Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите долари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новите долари

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Може да са баби реститутки. Частно плажче, това, онова..
    Тц, нема как да са реститутки, щото там немаше национализация преди това... Лош късмет

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Сус бре, аз ги обработвам отпреди тебе
      Аз...такова...да се нареждам ли на опашка? Стар-нестар и аз искам от новите.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Сус бре, аз ги обработвам отпреди тебе. Още от темата за акумулаторите. Само малко организация трябва.
        Ясене, ти си млад, чест ти расте (дето казваше баба ми)... По твое време и тук може да стане за живеене.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Моето време е сега. И тук става за живеене - и по-хубаво ще стане, работя по въпроса. Ставаше дума просто да се позанимавам с още нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            Играя! И белот и бридж, и табла - 8 модификации! Бях приет навремето във Военноморското и ми дадоха най-вискоата степен на въртящия стол, плувам, инженер съм и икономист. Казвайте друго какво трябва?
            Дъртичък съм и няма да ви бутам мацките, ест няма да ви портя на булките. Даяня на пиене и без пиене.
            Пуша, ама и лули мога да пуша в морето.

Ехееее,ти не си за тая работа,прекалено много си квалифициранСега ако кажеш,че и покера много го разбираш и сьвсем отпадна от списька с кандидатите

Друго трябва да можеш да ловиш риба,да я дьрпаш на лодката,да я дереш и чистиш,да е слагаш на барбекюто и да го пазиш да не загасва от вятьра.Барбекюрист с една дума.

Вий майтап си правите ма имаше оферта от тук до Дубай като им казахме,че минаваме през Панама,Атлантика,Европата и Суец.Е тва ако стане / няма да стане обаче /можем поне двама да вземем с нас половината пьт.Има и оферта от тук до Австралия,грубо 10 000 километра,човек женен може да се пребере,че и 3 пьти.

Чакайте снимки,да ви подразним малко
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Аз си мисля, че САЩ нямат и намерение да си сменят вида на банкнотите. Ако не друго - не могат да подменят всички банкноти в обръщение, щото .... абе по света има бая от тях

Коментар

Живота на една банкнота е средно 5 години по спомени.Не са се хванали,не са ги сменили,по една цветна лента и рьгай печатницата пак.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Айде идвай,че се чудим четвьрти от кьде да намерим,пащат в истински зИленки долари...
                  Не стана ясно, с новите банкноти ли ще плащате или със старите?
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

С непокрити чекове

То има стаж пьрво,ако не я разбира таблата плаща вредниБе мани,не е лесно
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Живота на една банкнота е средно 5 години по спомени.Не са се хванали,не са ги сменили,по една цветна лента и рьгай печатницата пак.
                      Убеден съм, че не искат. Защото количествата долари, които трябва да обменят не отговарят на отпечатаните от тях и то с много.

Коментар

Ехееее,ти не си за тая работа,прекалено много си квалифициран...
                        Не ме бива в плуването, иначе и аз да съм се "кандидатирал"
                        С тоци, жици и мотори се оправям добре, белота не ми е в кръвта, но имам тренинг от студентските години... ама пусто, имам шубе от водата и това е.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Не ме бива в плуването, иначе и аз да съм се "кандидатирал"
                          С тоци, жици и мотори се оправям добре, белота не ми е в кръвта, но имам тренинг от студентските години... ама пусто, имам шубе от водата и това е.

Не бой се,ведньж се мре
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Как 5 години? Аз имам една имам една двадесетачка печатана 1936 г и само при мен седи повече от 20 г.
                            sigpic

Коментар

еии тука интересна тема се заформила.

Алоо Братята, аз съм ви по-наблизо .. и макар поканата да не е отправена към мен - аз да си кажа че предния път като рекохте - мухата ми бръмчи в тиквата ...здраво. Пусто началото на януари
                              имам един изпит и треба да чета за него щот иначе жената ще ме изкорми. А иначе за след това нещо ако имате предвид ... белот играя, не драифам (поне на ферибота до Сиатъл или Ванкувър).

както го бях казал по-преди - след Вашите теми за плаванията - имам си още една мечта.

ааа забравих и испански говоря - моем да пцуем почти кат мехиканец
                              Последно редактирано от Slick; 25-11-09, 19:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнение
                                Как 5 години? Аз имам една имам една двадесетачка печатана 1936 г и само при мен седи повече от 20 г.
                                Е, твоята не е в обръщение

Тези в обръщение в Щатите и по толкова не изкарват. Ей сега извадих от джоба си едно доларче което е абсолютна, тотална и почти неспасяема мекица, а е от 2003та.

Другото любопитно в доларовите банкноти в обръщение в Щатите е че върху 90% от банкнотите в обръщение при анализ могат да бъдат намерени следи от кокаин. Не че през всичките е шмъркано, но една зацапана да се завърти в броячна машина или банкомат и заразява хиляди други.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X