ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА КАТО В БКП - то
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА КАТ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА
Я, ето кой ще разкаже на нас, по-младите, какво е било в БКП. Ако е било като в тукашния форум (подредено, приятно, полезно) не се учудвам, че са имали такава членска маса.
Коментар
-
До: ЗАЩО ПАК МИ ИЗТРИХА ТЕМАТА НЕЗНАМ, АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ, ТУКА ПОЧНА ДА СТАВА
Коя тема бе... за оФцата ли??? сиг някой модератор не е бил накеф ..Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
[B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнениено, никой не каза защо ми изтриха темата, надявам се форума не е място за избиване на комплекси на разни модератори
Коментар
-
Не че знам за каква тема иде реч, но в правилата ясно е записано на кого модераторите дължат обяснения.
Кажи сега за БКП, какво е било, как?
Коментар
-
...АКО ИМА НЯКОЙ НЕКА ОБЯСНИ...
За избиването на модераторски комплекси не знам, аз лично ако всеки на пътя ми е крив и ако всеки несъгласен с мен избива комплекси, но успоредно всеки втори пост ми е "каква джипка карам и колко ми струва бензина на месец" - бих се замислил кой какво избива. Лично мнение, не ангажирам никогоПоследно редактирано от Goblin; 28-08-09, 02:55.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеНадявам се, че не е място за избиване на комплекси на участници, дето нямат кинти за Кайен и затова карат Рейндж П38
Коментар
-
Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнениенадявам се че не е и място на такива дето висят в каналите под чуждите коли, оклепани в маслоОсобено ако не може да си позволиш Ауди Q7
Коментар
-
Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнениенадявам се че не е и място на такива дето висят в каналите под чуждите коли, оклепани в масло
Чакам да чуя за БКП.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение...Кажи сега за БКП, какво е било, как?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар