Интересно е:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак се Оплашихме от гей-пропаганда...
Свий
X
-
Глад за сюжет...
Отваряло възможности за 3 пъти повече романтични връзки.
В поредицата "Синът на Кал-Ел" Джон Кент се бори с редица проблеми, свързани със социалната справедливост, включително справяне с пожари в планината и протести срещу депортирането на бежанци.
Излизането на най-известния американски супергерой идва в момент, когато все повече комикси приемат разнообразието.
"Аквамен" представи чернокож, гей супергерой по-рано това лято, а последният Робин в комиксите за Батман се разкри като бисексуален през август.
Обнадеждаващото е че изп*д*р*стелия не е баш, дъртия Супермен а сина му (тоз от картинката)... Ето какво става, като не ги бият достатъчно тия деца..
- 1 like
-
Ммм Това Гърция, Афганистан, Турция (мога и още) за нищо ги нямате
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Кофтито е, че много от нас все още не си дават сметка какви размери може да добие това. Особено с "великодушната" помощ на социалните мрежи. Една думичка, изтълкувана като "омраза", може да съсипе живот и то и на следващото поколение. БЛМ са другото въплъщение на тази всемирна краста. Какво възпитание, след като на родителите постепенно им отнемат И това право? Темата е дълга. Лошото е, че нещата ВЕЧЕ се случват и постоянно набират скорост.
Защо ли, последните тенденции ме препращат към едни мрачни времена....
ПП: Който не вярва, нека пробва да постне нещо в тефтера и да гадаем за колко ще бъде в банята.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Не знам кво толкова ви стреска.
насила педал няма кой да ви направи.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе знам кво толкова ви стреска.
насила педал няма кой да ви направи."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
Пепи, мен и теб няма кой да ни направи педали, но тази гнус се разпространява сред децата.
Отделно че в половината свят си се боцкат с мъжко за кеф и без комикси.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНе е само до този комикс. Педерастията агресивно се презентира навсякъде.
стана ли педал?
Пак казвам, че е гнусно е ясно. Ма страшно не е.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар