Каквито и керемиди да изберете, гледайте 'пачката' да е вързана 'през кръста' по късата страна. Преди 5г. правих с младостки, но имаше доста криви, на дъга, тъй като ги връзват по дългата страна( на това го отдавам). Иначе не са мръднали, нито една счупена.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Дайте съвет за керамични керемиди

Свий

X
- 

Керамиката не може да се изкриви след изпичане...
- 1 like

Коментар
 - 

Не мога да препоръчам, но мога да ти кажа как направих преди 13 години. Обадих се на Брамак, те ми изпратиха търговец да види обекта. Имат договори с доверени изпълнители, след като единия се забави с огледа, ми изпрати друг. Направи ми оферта, изпълни всичко по стандартите на Брамак. Имаше опция и да не е по техен стандарт - летви 4х3 вместо 5х5, без вентилиращи цигли, без конта летви(май така се казваха) и разни такива дребни за мен неща, които нямаше смисъл да спестявам. Та направиха го, Брамак одобриха. Имам 20 годишна застраховка на покрива в ДЗИ мисля, и 30 години гаранция на керемидите. Та свържи се с Брамак, бяха много отзивчиви тогава. Ако не ти хареса офертата си търси други.Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнениеАко някой може да препоръча с чиста съвест бригада за ремонт на покрив в село до Пловдив - да пише... или ако може да препоръча себе си - също
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар