Бахмааму Толкова ли е сложно да се обясни на децата че хората са различни. Черни жълти бели педали дебели анорексици гербери русофилистици и т.н.
Различни не е автоматично лоши. Или?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Визуалните изкуства са различни от литературата. В това е проблемът. И винаги е бил. Това няма връзка с напредъка на дадена цивилизация. Визуалните изкуства въздействат твърде директно. Caption
Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Тия там, обичат да разказват истории, като правят фигурки. Това е един разказ...
Също вярват, че ако някой умре, после душата му се връща на земята, ама под друга форма.
Ако си бил добър - следващия ти живот е по-лесен. Ако не - обратното.
В тая история се разказва за човек, дето жена му се преродила във впрегатен кон и трябвало да работи много повече, ама той, въпреки това пак си я обичал.
Защото му била вярна, въпреки изкушенията...
И те така...
Не знам кво толкова ви стреска.
насила педал няма кой да ви направи.
На сила няма брат ми, ама се показва, като нормално състояние на гъза! А това е проблем за подрастващите. Няма кой физически деца да прави. Ще става само изкуствено в някакво обозримо бъдеще.
Лошо!!
Много лошо!!!
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Бахмааму Толкова ли е сложно да се обясни на децата че хората са различни. Черни жълти бели педали дебели анорексици гербери русофилистици и т.н.
Различни не е автоматично лоши. Или?
Спайдър мен и батман се четат до към 12г. На тази възраст ми е трудно да обяснявам за момчета и момичета, камо ли за хомо .Стигал съм най много да не ги удря в главата
Момичетата айде, ама не четат батман, но при момчетата още не знаят пишкат за какво да я ползват
Хубаво са различни, ама поне да ги изчакат да пораснат, пък после да са толерантни.
Кой да прави деца винаги е имало, мераклии да ги гледат и възпитават - не баш.
Па колко е лошо - не се наемам да споря. То живота не е цветя и рози че да мяташ в цветята, все пак. Ма се осъзнава после
Визуалните изкуства са различни от литературата. В това е проблемът. И винаги е бил. Това няма връзка с напредъка на дадена цивилизация. Визуалните изкуства въздействат твърде директно.
Ето ти го адаптирано към нашата актуална реалност
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Я пробвайте да намерите нормален широк мъжки панталон! Аз не успявам от поне две години. Бях заръчал и на БенцБос, ама явно и в УСА нЕма. Само "насрани" или "педераски".
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Тенденция от поне петилетка е това. Макар, че последните 1-2 години нещата адски загрубяха. Всичко е "слим" "фит" "ултра фит" и пр. в което не се събирам. Имаше някакви "карго" модели, но и те взеха да изчезват. По сайтовете обаче като гледам...проблемът е в щатите и ЕС най-вече. В Азия има повече избор, но техните мерки са различни и си е голям риск.
Я пробвайте да намерите нормален широк мъжки панталон! Аз не успявам от поне две години. Бях заръчал и на БенцБос, ама явно и в УСА нЕма. Само "насрани" или "педераски".
Аре бе.
на красно село има щото си купувам. И у Декатлон (ама магазина е малоумен и не е ясно какво точно има налично)
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
На кое викате педерастски или там насрани панталони.....щото аз на тези които търси колегата им викам грозни демодирани работни гащи, като ги гледам, вероятно и неудобни с тези парчета на коленете...
В случая тия конкретно са за мотор и имат арамид (или кевлар) на коленете. Определено са удобни. Както казват старите хора:- Едно време носеха потури и имаха мадури, а сега носят дънки и имат трънки!
На кое викате педерастски или там насрани панталони.....щото аз на тези които търси колегата им викам грозни демодирани работни гащи, като ги гледам, вероятно и неудобни с тези парчета на коленете...
Педерастките са тези,които са ти прилепнали като клин,а насраните са тия с висящото дъно.
Коментар