До: кола 3л на 100 км
Нито една. Значи тая втората сивата е следващия модел на тази, която ти обяснявам. Трябва да търсиш Шарад произведен между 1986 и 1989 някъде. Прикачил съм ти снимка как изглежда. Стоповете отзад не са хоризонтални в дължина, както е новия модел, а са вертикални, но не толкова дълги. Също така май и Куоре го има с тоя модел. Просто търси 900 кубика, 42 коня, дизел, 3 цилиндъра. Дано не бъркам нещо в параметрите, но поне нещо сходно. След тоя мотор има един 1000 кубика с турбо, който въобще не е икономичен. Иначе намериш ли такава машина със сигурност ще е супер евтина, но въпроса е да намериш
, че май се редки. Колкото до издръжливостта на двигателя не съм специалист, но както ти казах нашето го карахме поне 30 000 без никви проблеми/беше на поне 100 000 общо/ и после дядо реши да пробва дали върви без вода, като за наше очудване беше изминал доста преди да го скапе
Първоначално публикуван от connect
Преглед на мнение
, че май се редки. Колкото до издръжливостта на двигателя не съм специалист, но както ти казах нашето го карахме поне 30 000 без никви проблеми/беше на поне 100 000 общо/ и после дядо реши да пробва дали върви без вода, като за наше очудване беше изминал доста преди да го скапе
Имал съм такова дайхатсу шарад,действително гореше 3/100 ,ама беше с 12 цола гуми и при скорост над 100км в час ,правеше гумите на осмици след 200км.
Пежото 106 е като с моя двигател1400 кубика и сигурно харчи и то толкова говориме за1400 дизел на ситроен.Нисан Микра от най старите харчи 5 на100 газ и е най на далавера в момента.Поздрави на всички и темата е много уместна в тая криза не знам защо сте написали цел куп глупости.Беглеци от Бара

Коментар