Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА КАТ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА

Колеги,
    Не гонете човека... Всеки може да бъде полезен с нещо. Ако човекът наистина е брокер както се предполага от ника му може да каже къде точно седи ключа от палатката където се правят мнооого пари на борсата! Тогава всички ще натрупаме някой и друг лев за още по-луксозни автомобили!?

до Ясен - Защо се буташ при младите?
    Георги Гатев

Коментар

До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
      да взема да намина в неделя следобед? да поразгледам
      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      От тебе знам какво мога да чуя, и Диско можем да разглобим,
      Ето я темата .....яла ти, яла ти
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
        прав си, гледам си ръцете и те не са оклепани с масло и не смардят на нафта, така че прав си
        Мдааа, ей такива приказки ме подсещат за една от причините да ми харесва офроуда ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Абе как не ви е срам,човека верно можеше да е полезен.Ей аз примерно имам доста неща за продаване (предимно в нужника),можеше да свърши пък услуга.Парите не миришат уж.

Коментар

прав си, гледам си ръцете и те не са оклепани с масло и не смардят на нафта, така че прав си
            И какво от това,че не са оклепани с масло и не смърдят на нафта???

Ако наистина сте брокер съжалявам Ви,поне да можехте да пишете ГРАМОТНО
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Не само ръцете ми ами аз целия смърдя на нафта. Няма измиване. Е не е от чужда кола, а е от чужда лодка. Жена ми редовно кара в най лява лента с точно толкова, колкото е по знаци /и по правилник/. Това, че може би намирисваш на парфюм и имаш пухкави розови ръчички прави ли те по добър от такива като мене? Хората взели книжка вчера, неуверени в уменията си "добитък" ли са? Това, че съм похарчил половината от месечната си заплата за кола, а не съм се заробил с кредит за 100 години прави ли ме по лош от теб? И как е било по времето на БКП?
              Последно редактирано от NIKSD; 28-08-09, 06:51.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

...
                гледам си ръцете и те не са оклепани с масло и не смардят на нафта...
                Всичко тръгва от офроуда и машините. Няма как със стандартна машина да караш из пустошта. Преработките са не-стандартни, а сервизи и разбирачи извън ентусиастите в този форум няма.
                В тая връзка няма как да не се окаляш и нацапаш с масло.
                Казах ти и преди, че си се объркал и това хоби е по скъпо от карането на стандартна машина по асфалта, пък била тя и лъскава. Доста време мина от тогава и би трябвало да си се ориентирал кой и какви хора пишат в този форум. Явно още не си.
                Дано в "брокерските" дела се ориентираш по правилно.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                  И как е било по времето на БКП?
                  Е как,така ти не знаеш ли.Записваш се за кола даваш пари и чакаш ли чакаш и след 20 години хоп туку виж си взел нова Ладичка или москве,ново ново ама добре изпитано старо модел на 30 години все още произвеждан и продаван.Лошо няма тук почти всички караме подобни коли,с изключение на някои знаещи за времето на БКП предполагам,ама нищо де то нормално е тука да си е комунизъм я вижте тук какво се кара предимно,стари но добре изпитани коли чакали сме ги и сме ги,мечтали сме за тях достатъчно дълго,мацаме се с производни на нефта продукти също като онова време. Да живей Кумунзма!
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Абе имаше някаква романтика в цялата работа с това да имаш една кола за следващите 20 години. Като се сетя как Събота и Неделя се събираха на по бира около колите и все ги ремонтираха пред блока... Сега на моите каруци даже регистрационните номера не им знам. Майка му и прогрес, умряха сума и готини неща.
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Е неразумнии юроде. Брокер, брокер, колко да си брокер. Да не си от тез дето ми се обаждат през ден за да инвестирам в глупости. Това, че седиш на бюро и носиш костюмче за 300 лева не ти дава право да се държиш по този начин. Във форума има хора, който са по-богати с пъти от теб и не си позволяват твойто държание. Професията не е критерий за Ентелигентност. А материалното ти състояние още по-малко. Та за БКП-то какво казваш.

Коментар

Колега да кажеш за този благословен от Бога аромат на НАФТАТА че е смрадИзвини ме ти не си за тия хора и те не са за тебИ цел живот ходя оклепан с масло и като видя некой с бели чорапки ми иде да го вкарам в правия път с лопатата
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Колеги, оставете Брокера намира, той явно е засегнат от кризата и избива нервите нанякъде. По добре тук, отколкота както правят в Америка, през прозореца от 32 етаж. Нека направим добрина на човека, да му помогнем да преодолее нервния срив и емоционалните си проблеми. Вижте, още първото му мнение тук е крещене, по добре да потърсим клиничен психолог да поговори спокойно с него.
                          Брокер111, разправи за БКП, не им обръщай внимание на тия грубяни!
                          Последно редактирано от zzlatev; 28-08-09, 21:52.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Някой да заключи тая простотия. И БРОКЕРА ако заключите, ще е най-добре.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

E са па, тя мацката неправилно се е движила. Темата обаче беша доста, хмм, пропита с лош тон. Тука модовете мразят лош тон от непознати, не се знае кфи са. Старите кучета, ако мога така да кажа, са се доказали и показали, голяма част не сме анонимни, та сещай се снахо...

П.П. Аве Лазаре /аве като за цезар, не вместо абе /! Ти с тоя нов аватар на монтьор ли се правиш или напусна старото бачкане и го смени с такова смърдящо на нафта и клепащо с масло /пфф, аз като се клепам по джипа да ти кажа, най-тегавото е графитната смазка, направо като се замисля, колко пъти съм отварял сферата и ми прилошава от сива мазна гъсточ, дето няма изтриване ни у гащеризона ни по хасфалта, никъде, не се мие, абе ужаст/.

Пич тва брокерите сте ми много странни, а откакто един ме измами със 750 евро + 2250 за неговия авер направо сите сте ми криви, нагли, самонадеяни новозабогатели бедняци, дето с мързел искат да правят милиони! F*ck'em & feed'em дето вика лиричния герой ...
                              Последно редактирано от Насов; 28-08-09, 21:54.

Коментар

Само психолога де не е от времето на БКП-то, че методите са им били малко грубички до де го оправят завалията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X