Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте съвет за керамични керемиди
Свий
X
-
Не мога да препоръчам, но мога да ти кажа как направих преди 13 години. Обадих се на Брамак, те ми изпратиха търговец да види обекта. Имат договори с доверени изпълнители, след като единия се забави с огледа, ми изпрати друг. Направи ми оферта, изпълни всичко по стандартите на Брамак. Имаше опция и да не е по техен стандарт - летви 4х3 вместо 5х5, без вентилиращи цигли, без конта летви(май така се казваха) и разни такива дребни за мен неща, които нямаше смисъл да спестявам. Та направиха го, Брамак одобриха. Имам 20 годишна застраховка на покрива в ДЗИ мисля, и 30 години гаранция на керемидите. Та свържи се с Брамак, бяха много отзивчиви тогава. Ако не ти хареса офертата си търси други.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнениеАко някой може да препоръча с чиста съвест бригада за ремонт на покрив в село до Пловдив - да пише... или ако може да препоръча себе си - също
Аз мога да развалям покриви....
Тея керемиди ми харесват,здрави са....в момента съм 116 кг и не съм счупил още никоя
Разбира се,стъпвам на определени местаПоследно редактирано от Roninn; Вчера, 21:05.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
В развалянето на нещо има вероятност да те изпреваря - иде ми отръки и отвътре
-
Затегнах мотора на черокито,затегнах мотора на трактора,счупих още една кола,стигнах до такова състояние на духа,че не е нужно да пипам нещо ....просто трябва да съм близо до него.....
Завчера умряха два суича абсолютно мистериозно ,без дори и да си помислям за тях....през това време смарт хоума ....започва да прави дивотии и напълнил тръбите с вода ,съответно са спукани няколко крана от замръзване..,вратата на кокошките се е отворила и ги събирах от всички комшии ...незнам дали ми се реве ,или да се смея....такъв карък ме е подгонил от началото на годината....
-
-
Керемидите може и да са здрави, но тези скоби за конструкцията не са ОК за северен Балкан (ако оперираш там)Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеАз мога да развалям покриви....
Тея керемиди ми харесват,здрави са....в момента съм 116 кг и не съм счупил още никоя
Разбира се,стъпвам на определени места
!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар