Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна политиката

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Влизам във форума - нещо липсва.
    Допивам си кафето, поглеждам по-внимателно и виждам - липсват словоблудствените раздели. Еб@ти кефа...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Нали? +1000

Граф игнатиев е написал почти същото някога... И той е бил доволен...Също е бил и много добър в работата си ъъъъ срещу българите
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение

Чуждестрански ?! Мисля, че от вчера ГО въведоха като официален форумен език за раздела А помията, тя е неизбежна, когато плуваме сред нея, но не е добра идея да се изхвърля и "бебето" заедно с нея. Засега дойдоха за "евреите", утре ще е за "комунистите', а след това за ...останалите, пази Боже! от такива деж-а-вюта, които се пораждат в побелялата ми глава Тъжно е, когато скопяват медиен жребец, за да се угоди на кастрати, поради които сме на този хал - дано да не съм прав !
      тъжно казваш, е че закриват информацията, която обосновано, логично и разумно (невинаги) обясняваше защо е лошо да се бомбардират и убиват хора?

не е тъжно, това е закономерно - след като закриха цяло правителство поради същите причини.
      Нима някой очаква, че 4000 лв са малък аргумент?
      Колко хора познаваш, които имат гръбнак за да отстоят свободата на мисленето и свободата на словото?
      И то за сметка на приходите и удобството си ?

Айде бе ! Аз мога на пръстите на едната ръка да ги изброя.
      Последно редактирано от u_bo; 12-08-22, 11:07.

Коментар

• p-pleven
        p-pleven коментира
        Редактиране на коментар
        Става дум за краварите, не за спецялната операция. Краварите са лошите, братушките - добрите.

• kameno karp
        kameno karp коментира
        Редактиране на коментар
        Браво бе Плевен, показа повече мозъчни клетки от Убо и компания. Ама не иде реч само за краварите, ами евреите!? Пък, че братушките са добрите, това не са мои думи. Всички яко са нагазили лайната.

• Justif
        Justif коментира
        Редактиране на коментар
        Жена не се е свъртяла край него, вие искате разум да има...
        Случайни работи няма...

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Влизам във форума - нещо липсва.
      Допивам си кафето, поглеждам по-внимателно и виждам - липсват словоблудствените раздели. Еб@ти кефа...
      Това мнение е безценно, ще си го запиша.
      Особено с определението за разделите от толкова високо място. Единствено това с кафето издава че го е писал някой... земен

Коментар

Гледам, гледам- няма нищо. Пак гледам... пак няма нищо. А-а-а-а- викам си- Тука има нещо!
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Dilyan Zagorchev
          Dilyan Zagorchev коментира
          Редактиране на коментар
          Дългата ръка на мутрофанова? 😄

Баси пак вестници тря да четем!
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Беше зкономерно и въпрос на време . (Съпричастен съм към резултата, заедно с Колегите).
          https://sales.anubis-bulvest.com/epu...klett/102.html
          Приказката и пословиците след нея, са вечно актуални .

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
            Беше зкономерно и въпрос на време . (Съпричастен съм към резултата, заедно с Колегите...
            Има си хас да не си. Честито на теб и на Колегите

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot (297).png
Прегледи:265
Размер:587.9 КБ
ID:6884940

Последно редактирано от icos; 12-08-22, 16:21.
            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Ох супер, браво. Тъкмо викам дошла ПП и вече не сме на последно място за свобода на словото. И браво на венци- върна вярата в прехода..
              за последните 3г имаше поне 5 избора, политиката беше желана част от форума, особено модерирана от правилните хора. Какво е различното.
              За първи път вместо подкрепа,як хейт по президента.

Е как може, не може. трии всичко.
              Иначе супер подкрепям , така форума ще стане само за офроуд...

Коментар

• сто
                сто коментира
                Редактиране на коментар
                Венци ако нарочно е с малка буква - и от мене имаш "супер, браво" Ма се съмнявям, явно е от огромната ти грамотност

Боже мили защо не ни спаси от русия
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Bogoljub Gagic
                Bogoljub Gagic коментира
                Редактиране на коментар
                Старо, ти четеш ли си личните съобщения? Вчера съм ти пратил едно.

Както казах в предишното мнение и в една скоротечно изтрита тема, не е добре форумЪт да се управлява еднолично. По много причини, сред които: липсва достатъчно време да се администрира всичко, решенията могат да бъдат небалансирани или пристрастни, липсва гледната точка на най-важния елемент на форума- пишещите, и т.н.
              Последно редактирано от NovemberCharlie; 12-08-22, 18:20.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Апелирам към Администратора на форума да преразгледа решението за закриване на раздел'Политика".
                Имам само ЕДИН аргумент:
                - Решението Ви се подкрепя явно и с нескривано удоволствие само от подкрепящите агресията и окупацията на части на независима Украйна.
                Реално Вие взимате страна и подкрепяте скриването на истината и дезинформацията за една война.
                Наистина ли това е била целта ви? Защото това постигате с действията си.
                Ако мислех, че това е целта Ви нямаше да пиша сега. Надявам се не съм сбъркал!
                Поздрави,

Коментар

• p-pleven
                  p-pleven коментира
                  Редактиране на коментар
                  Евала за реченото!

• Кольо
                  Кольо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Глас в пустиня...
                  Роскомнадзор не разрешава.

• Dilyan Zagorchev
                  Dilyan Zagorchev коментира
                  Редактиране на коментар
                  Гаварит масква няма да разреши да си бистрим светлото бъдеще без тях.

Не връщайте политиката докато няма тема с хиляда страници за агресията в Йемен, още една за Палестина, поне половин дузина за насилието към всеки джендър и поне една за глобалните климатични проблеми, инак е дискриминация!
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Пусни ги бре

Лично аз не съм по политиката, най-много едно или две мнения да съм писал из целия закрит раздел, въпреки това, според мен, проблема е в липсата и желанието на достатъчно безпристрастни модератори, които да отсяват, изтриват и т.н., наистина най-необходимото мнение според случая, явно липсата на такива безпристрастни модератори доведе до радикалното решение, това според мен.

п.с. Между другото, всеки път когато се събираме с приятели, роднини или колеги на по маса, излет и т.н. все приятни мероприятия, винаги избягвам темите свързани с политика, защото почти винаги се стига до спорове и разваляне на настроението..., та възможно е и по такава причина да е премахнат целия раздел политика, за да не се развалят ненужно колегиалните ни отношения изградени тук от години за секунди от форума.
                Последно редактирано от Еделвайс; 12-08-22, 18:37.

Коментар

• disko04
                  disko04 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Щраусите са го измислили.

• Кольо
                  Кольо коментира
                  Редактиране на коментар
                  На управата не са нужни безпристрастни модератори. Нужни са верни!

• Justif
                  Justif коментира
                  Редактиране на коментар
                  Е па то и в "държавата" ни е такава --> на тези на върха на властта им- трябват верни съдии, верни прокурори, верни милицаи, верни бушони бягащи с чували $$$$$ към Дубай, ОАЕ или друга дестинация...

Нещо друго ли сте очаквали?!

Гледайте позитивно. Без раздел "политика" ще имате повече време за съществената част на форума...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• disko04
                  disko04 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Темата с поялниците не преля ли вече?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X