Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кола 3л на 100 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кола 3л на 100 км

Първоначално публикуван от connect Преглед на мнение
    КОЯ ПО ТОЧНО ОТ ТЕЯ Е ТВОЕТО ЧАРАДО ?

http://fahrzeuge.shop.ebay.de/i.html...e&_osacat=9905
    Нито една. Значи тая втората сивата е следващия модел на тази, която ти обяснявам. Трябва да търсиш Шарад произведен между 1986 и 1989 някъде. Прикачил съм ти снимка как изглежда. Стоповете отзад не са хоризонтални в дължина, както е новия модел, а са вертикални, но не толкова дълги. Също така май и Куоре го има с тоя модел. Просто търси 900 кубика, 42 коня, дизел, 3 цилиндъра. Дано не бъркам нещо в параметрите, но поне нещо сходно. След тоя мотор има един 1000 кубика с турбо, който въобще не е икономичен. Иначе намериш ли такава машина със сигурност ще е супер евтина, но въпроса е да намериш , че май се редки. Колкото до издръжливостта на двигателя не съм специалист, но както ти казах нашето го карахме поне 30 000 без никви проблеми/беше на поне 100 000 общо/ и после дядо реши да пробва дали върви без вода, като за наше очудване беше изминал доста преди да го скапе
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      Чичо Гугъл дава снимки на такова Дайхатцу от 1984 до 1989. Прикачам и една снимка макар малка на такова. Пише, че е 993 кубика, нафта. Та ей тва чудо си вървеше добре с 4-5 човека, дори в планината и гореше 3 извънградско, а на магистрала при каране с 90 падаше мъничко под 3. Говорим за нормално каране. Багажника си беше с нормален размер за такава кола /по спомен с близка големина, като на Пежо 106/ и със сигурност по-голям от на Тико. Та това е да не ставам досаден, но откак съм на тоя свят не съм виждал по-икономична кола.

Добавям само, че ако си намериш такова /което ще е трудната част/ би трябвало да се побере в цената.
      Това на снимката е тойота терцел. Имал съм такова дайхатсу шарад,действително гореше 3/100 ,ама беше с 12 цола гуми и при скорост над 100км в час ,правеше гумите на осмици след 200км.
      B+

Коментар

Нито една. Значи тая втората сивата е следващия модел на тази, която ти обяснявам. Трябва да търсиш Шарад произведен между 1986 и 1989 някъде. Прикачил съм ти снимка как изглежда. Стоповете отзад не са хоризонтални в дължина, както е новия модел, а са вертикални, но не толкова дълги. Също така май и Куоре го има с тоя модел. Просто търси 900 кубика, 42 коня, дизел, 3 цилиндъра. Дано не бъркам нещо в параметрите, но поне нещо сходно. След тоя мотор има един 1000 кубика с турбо, който въобще не е икономичен. Иначе намериш ли такава машина със сигурност ще е супер евтина, но въпроса е да намериш , че май се редки. Колкото до издръжливостта на двигателя не съм специалист, но както ти казах нашето го карахме поне 30 000 без никви проблеми/беше на поне 100 000 общо/ и после дядо реши да пробва дали върви без вода, като за наше очудване беше изминал доста преди да го скапе
        Един познат имаше такова Дайхацу Шарад и верно гореше около 3 на сто.Но това беше 90те години не съм виждал скоро такова.Моят АХ гори под 4 около з.6 смесено каране почти нямам ден да съм под 100-150км. изминати.Само му трябва леко каране без юрканеПежото 106 е като с моя двигател1400 кубика и сигурно харчи и то толкова говориме за1400 дизел на ситроен.Нисан Микра от най старите харчи 5 на100 газ и е най на далавера в момента.Поздрави на всички и темата е много уместна в тая криза не знам защо сте написали цел куп глупости.Беглеци от Бара
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Това на снимката е тойота терцел. Имал съм такова дайхатсу шарад,действително гореше 3/100 ,ама беше с 12 цола гуми и при скорост над 100км в час ,правеше гумите на осмици след 200км.
          Да ти кажа не помня дали беше с 12ки, но щом казваш - сигурно. Не сме го карали много с над 100 км в час, но сме ходили с него до Австрия при скорост 90-120 /90-100 в повечето време/ с 4 човека и една жена Като цялото пътуване беше от порядъка на 2600 км /с обиколките там/. Нямало е никакви проблеми. Но все пак препоръчвам скорост 90-100 за тази колица. Тя и над 120 ще вдигне, но няма кво да се мъчи.

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Един познат имаше такова Дайхацу Шарад и верно гореше около 3 на сто.Но това беше 90те години не съм виждал скоро такова.Моят АХ гори под 4 около з.6 смесено каране почти нямам ден да съм под 100-150км. изминати.Само му трябва леко каране без юрканеПежото 106 е като с моя двигател1400 кубика и сигурно харчи и то толкова говориме за1400 дизел на ситроен.Нисан Микра от най старите харчи 5 на100 газ и е най на далавера в момента.Поздрави на всички и темата е много уместна в тая криза не знам защо сте написали цел куп глупости.Беглеци от Бара
          И аз се присъединявам, че най-лесно може да се намери Саксо или 106ца с 1.4 двигател, като разхода ще е максимално близко от търсените от колегата 3 на 100. Един познат имаше 106ца с 1.4, като и той казва 4, че и надолу. Ние имаме такава, само че 1.5 /уж по-новия мотор/ и разхода пак е около 4.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

....с 4 човека и една жена ...
            Какво му трябва на човека?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В 106 наскоро се друсах ... добре е ама не е под 4 ... човека каза 4 - 5 л ако не се настъпва ... , а градско повече.
              Освен ако се турне метан, на такава кола, а параметр. на Дайхатсуто са почт. тея , да разб. , че онова на фотото всъщност не е онова , за което гледам вече мес.

А на колежката нзн за кой швепс става въпр. ама единия помни , а другия го помнят

абе в тая тема доста хора от моя район

Коментар

Интересна тема на фона на кризата.
                Кризата за гориво, и мъже

Не знаех, че всички мъже тука са ергени като мен

Иначе по темата:

1. Volkswagen Lupo 3L 1.2 TDI, Diesel, 45 kW (61 PS)
                Доста икономична малка количка, но не се включва в ценовия ти диапазон за сумата (2500 лв.)

2. Opel Corsa B 1.0 12V бензин, 40 kW (ако можеш да сложиш и газова уредба...)

3. Fiat Uno 1.0 Fire, бензин 33 kW (45 PS) + газова уредба може да падне под 6 л / 100 км газ.
                .

Коментар

а аз искам хеликоптер да ме вози за 20 лв поне 2 часа нагоре надолу и да не струва повече от 5 бона )))))

Коментар

Първоначално публикуван от partalesko Преглед на мнение
                    а аз искам хеликоптер да ме вози за 20 лв поне 2 часа нагоре надолу и да не струва повече от 5 бона )))))
                    То и аз искам да ме осинови Бил Гейтс, ама нема
                    А за задръстванията най добре си е хиликоптер, ама е малко тегаво с паркирането

Докато намериме кола на колегата, или ще мине кризата, или ще си похарчи парите.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                      ...Иначе по темата:

2. Opel Corsa B 1.0 12V бензин, 40 kW (ако можеш да сложиш и газова уредба...)...
                      Това "нещо" и на снимка не искам да го виждам. Харчи като истинските автомобили - 7 - 9 литра градско (софийско) и не върви. Това, че на празен ход всичко в него се тресе (като на дърт дизел) заради липсата на четвъртия цилиндър все едно на съм го казвал. Само в Надин могат да оценят това техническо чудо.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                        В нашето Русе такъв мъж няма!!!
                        Ако в други Русе-та се намери... местя се
                        Еххх, ако намеря такъв, ще си променя мнението за брака и обвързването
                        Темата търпи развитие май. Явно Зорка е намерила нещо, защото се мести в "друго Русе", по-точно, доколкото разбрах - във Варна. И явно Марияна пак нещо е изпуснала, както всеки път. На печелившите - Честито. На останалите - НЕПЕЧЕЛИТЕБЛАГОДАРИМВИЗАУЧАСТИЕТООПИТАЙТЕПАК

Коментар

Имам един комшия с Фиат уно май, 1.0 двигател и му харчи около 3-4 на 100. Качат ли се повече от 2ма човека и колата малко се задъхва ама нищо

Коментар

Темата е много хубава.Та от мене сега до събора в Приморско мойто ситроенче АХ 1.4 дизел с четири човека и зверски натъпкано с багаж.Ми даде под 3.5 на 100 разход при скорост 80-90.С 36 литра минах хиляда и кусур километра .А струва ако го продавам пешестотин лева този малък герой
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

разгледаите СДИ-тата на vw и VW LUPO всички модели
                              Последно редактирано от Ясен; 24-09-09, 22:18. Причина: 4етворки
                              [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

явно АХ си е лидер тук. моя е 1.4 бензин и е 4х4 (доста по тежък и висок) и е повдигнат със доста по-големи гуми от оригиналните и ако не го настъпвам спокойно си гори точно 5 л при скорост около 100 на извънградско.... ама дето вика един майстор - кола на градско не се засича....;-). то там всеки ден всичко е различно пък и за София градското ще е едно (вече не помръдваме ;-( ) а за нормален град си е друго при по-оптимално движение... та май аз изключвам показателя ''градско''. а като гледам колко евтини и сравнително запазени АХ счета има..... то не си струва и инвестицията за разни газови и т.н... докато се ''избие'' при такива минимални разлики то и кризата ще свърши ;-). а пък оня ден един колега от форума мина да му подаря една 31 ца гума и като видя АХ се ''зариби'' да си търси и той ''антикризисна'' колица......;-)
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X