Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за керамични керемиди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Каквито и керемиди да изберете, гледайте 'пачката' да е вързана 'през кръста' по късата страна. Преди 5г. правих с младостки, но имаше доста криви, на дъга, тъй като ги връзват по дългата страна( на това го отдавам). Иначе не са мръднали, нито една счупена.

Коментар

Керамиката не може да се изкриви след изпичане...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
        Ако някой може да препоръча с чиста съвест бригада за ремонт на покрив в село до Пловдив - да пише... или ако може да препоръча себе си - също
        Не мога да препоръчам, но мога да ти кажа как направих преди 13 години. Обадих се на Брамак, те ми изпратиха търговец да види обекта. Имат договори с доверени изпълнители, след като единия се забави с огледа, ми изпрати друг. Направи ми оферта, изпълни всичко по стандартите на Брамак. Имаше опция и да не е по техен стандарт - летви 4х3 вместо 5х5, без вентилиращи цигли, без конта летви(май така се казваха) и разни такива дребни за мен неща, които нямаше смисъл да спестявам. Та направиха го, Брамак одобриха. Имам 20 годишна застраховка на покрива в ДЗИ мисля, и 30 години гаранция на керемидите. Та свържи се с Брамак, бяха много отзивчиви тогава. Ако не ти хареса офертата си търси други.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X