Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преброяване 2021
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеИма ли бас дали сме вече под 6 милиона?
Коментар
-
Първоначално публикуван от timex Преглед на мнение:
https://nsi.bg/bg/content/2975/%D0%B...BF%D0%BE%D0%BB
Коментар
-
Изобщо не се връзват числата с преброяване и гласоподаватели .
Както писах по нагоре ТУЛУПА купи 21милиона ваксини . По 4 игли ли ни е запланувал да ни боде
Даже и бебетата.
Или си прибра няколко милиона в чекмеджето.
Сметнах набързо от 0-14г са близо милион.
http://alfa.kachi-snimka.info/vij202...631284263r.jpg
От 15 до ненавършени 18 сигурно са поне 3-400 хиляди.
От 6,9 милиона като извадим 1,3 милиона остават 5,6 милиона гласоподаватели ?
До 6,7 милиона откъде излизат тия милион и нещо хора ?Последно редактирано от timex; 10-09-21, 16:48.
-
Първоначално публикуван от timex Преглед на мнениеДо края на годината да чакаме ли в Замунда актуалната база данни ?
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Ние вчера се преброихме,но днес приятел не може.Постоянно му казва че не може да намери адреса,който се задава от менюто.За гр.Айтос ул.Панайот Хитов,става на въпрос....Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
А как да преброя електронно баща ми и сестра ми? Живеят в друго населено място, друг адрес. С две отделни регистрации ли?-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
Коментар
-
" ...в последнее время - в основном офигеваю от происходящего... "
Стана тя една манджа. Регистрирах баща ми, и описах там каквото се иска по въпросите. Сестра ми живее при него, и нея я описах като член на домакинството на същия адрес. До тук добре.
След това направих регистрация на сестра ми на сайта на електронното преброяване. И започнах да описам всичко пак същото. Като стигнах до домакинство и членовете - като въведа нейното ЕГН, ми казва че вече имало регистрирано такова лице. Същото и с ЕГН-то на баща ми.
Та засега съм оставил описването на сестра ми в сайта на електронното/електрическото преброяване недовършено.
Иначе аз вече имам там уникален преброителен код, и баща ми също.
Само сестра ми остава недовършена. Не мога да довърша раздела с членовете на домакинството в профила й. Сестра ми сега като член на баща ми домакинството, към него ли се преброява?Последно редактирано от KingofROAD; 13-09-21, 23:16.
-
Да, регистрирах я. Но мислех че за всеки поотделно трябва регистрация...
-
-
Ще си платя глобата и няма да си давам личните данни на някой, който доказано не може да ги пази.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 1 like
Коментар
-
Опитах се да се преброя(на мен не ми пука за данни които ги има едва ли не на всяко табло за обяви), обаче сайта им пак заби-не отговаря.
Да не говорим, че е безобразно организиран.
Как може игри с изисквания стотици, ако не и хиляди пъти по-големи да вървят безпроблемно, с достъп от цял свят, как може банки и други мошеници да оперират с милиарди през интернет, само нашите мили държавни фирми да не могат да организират едно мижаво от гледна точка на интернет ресурс преброяване?
На миналото броене се преброих електронно-тогава всичко стана лесно и бързо, сега какво става, не мога да си обясня. Надали е от хакерски атаки, просто системата им е измислена бъгаво, или на разработчиците не им пука особено какво ще излезе като краен продукт...
Утре ще направя четвърти опит(тази вечер се пробвах три пъти), и ако пак ме отебат-и аз ги отебавам, да се гърбят физическите преброители. Ако ме намерят в удобно за мен време. Щото не тръпна в очакване да дойдат да ме броят. Който иска да ме преброи-да организира работата си така, че да не пречи на моята.
Аман вече.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Грешката ти е че пробваш вечер, когато пробват и всички останали.
Вкарай данните в друго време, когато "другите" са на работа.
...щото ти няма да си... нали
Видях че сайта се хоства в CloudFlare. Тоси тип облачни услуги се плащат на "пакет" или използвани данни.
Ако си платил за 10хил едовременни клиента, 10 001вия чака ред.... докато системата прескочи на по-високия план...
Вечерта пробвах и ми изписа: "Чакате ред" или нещо подобно.
А нали трябва и да се спестят пари...
-
Да, софтуера не е като на нивата... Тук нещата са МНОГО по-зле.Няма смисъл да влизаме в подробности като това доколко професионално е всичко да е направено на платформата WordPress... особено със закачените плъгини Yoast SEO, Gemius и т.нт. Нищо лошо за платформата но тя ИЗОБЩО не е за това или по-скоро тя е ИДЕАЛНА (особено конфигурирана така както си е по подразбиране) да не е за това.
Но това не е най-забавното... Най-забавното е че трафика е прекарван през най-грубо казано посредник – американска фирма базирана в Сан Франциско т.е. Cloudflare, което е просто „възхитително“. И за тях нищо лошо и натоварени системи е добра идея да използват такова нещо, но НАЦИОНАЛНА система да дебаркира и почти да си даде данните на чужда организация, при ресурсите които има... е просто... „ПРЕКРАСНО“.
Нищо лично към работещите в НСИ и явно не е била тяхна идея да се направи такова нещо и по такъв начин да се претупа т.е. явно политика е замесена и е имало "специални изисквания" - някой спешно да вземе едни пари за разработката на... "това". А за това как работи... или по-точно не работи.. естествено пак няма виновни.Последно редактирано от TStanim; 15-09-21, 11:47.
-
Някой има ли идея как да променя данните, след като съм завършил анкетата?
Попълних всичко, но не съм го изпратил, с идеята да го погледне и цензора, вкъщи, но сега вече бутона за промяна на данните го няма.
Бутона "Изпрати", във последната страница на формата, не е натискан, но идентификационния номер е генериран...
Май ще е "абе квото е -тва е"...
Коментар
-
Рано сутрин е вероятно най-лесно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар