Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кола 3л на 100 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кола 3л на 100 км

Интересна работа... Човека ви пита нещо сериозно, вие го метнахте в коша... Все пак му е 1ви пост... Сега ще го чакаме 2 година за отговор...
    Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    Да взема да пусна и аз тема - търся си "мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото
    Абе то такива жени нма, ти търсиш такива мъже
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
      Това като първо мнение ли да го разбираме?От 2007 насам е добре......

И на мен това ми беше идеята, но не се сдържах и ето сега 3 страници спам спам спам.................................

Опс освен
      Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      За тоя мотор писах, че е добре и харчи около 4, защото имаме такъв/Пежо 106, което си е Саксо/. За 1.4, който реално е предишния слаган на 106 и Саксо /до към 1995/, също съм чувал, че харчи около 4. Моторите са много надеждни, така че колега огледай някои от посочените, но пак да си кажа, че Дайхатцуто /имахме го заедно с 106-цата/ ги бие от всякъде.
      А ако чакаме 2ро мнение от тоя въпросен колега connect - ще е като да дочакаме оня там с въпросното описание

Коментар

Сдържай се, сдържай се за в бъдеще, че нали виждаш - като строители неговорещи български, когато покрай тях минава късопола мац

Коментар

Лелееееееееее сега като си помисля само - вие представяте ли си, от 2007г. да не си писал във тоя форум, т.е. да се регистрираш де щото колегата не е и писал, ама и смятайте каква памет има да си помни потребителското име и паролата Т'ва гинкошвепса ряпа да яде

П.П. Запазвам си правото да се извиня, ако греша!

Коментар

Марияна, ти си идиот

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Марияна, ти си идиот
              Ахахахаха, благодаря да ти се връща

Коментар

Я утре сабале некой да ми напомни да си пия гинкобилобата, че съм забравил де оставих виаграта. То тва мойто живот ли е....плаж, яхти, бира, миди, цаца...ей го, почнах да забравям вече.
                ПП. Не помня дадох ли ви телефона, на кво ше ми звъннете сабале?

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                  Ахахахаха, благодаря да ти се връща
                  Мъхм, оно мене ми се е върнАло още га съм се родил. Майка ми кат' 'фанАла едно джезвЕ, раз'ираш ли и - туп по главата - аз за т'ва съм станАл учен човек и съм преподавал...на пазара чушку и думатйе...

Коментар

БЛАГОДАРЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ОТГОВОРИ!

ЦЕЛТА ВСЪЩНОСТ Е ДА СЕ ДЪРПАТ МАКС. 6 ЛВ / НА 100 КМ, KOETO E
                    БЕНЗ. - 3Л. / ГАС СА 6Л. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ГРАДСКО КАРАНЕ. ГРАДСКО МАКС 4, А ПОД НАСТЪПВАНЕ ДА СЕ РАЗБ. МАКС 120 КМ/Ч НАДОЛУ / 80 НАГОРЕ
                    СЕ ПАК ТВА Е ПОЗВОЛЕНАТА МАКС. СКОРОСТ ...
                    ТАКА ДА ОБОБЩЯ :
                    Пежо 106, с литров мотор, и без никакви екстри
                    Daihatsu Charade/мотор 993 кубика, нафта, 42 конски сили
                    Лупо - 3L
                    ситроен АХ дизел 1.4
                    КИТАЙСКИТЕ НЕ ГИ БРОЯ

ПОПАДАЛ СЪМ НА МНОГО С 0.9 МОТОР , ДАЖЕ НАДОЛУ АМА НЯМА КАК ДА ЗНАМ КОЛКО ДЪРПАТ

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                    ivanjorov

Коментар

ако се прежалиш за метан, почти всички леки коли влизат в 6-те лева. Не пиши с големи букви, това тук прилича на крясъци и се санкционира.

Коментар

Ха, спамъри такива (то и аз май съм такъв ) отговориха ли ви сега! Колегата излезе сериозен.

Иначе за другото търсене - съжалявам момичета, изпуснали сте. Вече съм женен. Ама не е страшно, щото и без това не отговарям на едното условие - с една филийка хляб може и да мина само ако има кило пържоли за вечеря

То така и така темата е в спама, сетих се за един виц: Развод, жената се оплаква, че мъжът и не го бива в кревата. А мъжът, 40кила с дрехите, едва се надига от стола си и казва "Дайте ми само една топла супа и ще ви скъсам всичките!"
                        Така, че това за филийката си го избийте от главата.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от connect Преглед на мнение
                          БЛАГОДАРЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ОТГОВОРИ!

ЦЕЛТА ВСЪЩНОСТ Е ДА СЕ ДЪРПАТ МАКС. 6 ЛВ / НА 100 КМ, KOETO E
                          БЕНЗ. - 3Л. / ГАС СА 6Л. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ГРАДСКО КАРАНЕ. ГРАДСКО МАКС 4, А ПОД НАСТЪПВАНЕ ДА СЕ РАЗБ. МАКС 120 КМ/Ч НАДОЛУ / 80 НАГОРЕ
                          СЕ ПАК ТВА Е ПОЗВОЛЕНАТА МАКС. СКОРОСТ ...
                          ТАКА ДА ОБОБЩЯ :
                          Пежо 106, с литров мотор, и без никакви екстри
                          Daihatsu Charade/мотор 993 кубика, нафта, 42 конски сили
                          Лупо - 3L
                          ситроен АХ дизел 1.4
                          КИТАЙСКИТЕ НЕ ГИ БРОЯ

ПОПАДАЛ СЪМ НА МНОГО С 0.9 МОТОР , ДАЖЕ НАДОЛУ АМА НЯМА КАК ДА ЗНАМ КОЛКО ДЪРПАТ
                          Пежо 106 или Саксо с мотор 1.4 или 1.5 дизел ще падат под 4 на дълго /ако галиш педала на газта, нежно все едно галиш колежка от форума /. За литровия мотор, който е бензинов нямам впечатления, ама ме съмнява да гори под 4. Сега бензина е по-скъп, така че...

А иначе ти намерих кола. Спирай търсенето и вземай това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2363091
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                            Пежо 106 или Саксо с мотор 1.4 или 1.5 дизел ще падат под 4 на дълго /ако галиш педала на газта, нежно все едно галиш колежка от форума /. За литровия мотор, който е бензинов нямам впечатления, ама ме съмнява да гори под 4. Сега бензина е по-скъп, така че...

А иначе ти намерих кола. Спирай търсенето и вземай това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2363091
                            Щом си ги намерил до 2500 лв поръчвай веднага две и за мен!
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Пффф, за колегите изпаднали в технически подробности - осъзнайте се, същинското заглавие на темата е:
                              "Марияна и Зорка си търсят мултифункционален икономичен мъж"
                              Направо ме включвайте в кастинга.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

КОЯ ПО ТОЧНО ОТ ТЕЯ Е ТВОЕТО ЧАРАДО ?

http://fahrzeuge.shop.ebay.de/i.html...e&_osacat=9905

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X