Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Аааа, никой не го подценява! Туарега си е добър! За много неща! Ама да се хвалиш, че "изяжда" всички други в гората си е малко преувеличено!
    Айде малко спам,ама като каза изяжда,се сетих за един стар виц...Един ловец,известен с подвизите си,се позагубил месец-два.Появил се в кръчмата и всички го наобиколили с интерес...Ама нашия си трае...След безброй покани(и ракии) да разкаже последните си подвизи,срам не срам започнал:
    -Отивам аз при мечата дупка,мечката се показва...дърпам аз спусъка,ама...засечка...Мечока ми вика:
    -Бягай бързо!Ако те хвана,или ще те изям,или ще те таковам-каквото избереш!
    Публиката:
    -И,ии?!Какво стана?
    -Изяде ме бре,де'би мечока...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Да се върнем към бензин или дизел... Лично аз по-харесвам бензина, щото може да се прави на газ.
      1. Обаче, ако говорим за оф-роуд, има едно Голямо състезание - "Дакар" му викат. Там в последните години дизелът не прощава, миналата година даже спечели. И понеже дизелът е толкова властен там, тази година разрешиха на участниците с бензинджийки да си слагат по-големи турбини, да си правят по-големи въздуховодии въобще да пилят още бегачките, за да могат да подсмърчат малко по-близо до "нафтовите печки".
      2. Обаче, като говорим за писта, има едно голямо състезание - "Льо Ман" му викат, където от може би две години насам за абсолютната победа се борят две фирми със състезателни "нафтови печки", които пък на всичкото отгоре "сипват" по половин час на всички останали "бензинопили".
      Пак ще кажа, аз обичам бензиновия двигател повече, ама левски - цска тука не върви, което си е, си е...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Да се върнем към бензин или дизел... Лично аз по-харесвам бензина, щото може да се прави на газ.
        1. Обаче, ако говорим за оф-роуд, има едно Голямо състезание - "Дакар" му викат. Там в последните години дизелът не прощава, миналата година даже спечели. И понеже дизелът е толкова властен там, тази година разрешиха на участниците с бензинджийки да си слагат по-големи турбини, да си правят по-големи въздуховодии въобще да пилят още бегачките, за да могат да подсмърчат малко по-близо до "нафтовите печки".
        2. Обаче, като говорим за писта, има едно голямо състезание - "Льо Ман" му викат, където от може би две години насам за абсолютната победа се борят две фирми със състезателни "нафтови печки", които пък на всичкото отгоре "сипват" по половин час на всички останали "бензинопили".
        Пак ще кажа, аз обичам бензиновия двигател повече, ама левски - цска тука не върви, което си е, си е...
        Наскоро си мислех - а кога във формула 1? Въобще няма да се учудя! Кой ти е мислил преди 10-15 години, че Льо Ман ще го печелят дизеларки?!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
          ...
          1. Обаче, ако говорим за оф-роуд, има едно Голямо състезание - "Дакар" му викат...

2. Обаче, като говорим за писта, има едно голямо състезание - "Льо Ман" му викат...
          Тъй де тъй. Има един фактор при тия състезания - разход му викат. Хайде да задължим и едните и другите да правят еднакъв брой спирания за зареждане, с еднаква продължителност, и тогава ще видим кой крив кой прав. Щото тук стана заека и костенурката. Но костенурката си остава по-бавна.

Не че имам нещо против дизелите, когато са служебни.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Дизел, бензин или газ?

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
            Писах"МАЙ НАКАКВИ ТАРАЛЕЖКИ СЛОЖИХ",не четеш ли точно какво съм написал,може и да не са били типичните "ТАРАЛЕЖКИ",малко не разбирам от гуми,но бяха с много голям грайфер,ололо 9-10мм.По принцип ходя в гората, само да изпробвам как се представя колата,блокажи,раздадка,скорости,температура и т.н.ТОГАВА ХОДЯ В ГОРАТА,сега разбра ли.ИНАЧЕ НЕ ХОДЯ В ГОРАТА.
            Ма ти както пишеш не си сигурен за ГУМИТЕ щото не разбираш,още малко ще си признаеш,че си объркал и джипките за които говориш,щото не разбираш много от жипки

Темата е невероятно интересна,отдавна не се беше появявал такъв СПЕЦ
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

До: Дизел, бензин или газ?

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
              Ами този форум за какви жибки е?Аз си мисля,че тук всички джипове са равни,а не кой какъв джип кара,и колко лъскав е той.
              Ама ти на твоите "жиБки" ли им викаш????А самия Ти направи разделението кой какво кара,колко пари струва и колко е лъскав...... Колегата ти го каза в прав текст:"Нещо си объркал форума ПИЧ".Остави ни нас с таралясниците.....по-добре си намери по лъскав форум.....този е за гората!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Тъй де тъй. Има един фактор при тия състезания - разход му викат. Хайде да задължим и едните и другите да правят еднакъв брой спирания за зареждане, с еднаква продължителност, и тогава ще видим кой крив кой прав. Щото тук стана заека и костенурката. Но костенурката си остава по-бавна ..
                В крайна сметка, в едно състезание по-бърз е този, който стигне пръв до финала ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

А какво са таралежки?Да знам,че може и аз да сьм с таралежки,но да сьм пропусналИмам и снимки
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    А какво са таралежки?Да знам,че може и аз да сьм с таралежки,но да сьм пропусналИмам и снимки
                    Хм ако са около 10мм. грайфер,ама най-добре да се изкажат разбирачите
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      "Таралежки" (също и бутонки) им викат на ей такива гуми, дето ги виждаш на Г-то.

Ама нещо не ми се вярва "туарегчето" да е било с такива.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Тия са пистарки,не ме бьзикайАз чакам снимки да видиш истински таралежки
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Да не става въпрос за тези..... Аз мислех на моя трошлек да слагам такиваНякой да даде съвет понеже незнам "таралежки"ли са или "Гущерки"?
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            В крайна сметка, в едно състезание по-бърз е този, който стигне пръв до финала ...
                            Така е, но това освен от качествата на участниците и терена, често зависи и от правилата на състезанието.

Коментар

Всъщност, гледайки философски (а и не само), този който е по-бърз не е ли по-бърз, а този които е пръв на финала, всъщност победител
                              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                              lre-bulgaria.org

Коментар

Да не бърка някой офроуд форума с драг форум. Кви са тия коне, камили. Да няма някой притежател на "Елинор", 1300 кона, който да го кара в гората?
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X