Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дизел, бензин или газ?

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
    ...
    щом казваш гора,и за там имам 1-2 жибки,естествено бензинки,Туаргче 6000-v12,и едно ем-елче с 4 цилиндъра по малко.Та малко за гората.Туарега го обух с едни тънки гуми,че беше с 305-45-21,май някакви таралежки сложих-по тънки,че малко му вдигнах и предницата ,и задницата(надух му възглавниците де),ами кво да ти кажа...

Пусни някоя снимка, на Туарега с "таралежките".

Коментар

И на "горския" МЛ...
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        И на "горския" МЛ...
        За съжаление,аз не ходя в гората.С Туарега беше просто проба до къде ще стигне,а и моите коли не са горски.Ако караше кола за 70-80 000лв,едва ли би се разхождал из горските пътеки.В случая вече говорим за мощ,лукс и комфорт,а не за кал,вода и т.н.А отностно дали съм излизал някога в гората,ДА излзизам почти всяка седмица.Все пак Банско,Боровец,Узана,Рибарица са в гората....нали?.

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение

Ще ме извиняваш,ама много смешно ми стана,ТАРАТАЙКИТЕ-както си ги нарекъл,са в пъти по-надеждни от тези които описваш извън пътя.
        Ще видиш закъсали бензинови като излезнеш на разходка някъде където няма асфалт,естествено и дизели,ама трябва да се ходи в калта иначе само по телевизията ще гледаш.
        ТАРАТАЙКИ,имах в предвид разни преработени джипки със стърчащи от тях тръби,маркучи,винкелови ролбари,калобрани и т.н.,създадени само за гората.Не виждам каква надежда има в тези автомобили.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Какво трябваше да видя,доколкото разбирам от коментарите,става въпрос за дизелов агрегат

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        Mоля първо малко тона така да си упрайти,ръзииш ли и после да водим дискусия. А по вашите думи явно Мерцедес лъжат,защото това което написах го пише в рекламно издание на същата марка от 2003 година.
        Да,прав си.Вчера погледнах талона,вярно е че е 350кв-476к.с.Малко съм си понадул двигателя с още 9к.с.,за което се извинявам.Максималните конски сили на този мотор,които може да достигне чрез фабричните си настройки са 515к.с. с промяната(добронамерено човъркане из софтуера).
        Последно редактирано от Ясен; 25-11-09, 16:06.

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido
          ТАРАТАЙКИ,имах в предвид разни преработени джипки със стърчащи от тях тръби,маркучи,винкелови ролбари,калобрани и т.н.,създадени само за гората.Не виждам каква надежда има в тези автомобили.

Колеги, 90% от колите на членовете на форума са таратайки! Надежда всяка тука оставете!

Ако караше кола за 70-80 000лв,едва ли би се разхождал из горските пътеки.
          Може да те учуди, обаче някой от "ТАРТАЙКИТЕ" тук надминават тези суми! И си се разхождат в гората!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

ОбъркАл си рейса (форума) пич....
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За съжаление,аз не ходя в гората.С Туарега беше просто проба до къде ще стигне,а и моите коли не са горски.Ако караше кола за 70-80 000лв,едва ли би се разхождал из горските пътеки.В случая вече говорим за мощ,лукс и комфорт,а не за кал,вода и т.н.А отностно дали съм излизал някога в гората,ДА излзизам почти всяка седмица.Все пак Банско,Боровец,Узана,Рибарица са в гората....нали?.

...
              Не ходиш в гората ли? Ами тогава що ги приказваш такива?

... щом казваш гора,и за там имам 1-2 жибки,естествено бензинки,Туаргче 6000-v12,и едно ем-елче с 4 цилиндъра по малко.Та малко за гората.Туарега го обух с едни тънки гуми,че беше с 305-45-21,май някакви таралежки сложих-по тънки,че малко му вдигнах и предницата ,и задницата(надух му възглавниците де),ами кво да ти кажа...дизелите малко се поизгубиха в гората,видяха една локва и малко се пооплашиха.Та бензина.. е по добър и в гората,и във въздуха,и във водата,и на пътя,и на пистата.
              Дошъл си да се похвалиш колко лъскави и скъпи "жибки" си имаш ли? Е, точно в този форум рискуваш да останеш силно неразбран ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Дошъл си да се похвалиш колко лъскави и скъпи "жибки" си имаш ли? Е, точно в този форум рискуваш да останеш силно неразбран ...
                Ами този форум за какви жибки е?Аз си мисля,че тук всички джипове са равни,а не кой какъв джип кара,и колко лъскав е той.

Коментар

Чавдаре,ти да не земеш да помислиш,че наистина има тези коли,повечето като този колега,са "въздух под налягане",аз също си изкарвам прехраната на Боровец,и съм се нагледал на хора които карат,служебни ,лизингови или на незнам кой си коли.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Чавдаре,ти да не земеш да помислиш,че наистина има тези коли,повечето като този колега,са "въздух под налягане",аз също си изкарвам прехраната на Боровец,и съм се нагледал на хора които карат,служебни ,лизингови или на незнам кой си коли.
                    Дали има или не, той си знае. Чакаме го да пусне снимки на туарег с таралежки, а дотогава - няма да го обвиняваме в лъжа, я.

Коментар

Ами този форум за какви жибки е?Аз си мисля,че тук всички джипове са равни,а не кой какъв джип кара,и колко лъскав е той.
                      Ми айде де,пусни снимки на оня с "по-тънките таралежки",че много работи написа-ходил съм в гората,не съм ходил
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Приема се и снимков материал с МЛ с одрана от храстите боя. Едното от двете. Чакаме.

п.с. Обещавам да прочистя после темата.

Коментар

Темата е за бензин или дизел,аз заставам твърдо зад бензиновия двигател,а това че харесвам и карам коли с повече кончета,невиждам да е проблем за някого.И какъв джип трябва да карам,че да остана разбран....Ако смяташ че Туарег 6000-V12,или Мерцедес 5.5-V8 не са превозни средства,това вече е лично мнение.Както виждаш,от скоро съм във форума,и незная за какви джипове трябва да се пише.А това че някой не харесва тези возила,както виждам в някои коментари,това си е негов личен дерт,и въпрос на възможности.И задължително ли е да се ходи в гората,пък тогава да се пише?Жибките,са нито лъскави(не харесвам измити коли),нито скъпи,виждам че доста колеги са писали за колите си,та реших и аз да кажа за мойти,и незнаех че ще прозвучи като хвалба.А пък и те не са за хвалене,4-5 годишни дрънчилки-какво да ги хвалиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Приема се и снимков материал с МЛ с одрана от храстите боя. Едното от двете. Чакаме.

п.с. Обещавам да прочистя после темата.
                            Еееее тия бисери направо ги измести в оня хубавия раздел,ако е възможно,че като му е скучно на човек да се развесели малко.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ами, форумът се казва "OFFROAD-Bulgaria", над темата, в която пишеш, стои анкета "Какъв двигател смятате че е най-добър за оффроуд?" и, съответно, се предполага, че става въпрос за джипки, дето се карат офроуд ...

Т.е., става въпрос не за "лукс и комфорт", а за нещо ей такова (видео 18 МВ).

Поради което, това ти мнение звучи някакси доста не на място

... ТАРАТАЙКИ,имах в предвид разни преработени джипки със стърчащи от тях тръби,маркучи,винкелови ролбари,калобрани и т.н.,създадени само за гората. Не виждам каква надежда има в тези автомобили ...
                              Това, че ти не виждаш надежда в "таратайките", най-вероятно означава единствено това, че не си стъпвал в тяхното царство. Въпреки приказките за туарегчето с таралежките ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                А сега де,май завистта започна да надделява над горивата.Лично ще дойда да ти ги покажа,барабар с талоните,само кажи къде.
                                ...
                                Как ги виждаш тези хора какви коли карат,и дали са служебни,лизингови и т.н.Ходиш при тях и ги питаш ли,демек по какво съдиш че са такива.Или те сами идват при теб и ти казват,кой с каква кола идва.АМАН,АМАН от завистници......Въздух под налягане си ти,защото неможеш да си ги позволиш,.Доста зими ще трябва да се потрудиш на Боровец,за да се качиш на такава кола.....което всъщност е невъзможно.Ако искаш дай някакви координати,аз често идвам.
                                Последно редактирано от Ясен; 25-11-09, 20:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X