Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак се Оплашихме от гей-пропаганда...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пак се Оплашихме от гей-пропаганда...

Интересно е:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Son of Kal-El Interior_61607664272894.24465169.png
Прегледи:360
Размер:573.1 КБ
ID:6779496
    Публикувайте отговор

Глад за сюжет...

Отваряло възможности за 3 пъти повече романтични връзки.

В поредицата "Синът на Кал-Ел" Джон Кент се бори с редица проблеми, свързани със социалната справедливост, включително справяне с пожари в планината и протести срещу депортирането на бежанци.
    Излизането на най-известния американски супергерой идва в момент, когато все повече комикси приемат разнообразието.
    "Аквамен" представи чернокож, гей супергерой по-рано това лято, а последният Робин в комиксите за Батман се разкри като бисексуален през август.

Обнадеждаващото е че изп*д*р*стелия не е баш, дъртия Супермен а сина му (тоз от картинката)... Ето какво става, като не ги бият достатъчно тия деца..

Коментар

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Последното изречение ме успокои до някъде.

• large
      large коментира
      Редактиране на коментар
      Аз не съм особено голям фен, но все пак знаех, че името му е "Кларк"... та като видях че пишат за (Алтън) Джон, се зачетох...

Заглавието може да бъде "Пе****си, сър!"

Това от вица за Сър Джон. Но ще вземат да изтрият темата ...
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

така си е отишъл Рим.....

Коментар

Ммм Това Гърция, Афганистан, Турция (мога и още) за нищо ги нямате
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Педераси, Сър.
          Но, защо???
          Мода, Сър.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Възпитание и толерастия
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Кофтито е, че много от нас все още не си дават сметка какви размери може да добие това. Особено с "великодушната" помощ на социалните мрежи. Една думичка, изтълкувана като "омраза", може да съсипе живот и то и на следващото поколение. БЛМ са другото въплъщение на тази всемирна краста. Какво възпитание, след като на родителите постепенно им отнемат И това право? Темата е дълга. Лошото е, че нещата ВЕЧЕ се случват и постоянно набират скорост.
              Защо ли, последните тенденции ме препращат към едни мрачни времена....

ПП: Който не вярва, нека пробва да постне нещо в тефтера и да гадаем за колко ще бъде в банята.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тва на супермен мъжоприятелка ли е?!
                Всякаква измет реве за права, правила и накърнени им чувства.
                Вече гражданските войни няма да са черни срещу бели, а меки срещу твърди.
                ​​​​​​

Коментар

Не знам кво толкова ви стреска.
                  насила педал няма кой да ви направи.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Никола
                    Никола коментира
                    Редактиране на коментар
                    При мене надали ще се получи, ама някой да промива мозъка на детето ми с гей другарства айде няма нужда.
                    Само недей почва с лайтмотива за възпитанието вкъщи.

Свиквайте...
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Не знам кво толкова ви стреска.
                    насила педал няма кой да ви направи.
                    Пепи, мен и теб няма кой да ни направи педали, но тази гнус се разпространява сред децата.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение

Пепи, мен и теб няма кой да ни направи педали, но тази гнус се разпространява сред децата.
                      Че е гнус е ясно. Ма няа как да направиш някой педал със комикс.

Отделно че в половината свят си се боцкат с мъжко за кеф и без комикси.

Коментар

• bullet_pk
                        bullet_pk коментира
                        Редактиране на коментар
                        Да се боцка кой където иска, ама да не ми го представят за "нормално", да не го пропагандират, да не промиват мозъците на децата и да не им дават привилегиии, само за това, че са пе****си. Това си е психично отклонение, а при повечето и болестно състояние.

Не е само до този комикс. Педерастията агресивно се презентира навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        Не е само до този комикс. Педерастията агресивно се презентира навсякъде.
                        Ти древногръцки митове и легенди чел ли си?
                        стана ли педал?

Пак казвам, че е гнусно е ясно. Ма страшно не е.

Коментар

• TigerHunter
                          TigerHunter коментира
                          Редактиране на коментар
                          Проблемът не опира до смяната на брега, Петьо. Като те поставят в позиция да си емаргинат...И то, не щото някой ин ги пречи да си се лупат на воля. А щот ние сме различните, зийшли.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X