Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА КАТ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА

Я кажете какво е написал Брокера в изтритата тема, че ми стана много интересно.

А относно миризмите аз като един проссс кинпютурен специализ в извън работно време ръцете ми миришат на бензин и ми е гот
    LZ1RED

Коментар

До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
      Само психолога де не е от времето на БКП-то, че методите са им били малко грубички до де го оправят завалията.
      Тихо не издавай тайната, търсим психолог, а не психиатър. Брокера засега го тресе само мания за величие и самовлюбеност, това е за психолог. Виж, наченките на грубянство и агресия са за психиатър. Нека видим по задълбочено какво ще каже за БКП и после ще направим разбор.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
        Само психолога де не е от времето на БКП-то, че методите са им били малко грубички до де го оправят завалията.
        Е турни едни кавични на това оправят да да стане правилно смислово изречението.

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        Я кажете какво е написал Брокера в изтритата тема, че ми стана много интересно.

А относно миризмите аз като един проссс кинпютурен специализ в извън работно време ръцете ми миришат на бензин и ми е гот

К'фо да е казал, сипА яко храна на една офца и аудиторията му се ядосА, ако и оФцатЪ да бе гладна, оказа се, че не яде месо ...

Коментар

Да не вземе някой ся и таз тема да му затрие на завалията, ше му докарате емоционален срив, недейте с лошо проявете разбиране и оставете го човека да са доизлееее
          [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
          [B]If you want, you can![/B]

Коментар

" те са за после. Може да се окаже, че грешката е вярна и не са нужни.
            Нищо лично.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Тихо не издавай тайната, търсим психолог, а не психиатър. Брокера засега го тресе само мания за величие и самовлюбеност, това е за психолог. Виж, наченките на грубянство и агресия са за психиатър.
              Колеги дайте направо да съберем комисия от психиатри и психолози.
              Нищо не се знае...
              LZ1RED

Коментар

Колега 111 майтапа си е майтап, но казвай за БКП-то. Не издържам вече.

Коментар

Тука си спамим за отмора, не'а се трие освен ако не стане моооооогоооо грууубоооо... май. Знам ли. Модер....и, ко да ги прайш...
                  Последно редактирано от Злой; 28-08-09, 22:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Тука си спамим за отмора, не'а се трие освен ако не стане моооооогоооо грууубоооо... май. Знам ли. Модер....и, ко да ги прайш...
                    Още един майтап в невярна посока, и тази тема ще отиде в небитието.....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Еми ето ти го значи.

Защо избра мое мнение за тази забележка, не ми разбираш чувството за хумор или просто и дойде под клика на мишката, бутона за цитат на последното мнение.

Това заглавие както свършва и с тея големи букви е в разрез с приетото за ок тук чувствам се гор, че спомагам за премахването на още една знойна рана от лицето нашият мил форум, без дори да имам модераторски права сигурно вече съм затрил доста теми, а? Дали има статистика за това? Може и на Л.С. да ми кажете след като я няма темата

Коментар

Колеги мисля,че повече няма никакъв смисъл от искавания,от сорта ................................. по адрес на въпросният колега!Свободата на словото е факт!Верно на първа страница имаше питане от негова срана.Пак верно получи отговор от много Модератори(все пак за каквото е питал).Забелязвасе отсъствие на колегата(факт)!Предполагам 98%,че няма да отговори при толкова изчерпателнет отговор на неговото питане(пак факт)!Надявам се колегата да е прочел пост номер#10(кратко и ясно!)
                        Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Има. Безсмислена беше. Да не кажа тъпа. Груба. Надменна. Че и авторът почна да нервничи когато се видя че другите вълци не вият с него срещу овцата, и почна да прави разни обобщения като цяло. С което темата се подхлъзна допълнително към коша.
                        Това определение за каналчето+дизелчето,колегата (във въпросния канал)ще ти разесни каквото те интересува!
                        П.П.Давайте винаги Втори шанс!Темата отдавна е в небитието.Въпрос потемата:"ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ,АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ,ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА КАТ"
                        Отговор #10

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Еми ето ти го значи.

Защо избра мое мнение за тази забележка, не ми разбираш чувството за хумор или просто и дойде под клика на мишката, бутона за цитат на последното мнение.

Това заглавие както свършва и с тея големи букви е в разрез с приетото за ок тук чувствам се гор, че спомагам за премахването на още една знойна рана от лицето нашият мил форум, без дори да имам модераторски права сигурно вече съм затрил доста теми, а? Дали има статистика за това? Може и на Л.С. да ми кажете след като я няма темата
                          Верно, бре. Ей го и мен. Каквото имаше за казване - казано е. Темата се изчерпа. Вярно беше мъртвородена от самото начало. Овер. Край. Катинар.
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Та за БКП-то какво стана, че от сутринта чакам...
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                              Та за БКП-то какво стана, че от сутринта чакам...

Загубиха на последните избори, доколко то знам......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X