Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за керамични керемиди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
    Ако някой може да препоръча с чиста съвест бригада за ремонт на покрив в село до Пловдив - да пише... или ако може да препоръча себе си - също
    Не мога да препоръчам, но мога да ти кажа как направих преди 13 години. Обадих се на Брамак, те ми изпратиха търговец да види обекта. Имат договори с доверени изпълнители, след като единия се забави с огледа, ми изпрати друг. Направи ми оферта, изпълни всичко по стандартите на Брамак. Имаше опция и да не е по техен стандарт - летви 4х3 вместо 5х5, без вентилиращи цигли, без конта летви(май така се казваха) и разни такива дребни за мен неща, които нямаше смисъл да спестявам. Та направиха го, Брамак одобриха. Имам 20 годишна застраховка на покрива в ДЗИ мисля, и 30 години гаранция на керемидите. Та свържи се с Брамак, бяха много отзивчиви тогава. Ако не ти хареса офертата си търси други.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
      Ако някой може да препоръча с чиста съвест бригада за ремонт на покрив в село до Пловдив - да пише... или ако може да препоръча себе си - също
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260116_121707.jpg Прегледи:0 Размер:511.6 КБ ID:7022334 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260116_121659.jpg Прегледи:0 Размер:483.2 КБ ID:7022335 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260116_121703.jpg Прегледи:0 Размер:593.7 КБ ID:7022336

Аз мога да развалям покриви....

Тея керемиди ми харесват,здрави са....в момента съм 116 кг и не съм счупил още никоя
      Разбира се,стъпвам на определени места
      Последно редактирано от Roninn; Вчера, 21:05.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        В развалянето на нещо има вероятност да те изпреваря - иде ми отръки и отвътре

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Затегнах мотора на черокито,затегнах мотора на трактора,счупих още една кола,стигнах до такова състояние на духа,че не е нужно да пипам нещо ....просто трябва да съм близо до него.....

Завчера умряха два суича абсолютно мистериозно ,без дори и да си помислям за тях....през това време смарт хоума ....започва да прави дивотии и напълнил тръбите с вода ,съответно са спукани няколко крана от замръзване..,вратата на кокошките се е отворила и ги събирах от всички комшии ...незнам дали ми се реве ,или да се смея....такъв карък ме е подгонил от началото на годината....

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        Това са бели кахъри.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Аз мога да развалям покриви....
      Тея керемиди ми харесват,здрави са....в момента съм 116 кг и не съм счупил още никоя
      Разбира се,стъпвам на определени места
      Керемидите може и да са здрави, но тези скоби за конструкцията не са ОК за северен Балкан (ако оперираш там)!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X