Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите долари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новите долари

Харесва ли ви новата визия?
    Кога точно влизат в обращение, незнам.
    Прикачени файлове
    LZ1HRD

До: Новите долари

По-грозни пари не съм виждал

Коментар

От къде я имаш тази информация и тези снимки? Не, че съм специалист, но сефте чувам за нови $. Иначе, да, грозни са, но имам съмнението, че това е поредния блъф.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тия станаха като в Сьрбия едно време - 2 червени са равни на една жьлта
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Я па тия. Нова печатница ли отварят?

Коментар

Не виждам купюри от тези, които ще бъдат използвани най-много в близко бъдеще - с номинали 500, 1000, 2000, 5000 и 10000.
            Май се очертава виденово чистилище в световен мащаб по отношение на долара - едни българчета в средата на 90-те години на миналия век в България ей така печатаха нови и нови, повече и повече банкноти...
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Неприятно е когато поредната глупост се изтупа самодоволно в сериозен раздел вместо директно в спама. Отваря излишна работа.

Въпросните "нови долари", както и стотици други предложения, са част от абсолютно частен, абсолютно неофициален и абсолютно нямащ друга цел освен да напълни джобовете на автора му с истински, грозни но официални доларови банкноти проект.

Можете да го намерите с търсене dollar redesign project в чичко Гугъл.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ами, като е за спама, моето мнение защо изтри?
                Щото спам, спам... ама си беше моя поглед върху нещата.
                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Прав си, всеки има право да се излага както намери за добре. Възстановено.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                    Не виждам купюри от тези, които ще бъдат използвани най-много в близко бъдеще - с номинали 500, 1000, 2000, 5000 и 10000.
                    Май се очертава виденово чистилище в световен мащаб по отношение на долара - едни българчета в средата на 90-те години на миналия век в България ей така печатаха нови и нови, повече и повече банкноти...
                    Понеже аз тоя път ще играя от отбора на тъпите американци, можеш ли да кажеш колко пъти в последните 2 десетилетия се сменяха хартиите в България и колко в САЩ?
                    Американския долар е най-малко променяната като дизаин банкнота /доколкото съм запознат, не съм експерт в областта/. Точно пък ние нямаме право на такива изказвания по адрес на грозните долари и възможните много нули по тях в бъдеще.
                    Не знам защо, но всеки път като се прибера имам проблеми с разпознаване на валутата, шофьорската си книжка, регистрационния си номер и улицата на, която живея в Родината. Нещо май много обичаме разнообразието.

Коментар

Ник, България (и не само) е опитен полигон за проиграване на различни сценарии. По мое мнение сценириите са започнали от Френската революция, преминали през Октомврийската и така до ден днешен.
                      Но да се върнем на темата - не знам дали знаеш, но до и по време на Великата депресия инфлация на практика не е съществувала. Помисли за ролята на инфлацията... Финансовата система в сегашния си вид мисля е към края си и ще трябва един катарзис за да си дойдат нещата по местата. Не е задължително да е с размерите на виденовия в България, но ще е нещо подобно. И не касае само САЩ, а целия свят. Ако китайците не се противопоставяха досега да се е случил.
                      Това естествено са мои лични предположения и не обвързвам никого с тях.

Коментар

Ник, България (и не само) е опитен полигон за проиграване на различни сценарии. По мое мнение сценириите са започнали от Френската революция, преминали през Октомврийската и така до ден днешен.
                        Но да се върнем на темата - не знам дали знаеш, но до и по време на Великата депресия инфлация на практика не е съществувала. Помисли за ролята на инфлацията... Финансовата система в сегашния си вид мисля е към края си и ще трябва един катарзис за да си дойдат нещата по местата. Не е задължително да е с размерите на виденовия в България, но ще е нещо подобно. И не касае само САЩ, а целия свят. Ако китайците не се противопоставяха досега да се е случил.
                        Това естествено са мои лични предположения и не обвързвам никого с тях.

Поредното мнение от типа "Иска ми се ! - ееееееххх де да сатне. Хак да им е на Американците"

Сега разбрахме - добре, че са китайците и световната конспирация (пропуснал сте я колега) та да закрепят най-голямата икономика, че иначе много нули
                        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Да добавя - не си търсил - не си видял.

Има ги от средата на 19ти век насам.

А, и са валидни до днес. Просто са изключително редки.

"Дългото сбогуване" на Чандлър не си ли чел ? С 5000$-вата банкнота която Тери Ленъкс дава на Марлоу ?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Да добавя - не си търсил - не си видял.

Има ги от средата на 19ти век насам.

А, и са валидни до днес. Просто са изключително редки.

"Дългото сбогуване" на Чандлър не си ли чел ? С 5000$-вата банкнота която Тери Ленъкс дава на Марлоу ?
                            Знаем че има купюри и по 1 000 000 долара и филм съм гледал... човекът без да ги развали забогатя - просто никой нямаше да му върне и вече гледаха на него, като милионер. Бяха му дали банкнотата двама стари евреи заради бас и му гледаха сеира, докато забогатя и им върна банкнотата. Потърси го много е стар - от времето, когато доларите бяха долари...
                            А книгите на Реймънд Чандлър отдавна не съм го препрочитал. Бяха ми любими на времето... а как трудно се намираха...
                            Но мисълта ми горе беше съвсем друга.
                            Последно редактирано от chris_vicom; 19-11-09, 16:43.

Коментар

.......
                              Chris, и аз това чух от много хора и за това дойдох тук- да гледам сеира от близо. Много искам да видя как тъпите американси наистина затъпяват и започват да ходят боси и голи. Те пък жилави излязоха, вече сума и време се шматкат ухилени в тая криза. Май нещо не върви конспирацията като хората.
                              Аз ще продължавам да стоя тук и да чакам, току виж станало един ден. Като се случи, обещавам да пратя снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X