Интересно е:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак се Оплашихме от гей-пропаганда...
Свий
X
-
Глад за сюжет...
Отваряло възможности за 3 пъти повече романтични връзки.
В поредицата "Синът на Кал-Ел" Джон Кент се бори с редица проблеми, свързани със социалната справедливост, включително справяне с пожари в планината и протести срещу депортирането на бежанци.
Излизането на най-известния американски супергерой идва в момент, когато все повече комикси приемат разнообразието.
"Аквамен" представи чернокож, гей супергерой по-рано това лято, а последният Робин в комиксите за Батман се разкри като бисексуален през август.
Обнадеждаващото е че изп*д*р*стелия не е баш, дъртия Супермен а сина му (тоз от картинката)... Ето какво става, като не ги бият достатъчно тия деца..
- 1 like
-
Ммм Това Гърция, Афганистан, Турция (мога и още) за нищо ги нямате
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Кофтито е, че много от нас все още не си дават сметка какви размери може да добие това. Особено с "великодушната" помощ на социалните мрежи. Една думичка, изтълкувана като "омраза", може да съсипе живот и то и на следващото поколение. БЛМ са другото въплъщение на тази всемирна краста. Какво възпитание, след като на родителите постепенно им отнемат И това право? Темата е дълга. Лошото е, че нещата ВЕЧЕ се случват и постоянно набират скорост.
Защо ли, последните тенденции ме препращат към едни мрачни времена....
ПП: Който не вярва, нека пробва да постне нещо в тефтера и да гадаем за колко ще бъде в банята.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Не знам кво толкова ви стреска.
насила педал няма кой да ви направи.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Пепи, мен и теб няма кой да ни направи педали, но тази гнус се разпространява сред децата.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе знам кво толкова ви стреска.
насила педал няма кой да ви направи."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Че е гнус е ясно. Ма няа как да направиш някой педал със комикс.Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
Пепи, мен и теб няма кой да ни направи педали, но тази гнус се разпространява сред децата.
Отделно че в половината свят си се боцкат с мъжко за кеф и без комикси.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ти древногръцки митове и легенди чел ли си?Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНе е само до този комикс. Педерастията агресивно се презентира навсякъде.
стана ли педал?
Пак казвам, че е гнусно е ясно. Ма страшно не е.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар