Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна политиката

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
    Лично аз не съм по политиката, най-много едно или две мнения да съм писал из целия закрит раздел, въпреки това, според мен, проблема е в липсата и желанието на достатъчно безпристрастни модератори, които да отсяват, изтриват и т.н., наистина най-необходимото мнение според случая, явно липсата на такива безпристрастни модератори доведе до радикалното решение, това според мен.

п.с. Между другото, всеки път когато се събираме с приятели, роднини или колеги на по маса, излет и т.н. все приятни мероприятия, винаги избягвам темите свързани с политика, защото почти винаги се стига до спорове и разваляне на настроението..., та възможно е и по такава причина да е премахнат целия раздел политика, за да не се развалят ненужно колегиалните ни отношения изградени тук от години за секунди от форума.
    Всички спорове за политика и последващите скандали и развалени отношения всъшност са прецизен и безпогрешен лакмус за истинноста и дълбочината на самите отношения... всеки произволно избран читав човек по света може с часове да дискутира политика, всеки "роднина, приятел и колега" тръгнал с обиди и жлъчни клетви срещу теб заради поляризирани политически пристрастия, недвусмислено показва в колко голяма грешка и заблуда си бил относно това кой стои срещу теб!

П.П. Дълги години проверявах приятели и близки с бърз и прост но безпогрешен тест - исках им пари на заем, понеже с годините бройката за проверяване стана мъничка вече добавям политическа дускусия с аргументи, до момента над 99% не издържат теста
    Последно редактирано от BatGeorgeone; 12-08-22, 18:45.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Justif
      Justif коментира
      Редактиране на коментар
      Идиот.
      Все за пари става въпрос...
      Не всеки може да ти даде по всяко време. А може и по принцип да няма възможност човека и да е в постоянно безпаричие- жена, деца -всеки го дърпа за крачоли, ръкави, преджобва го...

Когато съм имал излишни пари съм давал, когато са ми трябвали на мен не съм давал и да са ми искали - по-важно от семейството ми няма...
      Последно редактирано от Justif; 13-08-22, 05:11.

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Т.нар "платени приятели"... Навъртат се в заможните прослойки.
      На ниско ниво даваш и не чакаш, но се връща.

• Justif
      Justif коментира
      Редактиране на коментар
      Абсолютно - даваш и не чакаш...
      Тънки сметки между приятели и "проверяваници" няма...

От 10 пъти когато съм бил в нужда от помощ 9 не е ставало въпрос за пари, а да ми се помогне по друг начин и то в такива случаи точно тази помощ и този "друг начин" са много по полезни и ценни за мен и имат много по-голям ефект. В тези случаи парите не играят...

Както е казано над мен -и сега съм дал пари и не чакам връщане, човекът толкова работа ми е свършил и ми е помогнал непарично досега...

Отделно като отдели някой от времето си, способностите си и така нататък да ти помогне непарично това като време, труд и способности/умения си има съответното парично изражение, ама тъпите хора не го оценяват това нито като помощ, нито като парично изражение....

disko04 коментира
    Днес, 19:47
    Щраусите са го измислили.
    Много точно!
    Всъщност "политиката" господа, е едно от нещата отличаващи човеците от животните Ноооо някои си настояват(осъзнато или не) за обора и тва е
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Не връщайте политиката, иначе няма да мирясам докато не получа специална титла Трол №1

Коментар

Модератори и администратори са виновни, че дискусията изчезваше към третата страница на всяка тема и беше заменяна от лични нападки и обиди?
        Еваля- еваля!
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Що не се направи "политика" с платен достъп?
          всеки ползва ад-блокер, файда от рефреша няма, а така ще има за административни и представителни разходи
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Модератори и администратори са виновни, че дискусията изчезваше към третата страница на всяка тема и беше заменяна от лични нападки и обиди?
            Еваля- еваля!
            Никой не е виновен, на някои им е толкова багажа, а и инерцията увлича. По-лесно е да обидиш или да квалифицираш някой от това да намериш аргумент да го обориш.
            Но пък имаше и достатъчно уважавани съфорумници, които несъгласието с тяхното мнение го възприемат като обида😉

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              Не връщайте политиката докато няма тема с хиляда страници за агресията в Йемен, още една за Палестина, поне половин дузина за насилието към всеки джендър и поне една за глобалните климатични проблеми, инак е дискриминация!
              Ей, колко бой изядоха тия негри...

https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

Коментар

• u_bo
                u_bo коментира
                Редактиране на коментар
                А защо бат Жоре-то не се замисли ЗАЩО няма хиляди страници за Йемен, или за Палестина и тнт ?
                #КОЙ ги спира за да ги няма?
                Мисленето е трудно. Когато мозъка мисли, харчи - 6 до 10 ПЪТИ повече енергия отколкото когато зяпа малоумни клипчета в нет-а. Или когато мрази 'нацистите'. Защо да се заМИСЛЯ кои са нацисти - нали му казват.....
                Изгледите за човечеството не са добри.

• BatGeorgeone
                BatGeorgeone коментира
                Редактиране на коментар
                Хиляди страници теми има, ама не в този форум...

А ги има, ама не тук, защо също знам, ама не мога да обясня полит коректно, ще трябва да поясня и това ще бъде обидно за голяма част от пишещите тук, Се Ла Ви.

Подкрепям липсата на политическа клоака защото доста колеги нямат възможностите и уменията да участват адекватно в политическа дискусия!

Той и медът и слънчогледа влиза в България от Украина / нали махнаха мита и др./ на смешни цени. Ние се кахърим за една тема.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от u_bo Преглед на мнение
                Апелирам към Администратора на форума да преразгледа решението за закриване на раздел'Политика".
                Имам само ЕДИН аргумент:
                - Решението Ви се подкрепя явно и с нескривано удоволствие само от подкрепящите агресията и окупацията на части на независима Украйна.
                Реално Вие взимате страна и подкрепяте скриването на истината и дезинформацията за една война.
                Наистина ли това е била целта ви? Защото това постигате с действията си.
                Ако мислех, че това е целта Ви нямаше да пиша сега. Надявам се не съм сбъркал!
                Поздрави,
                И аз съм за връщане на политиката, но само и единствено, при условие, че бъдат отстранени от форума, пишещите с явно умопомрачение украинофили!!!
                Не за друго, ама мноооого свалиха нивото на писане във форума.
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Skorpion_BG
                  Skorpion_BG коментира
                  Редактиране на коментар
                  А също така "пишещите с явно умопомрачение русофили"! Нали? Ама кой ще пише тогава?

• kameno karp
                  kameno karp коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това, че някой не рони сълзи за зеленски и кликата му, прави ли го русофил!?
                  Света не е само черно - бял! 😉

• Skorpion_BG
                  Skorpion_BG коментира
                  Редактиране на коментар
                  Шаране айде недей, ок? Ясно е като бял ден. И конкретно в този случай света може да не е чисто черно-бял, но е много, много светлосив и много, много тъмносив.

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение

И аз съм за връщане на политиката, но само и единствено, при условие, че бъдат отстранени от форума.....
                А що пък за по- сигурно да не бъдат изпратени в Белене ?
                А пък за най- сигурно : в Сибир ?

Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• Skorpion_BG
                  Skorpion_BG коментира
                  Редактиране на коментар
                  Айде да не издребнявае, да бъдат разстреляни, после обесени и накрая разчекнати и изгорени.

• сто
                  сто коментира
                  Редактиране на коментар
                  Вися ти с питие, Владо, точен си!

• caribi
                  caribi коментира
                  Редактиране на коментар
                  най добре в нефтохим да ги запрат хем руска територия хем шарана ша е главния надзирател, и то без пари

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Еваля- еваля!
                Ми не. Темите за България и точно Обществото в България изчезваха, но поради липса на мнения. След 1000+ прегледа.... А въпросната я клатиха Н стр, докато дойде време да се маже палачинката. В ринг свободен нали може всичко, да я подкарваме пък там?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Добре де, ако почнем да хвалим специализираните операций и да сме нетърпеливи да засмучем от брацката газ ... има ли надежда да спре политическото преследване?
                  забравих: ще подкрепим който ни се каже на изборите, няма проблем
                  Публикувайте отговор

Коментар

• veskov
                    veskov коментира
                    Редактиране на коментар
                    Кой па те погна? Нали в толкова теми се твърдеше, че това го разбираш като те боли сутринта, или днес е друго ?
                    пп на ток и с дЪрве съм

То и тази тема ще я затворят. След обесване, Белене и други. Но както и да е - да му мислят медарите в България. Ха ха.
                  Айде че олиото го дават на Германците в цистерни.Те там го бутилират и в германско става скъпо. Някои печелят.
                  Но то нали Дебит и Кредит се срещат. Ха ха. Тоест някой губи , някой печели.
                  Говоря за войната.
                  Интересно кой.
                  Вместо нападения на различно мислещи - добре би било няко да изпука някой анализ.
                  За мен темата лично не ми даваше много информация. Проблема е че информацията просто е засекретена / относно събитията в Украина / от всички страни.
                  Но е факт че сблъсъка е между двете най голями армии в Европа.
                  Толкова.
                  Ако някой ми беше казал преди 10 години че цената на ГАЗа ще гони 2200 2500 евро за 1000 куб. м. щях да се измея.
                  only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение

И аз съм за връщане на политиката, но само и единствено, при условие, че бъдат отстранени от форума, пишещите с явно умопомрачение украинофили!!!....
                    Сериозно? Референдума за присъединяване на форума към Лукойл за кога сте го насрочили с "Колегите"?
                    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Гледам заглавието на темата и си мисля: Фред го казва много добре и доста изразително...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X