. Съжелявам за сериозния тон.Ако има нужда...трийте.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

А,Вие,господин капацитет по...
          ... световните проблеми на богати и бедни, малки и големи и тн, не може ли вместо да пишете докторати да обясните защо нещо си е едикак си. Аз казвам,че се позлваше и то отдавна. Защо са го махнали,казах че не знам. Явно не е било особено рентаблилно моторчето. Това ,че темата е в кошчето, изобщо не ме „грее“. Обаче ако ми бяхте отговорили на въпроса,щеше да бъде много по-добре. Наистина не е място да пишем(те) авторитетни и дълбоко поучителни мнениея,
          не и ТУК.
          Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
          Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

До: Дизел, бензин или газ?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Всички казват че карат офроуд в гората, ма аз до сега там освен двуколки нищо друго не съм виждал.
            Какъв офроуд в гората карате, като горите са опасани целите в горски пътища.
            Аз уточнявам, че моето схващане за офроуд включва черен горски път. Он роуд за мен е асфалт, бетон или валиран чакъл /може и да пропускам нещо, но разбирате какво имам предвид/. Калната настилка /камънак, глина и т.н./ макар и горски път го възприемам за някакав тип офроуд. Разбира се като караш между дърветата и през мравуняците си е чист офроуд. Ако задълбочим в тая тема обаче може да се окаже, че равна лавадка, през която може да минеш със спортна кола е офроуд /щот няма път/, а горски път с дупки дълбоки по 1 метър е онроуд. Това е лично мнение. Мисля, че това схващане споделят и доста други хора. Лично съм виждал офроуд събитие в Англия, чийто маршрут беше кален път в една ферма.
            Последно редактирано от marin199; 26-11-09, 20:39.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Таралежките,таралежките,придьржайте се кьм таралежките

Имаше май тема КАКВО Е ОФФРОУД,що спамите тая тема
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

... световните проблеми на богати и бедни, малки и големи и тн, не може ли вместо да пишете докторати да обясните защо нещо си е едикак си. Аз казвам,че се позлваше и то отдавна. Защо са го махнали,казах че не знам. Явно не е било особено рентаблилно моторчето. Това ,че темата е в кошчето, изобщо не ме „грее“. Обаче ако ми бяхте отговорили на въпроса,щеше да бъде много по-добре. Наистина не е място да пишем(те) авторитетни и дълбоко поучителни мнениея,
                Е,за сериозните въпроси си има и сериозни теми,където да се задават.
                И отговора за теб ще напиша там,но не наизуст, а с факти и цифри.Но и сам можеш да се поровиш и да потърсиш.Аз ги знам нещата защото до скоро се интересувах доста и четях много.Освен това имам някаква основа,като знания и образование(не са много,но знам какво не знам).
                Не съм искал да те обидя,просто в доста твои мнения виждам сериозни пропуски.А и фаворитизирането на определени марки от теб е прекалено и показва ограниченост(не се обиждай).Мен ме обвиниха,че съм фен на VAG,просто защото имам наблюдения над тях,без да ги фаворитизирам.Не съм капацитет и избягвам да давам мнения за неща в които не съм сигурен.Както и да пиша непроверени неща(случва се, но рядко)
                Както казах не се пали,а прочети.
                Може би ти си от незаконно издигналите се във Форума,а?
                ПС:Кой ли трябва да прочисти и коша от мнения като,последните ми две?
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Туарега сякаш ще е по-проходим с тракторни . И на мен ще ми е интересно как се държи с таралежки.

То отдавна е за Лични, ама нали е в спам раздела. Дисциплината се затяга. Хайде аз спирам. Сменям спама с бира.

Коментар

От тук - на лични......
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Тъй де тъй. Има един фактор при тия състезания - разход му викат. Хайде да задължим и едните и другите да правят еднакъв брой спирания за зареждане, с еднаква продължителност, и тогава ще видим кой крив кой прав. Щото тук стана заека и костенурката. Но костенурката си остава по-бавна.

Не че имам нещо против дизелите, когато са служебни.
                      До колкото знам, правилата за подготовката на дизелите и бензините са различни, като дизелите са доста по-освободени.От там следва, че сравнението е некоректно /за Льо Ман/

Междудругото Дакар не е фактор...леки коли са го печелели .

Коментар

• До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение

Междудругото Дакар не е фактор...леки коли са го печелели .
                        Да,па и разни бъгита без 4х4.(само задно)
                        А имаше и едни колици дето се отказаха,Щото винаги печелеха и нямаше интрига

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

С жигула сьм скачал на прасе,в последния момент се вьрти кьм тебе и с твьрдата си тиква прави калник,броня,фар,решетка...............на салата.Свиня сьм удрял около Ропотамо по тьмно,бях с Бус Фолксваген,много корава машина и бронята само на 4 болта.Удрял сьм куче с Голф 1................горкия Голф

Разминавал сьм се около Приморско с магаре в тьмницата,там си плюх в пазвата 3 дни след това.С Голфа бях

таралележките си ги сложи на някоя от долуизброените ти барутници.Кът тъ гледам какви смехории пишеш,бая животни тряя да си избил,сигурно бая зимнина си направил за ЩАТИТЕ.вчера ми отговори относно антифриза,питах какъв да налея(виж темата за антифриза),каза ми че си карал мерцедеса с 0w40 на 50 градуса по целзий ,и аз за малко ти повярвах.А това масло е за люти зими,така че смени малко литературата която четеш.Ако караш тез баби Яги с това масло,сигурно доливаш по 1 кило на 1000км.

Коментар

Дааа, темата се развива!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
                              С жигула сьм скачал на прасе,в последния момент се вьрти кьм тебе и с твьрдата си тиква прави калник,броня,фар,решетка...............на салата.Свиня сьм удрял около Ропотамо по тьмно,бях с Бус Фолксваген,много корава машина и бронята само на 4 болта.Удрял сьм куче с Голф 1................горкия Голф

Разминавал сьм се около Приморско с магаре в тьмницата,там си плюх в пазвата 3 дни след това.С Голфа бях

таралележките си ги сложи на някоя от долуизброените ти барутници.Кът тъ гледам какви смехории пишеш,бая животни тряя да си избил,сигурно бая зимнина си направил за ЩАТИТЕ.вчера ми отговори относно антифриза,питах какъв да налея(виж темата за антифриза),каза ми че си карал мерцедеса с 0w40 на 50 градуса по целзий ,и аз за малко ти повярвах.А това масло е за люти зими,така че смени малко литературата която четеш.Ако караш тез баби Яги с това масло,сигурно доливаш по 1 кило на 1000км.
                              Колега, я организирай една сбирка за нас простосмъртните да видим твоите зверове /не се майтапя, сериозен съм/. Който може да дойде и да се докосне до твоя автопарк ще направи снимки за всички останали /дори и без таралежки да е Туарега/.

P.S. Ще помоля и теб и всички останали да спазваме добрия тон, защото обидите в този форум не се толерират. Давайте си доводите, но без персонални нападки.

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
                                .вчера ми отговори относно антифриза,питах какъв да налея(виж темата за антифриза),каза ми че си карал мерцедеса с 0w40 на 50 градуса по целзий ,и аз за малко ти повярвах.А това масло е за люти зими,така че смени малко литературата която четеш.Ако караш тез баби Яги с това масло,сигурно доливаш по 1 кило на 1000км.

Бе аз имам снимки,а ти вземи прочети малко за маслата поне,че и за антифриза да не се излагаш.

Кажи за таралежките сега,остави ме мен,аз акьл нямам,а и пари.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X