Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна политиката

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз пък се радвам, че този раздел беше изтрит. (ако е така наистина) Беше се превърнал в гнездо на злъч и омраза. От него лъхаше на смрад еднакво подхранвана от фили и фоби. Общо взето 20 тина човека, но от тях се изля толкова омраза към себеподобните (уж колеги, както се наричахме едно време), че даже ми опротивяха да ги чета. Радвам се, че не ги познавам и се надявам така да остане и за напред.
    Всеки ден, когато отвориш "какво ново" на първо място излизаха 5-6 теми от въпросния раздел сякаш съм попаднал в селския пенсионерски клуб преди изборите, и месните, закусвайки с ракия обсъждат какво са "видели снощи по телевизоро".
    Радвам се, че го махнаха дори и само за това, че един "модератор" чието мнение уважавах и ценях загуби (или се отказа) от правата си само защото позволи чувствата да вземат връх над разума.
    Форума все още се казва Offroad-bulgaria.com/ и дори се удивявам на търпението на собствениците да търпят и толерират толкова дълго такава политическа помия в собствената си "къща". Честно казано аз ако бях на тяхно място нямаше да търпя подобно нещо повече от седмица.
    От друга страна всеки е свободен да отвори свой собствен форум на каквато си иска тематика.

"Свят широк и спасение дебне от всякъде"
    Последно редактирано от siem; 11-08-22, 21:27.
    Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Жалко мислих че сте номо сапиенси

• caribi
      caribi коментира
      Редактиране на коментар
      Има една приказка държавата гори бабата си чеше дундата , толкоз относно правилните хора

• сто
      сто коментира
      Редактиране на коментар
      Колко да е прав siem, щом твърди че трябва като отвори "какво ново", да излизат само безумните му теми зя оцеляване във възможно най-неагресивна среда,, ножки от соца, злато и други помии? И мен ме дразни че излизаха такива, ма никой не ме е карал насила да ги чета, просто ги подминавах или му отговарях според собствените си разбирания.
      Дръжки е прав, точно колкото и ти. Без поздрави, не струват.

Имаше много злоба и омраза - факт.
    Но с цензура посоката на 'развитие' е само една.
    Няколко форума се самоунищожиха по подобен начин.
    Явно 'шефа' 'мисли', че компетентни хора ще споделят технически съвети в модериран по модела на РосКомНадзор форум.
    Да, сигурен съм, че 'мисли'.

Коментар

• Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Аз си мисля с мой5а глава дори когато е долната

• u_bo
      u_bo коментира
      Редактиране на коментар
      "МИСЛЯ" е доста относително и субективно. Сигурен съм, че за човек с IQ на Хокинг моето 'мисля' е като за мен е мисленето на някое УМНО бездомно куче. За съжаление около 70 до 75% от народонаселението има "МИСЛЯ" , което 100% се покрива с това на бездомно куче.
      - поради липса на когнитивен капацитет
      - поради липса на идеали и принципи , които да формират "МИСЛЯ"
      - "МИСЛЯ" за тях е само за - еб@не, ядене, пиенье, пари , коли и некое друго подобно забавлениье

Някой плюе върху собствените си правила. Щото може и щото било негово право. Хубаво., явно толкова си може.

Коментар

Първоначално публикуван от siem Преглед на мнение
      Аз пък се радвам, че този раздел беше изтрит. (ако е така наистина) Беше се превърнал в гнездо на злъч и омраза. От него лъхаше на смрад еднакво подхранвана от фили и фоби. Общо взето 20 тина човека, но от тях се изля толкова омраза към себеподобните (уж колеги, както се наричахме едно време), че даже ми опротивяха да ги чета. Радвам се, че не ги познавам и се надявам така да остане и за напред.
      Всеки ден, когато отвориш "какво ново" на първо място излизаха 5-6 теми от въпросния раздел сякаш съм попаднал в селския пенсионерски клуб преди изборите, и месните, закусвайки с ракия обсъждат какво са "видели снощи по телевизоро".
      Радвам се, че го махнаха дори и само за това, че един "модератор" чието мнение уважавах и ценях загуби (или се отказа) от правата си само защото позволи чувствата да вземат връх над разума.
      Форума все още се казва Offroad-bulgaria.com/ и дори се удивявам на търпението на собствениците да търпят и толерират толкова дълго такава политическа помия в собствената си "къща". Честно казано аз ако бях на тяхно място нямаше да търпя подобно нещо повече от седмица.
      От друга страна всеки е свободен да отвори свой собствен форум на каквато си иска тематика.

Е, явно живееш в друга вселена и не ти се разваля рахатлъка от война която е близо и засяга и България! Щраусите са го измислили! Be happy now!

Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        За да приключим. Темата за войната в Украина е изключително лесна за разбиране, според мен. Там има натрапник, насилник който е влязъл в чужд дом за да убива, насилва, краде. Да проявя разбиране към този престъпник, ми не е възможно просто. Да, писал съм с омраза и пак така бих писал защото мразя насилниците, това е. А който иска да не си казва мнението гласно, то си е негова работа и няма нужда да се запушват устите и на другите.

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Във връзка с войната в украйна имаше 5 (войната, кранчето, русия-накъде, украйна-накъде, сащ-накъде) теми, от които активни 2 (войната и кранчето). Поне моя телевизор така показваше. Вия как ги изкарвате тия 5-10 резултата, не знам.

За мен войната и кранчето бяха полезни дотолкова че много хора постваха информация, на която са попаднали, и която сам не мога да събера всичката - нямам нужното време за това. И това че с няколко участника се рънчехме изобщо не означаваше че не мога да седна със същите да си пия бирата, ако не говорим за Украйна. Толкоз. Жлъч, омраза.... опитвам се да не мразя никой, защото е безсмислено. Ако и другите така - къде по дяволите е проблема?

И пак, такива теми се заключваха, не се изтриваха. Никога! Сегашното затриване на цял раздел не искам да си мисля поради какво се случи, но последните дни изобщо не видях някакво изостряне на тона над нормалния за темите. По същата логика трябва да се затрие и темата за ковида, а защо не и целия раздел "Спам".

и... форумът съвсем ще приключи, колкото и да ни е неприятно. Техническите теми (смятам че поне малко допринасям да не изчезнат съвсем) отдавна не са основното във форума, за добро или за лошо.
        Последно редактирано от sparkybg; 12-08-22, 11:42.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Е като си прав….ПРАВ СИ

За педераси може да пишем ма за войната НЕ

Закривай......

Коментар

Момента просто е изгодно превратен, е и говедарския събор внезапно се реобяви и натисна. Ще издържи който се сниши, а спор, че собственика държи ключа никога не е имало.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Закривай......
          Остана нещо незакрито ли?
          Штрак, штрак... Това е цитат, мога да изровя от кого е

Коментар

Що се кахърите ? При първото ,,закриване" , Чавдар си направи форум. Стана добър кръжок, ама нямаше дразнители и публика...Ха сега, поканете Ежко, Светулката , Петков и другите, дето ви дразнят , и всичко ще си е наред
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              Давай бе, кой те спира ? Тогава ще се види кой е болния ,,мозък" . В кавички, щото при тебе този орган е под въпрос...Има ли го, нема ли го...За Велик ден диско капа си кОпува, требе да е имал глава...Ма в главата...вакуум...Само да не изрежеш нещо, че и аз го имам

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              Добре, приемам че си даваш съгласието.

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              disko04 ,давай бе ,чиче ! Давай !

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Що се кахърите ? При първото ,,закриване" , Чавдар си направи форум. Стана добър кръжок, ама нямаше дразнители и публика...Ха сега, поканете Ежко, Светулката , Петков и другите, дето ви дразнят , и всичко ще си е наред
            Първото "закриване" помниш ли го? Съмнявам се. Още сибирянина беше тука, Гоблин също. И недей така с "кръжока" - подви опашка и не се вясна повече. Не че съм се закъхарил, ма не пускай ниски топки, щото може и да ти върнат.

Коментар

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              Стоенчо, Мартинчо му викаха на ,,малкия ми" мацките на времето, на ниега ли му говориш? Направи си анализ, ако можеш (да не се опиташ само сам да си лижеш гъзО)... Ма вие(и ти най-вече) сте си болшевики от 'секъде ! Който изрази мнение, отличаващо се от ,,курса на партията" е враг !
              Толкова пОмия изсипахте за няколко месеца, пък сега се чудите защо ви закрили любимия раздел. Имате си пясъчника, дето се подкрепяте и си викате гив ми ъ файв.Какъв е проблема, да се върнем на първия ми пост ?

• сто
              сто коментира
              Редактиране на коментар
              Малкия ти ми е баш интересен
              Впрочем - попита дали ни е страх кога започна специалната операция.Отговорих ти, ма едва ли си го запомнил или осъзнал

• бат'Марто
              бат'Марто коментира
              Редактиране на коментар
              Помня, чиче, помня... Ти тогава беше че'сен... Друго?

Първоначално публикуван от siem Преглед на мнение

Много добре го каза.

В резюме - време беше. Бравус.
            И на чуждестрански: YES!!!
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              ittso едно си знае, едно си бае.

• veskov
              veskov коментира
              Редактиране на коментар
              Принципно да, но просто на входа охраната ти прибира пропуска, ключа от автомобила и чао. А с тия работи не ги разбирате и речено казано в папка не стои, ма кое я кажем може, малко не е баш като за тук

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            Много добре го каза.

В резюме - време беше. Бравус.
            И на чуждестрански: YES!!!
            На чуждестрански точният израз е: Спасибо, товарищи

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
              Нямаме противоречие. Аз съм го написал както трябва да се според мен, а ти както трябва да е според теб. Всичко е ОК.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ако някой вземе, че затърка и тази тоалетна, няма да сбърка.

Коментар

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  точно заради това влязох в началото в раздела и повече не повторих

• NovemberCharlie
                  NovemberCharlie коментира
                  Редактиране на коментар
                  Даника, за протокола - аз поисках да ми се изтрият мненията не от целия форум, а от скритата му част.

• Danika
                  Danika коментира
                  Редактиране на коментар
                  NovemberCharlie, след като съм написала "мнения", а не "мненията", очевидно е, че не съм ти приписала желание за тотално изтриване.

Прочетохте ли и докъде мненията и коментарите на съфорумците след закриването на въпросния раздел с мотивите и бъдещите правила, изложени от Г-н В Петров?
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

• p-pleven
                  p-pleven коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ами мистереозно изчезнАха.

• veskov
                  veskov коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това?
                  https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo...gu_782942.html
                  ,,...времето в неделя се връща към соца?"

• p-pleven
                  p-pleven коментира
                  Редактиране на коментар
                  Един коментар, но не от Офнюз:

"България ще е сред най-засегнатите от евентуален инцидент в украинската АЕЦ "Запорожие" държави. Това твърди руският представител в Международната агенция за ядрена енергия (МААЕ), цитиран от руската агенция ТАСС и от БТА."

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение

Чуждестрански ?! Мисля, че от вчера ГО въведоха като официален форумен език за раздела А помията, тя е неизбежна, когато плуваме сред нея, но не е добра идея да се изхвърля и "бебето" заедно с нея. Засега дойдоха за "евреите", утре ще е за "комунистите', а след това за ...останалите, пази Боже! от такива деж-а-вюта, които се пораждат в побелялата ми глава Тъжно е, когато скопяват медиен жребец, за да се угоди на кастрати, поради които сме на този хал - дано да не съм прав !
                ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

• p-pleven
                  p-pleven коментира
                  Редактиране на коментар
                  Спосибо, так точно и надо!
                  Последно редактирано от p-pleven; 12-08-22, 07:36.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X