Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак се Оплашихме от гей-пропаганда...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    Те такова нещо:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:unnamed.jpg
Прегледи:340
Размер:46.9 КБ
ID:6780317
    Декатлон в Хаджи Димитър, ловно-рибарския раздел. Марката е Solognac, или нещо от тоя род.

ПС. И аз мразя модерната тенденция на впити панталони, дето не можеш да клекнеш с тях, без да си глътнеш м@дите. Ако искам да приличам на балерина от болшой театър - ще си купя чорапогащи.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Днес гледах това: Мъжествен културист от "Фермата" си смени пола и вече е нежна жена
      Добре, че сина ми е пораснал и не е сгънал у лево...
      Че ако трябваше да му обяснявам как баткото станал какичка....
      Много щЕх да се припотя.

Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Ясен
        Ясен коментира
        Редактиране на коментар
        Аз пък нямам никакъв проблем да обясня.

То не е обяснението трудното.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Добре, че сина ми е пораснал и не е сгънал у лево...
      Че ако трябваше да му обяснявам как баткото станал какичка....
      Добре че не съм го докарал до там, че да се налага да обяснявам на дъщеря ми поведението на абсолютно непознати за мен и за нея хора. Че верно щех да се препота... Особено ако трябваше да и обяснявам за антиваксърите например.
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Гледам обаче, че броя на "мъжкараните"-жени дето искат да са като другия пол не е никак голям, а при мъжете дето искат да са като жените бройката е доста по-голяма.

Това мама е голяма работа, всеки иска да прилича на нея.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Я дай пример,ч е наистина от трактора не виждам нищо подобно.
          Ама и кога съм бил на друга седалка-пак не се виждат подобни неще. Винаги жените са си били женствени, и с характерните за тях прояви и начин на мислене и действие. Даже и в случаите когато на някоя и се наложи да върши типично мъжка работа, или външно да прилича повече на мъж отколкото на жена(бррр...)-даже и тогава пак си остават жени като цяло.

А при мъжете се случва обратното. Макар и не чак толкова често, та да е всеки втори, но някъде някога се забелязват педали.

• сто
          сто коментира
          Редактиране на коментар
          Пример само - ти с колко жени си служил в армията?
          Някога бяха най-много директор на училище, сега по големите фирми е пълно с мениджъри без чишки на мнооого високо ниво. Със съответстващото на нивото поведение.
          Това не е лошо, да не ме разбере някой погрешно. Просто нещата се променят - преди имаше бръснари, сега има коафьори.

пп Сещам се и за кифлата-полицай, дето риташе зад колоната беззащитен протестиращ.

• Kozzzec
          Kozzzec коментира
          Редактиране на коментар
          Жена да върши мъжка работа - нормално, мъж да върши женска работа - педерас...жена изглежда като мъж - нормално, мъж да прилича на жена - педерас...нещо много по женски мислите ми се струва...

Очакваше се, приказваше се, пишеше се, но не ми се вярваше, че ще стане:

Френски речник въведе полово неутрално местоимение
        Местоимението "iel" се отнася до небинарните хора
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X