Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кола 3л на 100 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кола 3л на 100 км

търся такова нещо , което да дърпа по толкова даже , когато се настъпва равномерно , да опъва поне до 80 км/ч

да струва до към 2500 лв.

До: кола 3л на 100 км

Това - какво да е 3л на 100 км - гориво или масло?
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от connect Преглед на мнение
      търся такова нещо , което да дърпа по толкова даже , когато се настъпва равномерно , да опъва поне до 80 км/ч

Ентусиаст! 3л./100км за тея пари ако някой каже искам да си купя няколко такива. Посоченият разход (3л./100км) може да бъде единствено разход на алкохол или безалкохолно на някой от пътниците в превозното средство.

Естествено съм отворена да чуя и други мнения - тъй като имаше един колега от форума с лада нива и твърди че харчи 3л./100км метан, но........нека да видим и другите какво ще споделят.

Коментар

Аз имам много готино колело- може и по-нисък разход да ти даде...А, да имам и едно четириколесно от детето- разхода е същият, само може да ти е трудно малко с габаритите, но се свиква....

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
        Ентусиаст! 3л./100км за тея пари ако някой каже искам да си купя няколко такива. Посоченият разход (3л./100км) може да бъде единствено разход на алкохол или безалкохолно на някой от пътниците в превозното средство.

Естествено съм отворена да чуя и други мнения - тъй като имаше един колега от форума с лада нива и твърди че харчи 3л./100км метан, но........нека да видим и другите какво ще споделят.
        Мариана, 3/100 харчи или с два неработещи цилиндъра на място, или без двигател с дупки на пода за краката...
        Последно редактирано от alex_markov; 10-08-09, 21:39.
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov
          Мариана, 3/100 харчи или с два неработещи цилиндъра на място, или без двигател с дупки на пода за краката...
          Хахахахаха е и аз това казах, ама .......... чакам опозицията да се изкаже. Аз разбирам, че е криза, ама чак толкова да са полудели тея хора и да живеят в илюзия не го схващам. Да взема да пусна и аз тема - търся си "мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото

П.П. Според мен, колегата дето е пуснал темата се "гъбарка" яко с нас, че да не кажа "бъзика"

Коментар

Има разни нови икономични машинки дето харчат 3-4 извънградско, нооо ти липсва една 0 поне

Коментар

Първоначално публикуван от connect Преглед на мнение

Това като първо мнение ли да го разбираме?От 2007 насам е добре......
              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

...търся си "мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото...
                Къде да подпиша ? Демо версии приемаш ли (такива дето поддържат илюзията през тестовия период) ?

Не за друго, но ми се вижда чиста далавера. Изискванията на повечето съпруги са далеч по-високи
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

То че темата си "отишла" е ясно вече...... Ама отговора на въпроса е Пежо 106, с литров мотор, и без никакви екстри.....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Повечето мотоскутери се вместват в изискванията.

---
                    Нива на метан под 4.5 не можах да я докарам, Самарата 3/100 си ги залепя, ако караш до 60. На 90км/ч вече е 4/100. Но това са килограми, а не литри (така се продава метанът).

п.с.
                    В нормални литри 1кг метан е около 1300 литра, но там е друго. Не смятайте, че ще ви се свършат числата.

Коментар

Тройка на сто при всякаква експлоатация ? Малко трудно. Да беше четворка, да кажа стар ситроен АХ дизел 1.4, ако има поне един такъв още в движение.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Тройка на сто при всякаква експлоатация ? Малко трудно. Да беше четворка, да кажа стар ситроен АХ дизел 1.4, ако има поне един такъв още в движение.

Е с моето каране - ми даваше разхода около 4/100.... Сега тъста забравя кога е зареждал за последно......
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

"мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото
                          Ако намериш такъв, прати го към Русе
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

..., ама ако може и да е добър в леглото
                            ...
                            Ех...младо момиче си пък това изискване на последно място. Явно голяма криза е настанала...

Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                              Ако намериш такъв, прати го към Русе
                              Ти пък, разтърси се - те там се въдят, ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X