Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преброяване 2021
Свий
X
-
Искат ти лично само "уникален преброителен код", който си получил след електрическотоПървоначално публикуван от large Преглед на мнение
преброяване. Не ти досаждат с въпроси
. Аз си обяснявам цялата галимация с желанието за някакво засичане на резултатите от "два независими източника"
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Според мен обяснението е друго-нашата адмиснистрация все още не може да се отърси от стария начин на мислене, не вярва на интернето, вярва само на "ръка да пипне, око да види".Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеАз си обяснявам цялата галимация с желанието за някакво засичане на резултатите от "два независими източника"
Една информация няма ли я на хартия, не е ли минала през жив човек-не е валидна, кви са тези глупости с интернети...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Докато се натуткаме с жена ми да се изброим електрически, вчера ни изненадаха физически докато печем пипер на двора
.
Оказа се наша съученичка от гимназията с дъщеря си. За точно пет минути малката записа три егенета, три имена, зададе няколко въпроса, пишейки си отговорите и ни пожела приятен ден. Даже не стигна време да си поговорим с майка. Със сигурност при електрическото щях да си загубя много повече време
.
- 1 like
Коментар
-
Няма страшно
- https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D...2%D0%B5%D0%BB/
Из "Златния телец"
Коментар
-
"на приет код" -> обадете ми се целия блок, че в момента пека чушки за зимнина, пък аз ще приема кода и ще ми платят за тая ралта?
Или като се навъртят определени "бройки" и преценяват, че всичко друго е добре дошло, или "квот падне". Друго обяснение нямам.Последно редактирано от p-pleven; 29-09-21, 08:54.
-
От няколко дена някакъв лепи на входа бележи. Щял да мине на 6-ти после на 8-ми.
Днес се прибирам от работа към 19:00 часа и засичам някакъв говори с една комшийка и ми вика да му дам кода ?
Къв код бе?
Кой си ти? Нямаш маска , нямаш бадж .
Аз съм преброител вика.
Ама аз се изброих електронно и не съм длъжен да ти давам нищо.
Отделно видях че НСИ са пуснали емайл да си изпратиш кода ако не е минал такъв смотаняк и съм го изпратил вчера.
Малоумника ми държи тон и вика, че пише апартамента необитаем
Как необитаем бе мунчо като съм изброен електронно ??
Качвам се у нас тоя олигофрен сложил бележка да му звъня или да си напиша кода , трите имена и телефонния номер и да ги залепя на вратата ?? Моляяяяя ?? Лични данни да висят на вратата ли?
Малко ми остана да сляза и да го навра в мазето да брои бурканите по мазетата.
Последно редактирано от timex; 10-10-21, 20:02.
Коментар
-
София - у нас никой не дойде да ни брои. У тъщата също. В къщи винаги има хора. Домофона работи.
Изпращането на кода+адреса по мейл някъде си, е пълна простотия. Освен това изглежда, че е родена от медиите - на официалната страница няма нищо писано.Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
Нда, и на мене ми казаха за съществуването на такава възможност, но и аз не открих нищо на официалната страница на НСИ. След като обявиха, че за непредалите кодове няма да има административни последици, махнах с ръка по български и отметнах задачата по преброяването за окончателно изпълненаПървоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеСофия - у нас никой не дойде да ни брои. У тъщата също. В къщи винаги има хора. Домофона работи.
Изпращането на кода+адреса по мейл някъде си, е пълна простотия. Освен това изглежда, че е родена от медиите - на официалната страница няма нищо писано.

Из "Златния телец"
Коментар
-
Поредната издънка.Провалиха се с преброяване 2021!Стъкмистиката ще обяви резултатите.Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Към момента за издънка още по-малко па за провал на някого и дума не може да става.Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеПоредната издънка.Провалиха се с преброяване 2021!Стъкмистиката ще обяви резултатите.
Коментар
-
Чак пък провал, просто председателят може да е малко неудовлетворен
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nat...va-da-globyava
но пък статистиката става за всичко
-
-
Любопитен си кой колко готварски печки притежава ли?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар