Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите долари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новите долари

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Chris, и аз това чух от много хора и за това дойдох тук- да гледам сеира от близо. Много искам да видя как тъпите американси наистина затъпяват и започват да ходят боси и голи. Те пък жилави излязоха, вече сума и време се шматкат ухилени в тая криза. Май нещо не върви конспирацията като хората.
    Аз ще продължавам да стоя тук и да чакам, току виж станало един ден. Като се случи, обещавам да пратя снимки.
    Ник, не профанизирай нещата, ако обичаш. Въпроса с американския долар не касае само американците, а световната валутна система. Обикновените американци може би последни ще усетят, че има проблеми с долара. Не зная защо се засягаш и мислиш, че има негативизъм в думите ми спрямо американските граждани. Напротив - чудя се и аз дали да не дойда моряк при вас.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
      ...
      Темата беше за грозните нови долари. Такива няма и май няма и да има в близко бъдеще.
      Не съм много по макро икономиката и не мога да се изкажа кое кога и как ще стане. само знам, че който се е качил на стълба или е слязъл или е паднал. В някои случаи отнема време, а аз няма да живея повече от 120 години. Да му мислят внуците.
      По въпроса с идването ти- последно време се чудя как има още млади хора в Родината. Дано не засегна някой, просто мисля, че трябва човек да има кански нерви за да стои и търпи .../вие си знаете/.

Спирам по темата, такива долари няма, това е поредната партенка.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Напротив - чудя се и аз дали да не дойда моряк при вас.

Айде идвай,че се чудим четвьрти от кьде да намерим,пащат в истински зИленки долари.

И поне се чудиш още викам да те зарибя малко,така и така сме в спама.
        След седмица / ако не ни мине котка пьт / трьгваме от тук до Хавай с една такава - бири,риби,барбекюта,сльнце/море/чайки...............и голям зор да намери свестен четвьрти,че застрахователите искали да сме 4 човека / май да има за каре белот /.Белот играеш ли?Ако ДА се плаща допьлнително за квалификация

Снимки като се вьрнем,ще драснем една тема с описание на подготовката,пьтуването,лодката,рибите.................и ако не скьсаш синджира после пак си говорим.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Айде идвай,че се чудим четвьрти от кьде да намерим,пащат в истински зИленки долари...
          Правоспособност трябва ли

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Правоспособност трябва ли
            Ей, това зелените не четат. Нали ти каза човека- белот трябва да можеш да играеш= правоспособен белотажия.
            За карането на лодката си има автопилот.

Коментар

Ей, това зелените не четат. Нали ти каза човека- белот трябва да можеш да играеш= правоспособен белотажия.
              За карането на лодката си има автопилот.
              Карти посмъртно не играя. Лошо...

п.с. тапия за белотаджия мога да си направя, но ще ме хванете...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Карти посмъртно не играя. Лошо...

п.с. тапия за белотаджия мога да си направя, но ще ме хванете...
                Ще проиграеш, като те вържат в една кабинка с размерите на товарното на микборус за 3 седмици, всичко проиграваш, пропяваш, пропиваш, посбиваш се. Може и развод по телефона да си уредиш. Много криви идеи им идват на ум на хората в лодка през океана.

Коментар

... всичко проиграваш, пропяваш, пропиваш, посбиваш се...
                  На това му се вика корупционен натиск, ... четирима не е ли на по-големите корита?

Коментар

Ония ден духаше 40 вьзла и беше дигнало 8-9 метра вьлна. Имаше и малко свлачища в Хавай заради дьжда. Май за това се е напьнала застрахователната компания да сме 4ма. Иначе ги правим по 3ма, но зимата....

Коментар

Ония ден духаше 40 вьзла и беше дигнало 8-9 метра вьлна. Имаше и малко свлачища в Хавай заради дьжда. Май за това се е напьнала застрахователната компания да сме 4ма. Иначе ги правим по 3ма, но зимата....
                      Пък и "2012" излезе по кината...

Коментар

Искам Хавай, искам хавайки, искам долари, много долари. Без значение дали са нов или стар модел.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Искам Хавай, искам хавайки, искам долари, много долари. Без значение дали са нов или стар модел.
                          И за какво са ти стар модел хавайки?

Коментар

И за какво са ти стар модел хавайки?
                            Говорех за доларите, ама и за хавайките става. Може да са баби реститутки. Частно плажче, това, онова..
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

Играя! И белот и бридж, и табла - 8 модификации! Бях приет навремето във Военноморското и ми дадоха най-вискоата степен на въртящия стол, плувам, инженер съм и икономист. Казвайте друго какво трябва?
                              Дъртичък съм и няма да ви бутам мацките, ест няма да ви портя на булките. Даяня на пиене и без пиене.
                              Пуша, ама и лули мога да пуша в морето.
                              Последно редактирано от chris_vicom; 19-11-09, 22:21.
                              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Играя! И белот и бридж, и табла - 8 модификации! Бях приет навремето във Военноморското и ми дадоха най-вискоата степен на въртящия стол, плувам, инженер съм и икономист. Казвайте друго какво трябва?
                                Дъртичък съм и няма да ви бутам мацките, ест няма да ви портя на булките. Даяня на пиене и без пиене.
                                Пуша, ама и лули мога да пуша в морето.
                                Сус бре, аз ги обработвам отпреди тебе. Още от темата за акумулаторите. Само малко организация трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X