Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кола 3л на 100 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кола 3л на 100 км

Чичо Гугъл дава снимки на такова Дайхатцу от 1984 до 1989. Прикачам и една снимка макар малка на такова. Пише, че е 993 кубика, нафта. Та ей тва чудо си вървеше добре с 4-5 човека, дори в планината и гореше 3 извънградско, а на магистрала при каране с 90 падаше мъничко под 3. Говорим за нормално каране. Багажника си беше с нормален размер за такава кола /по спомен с близка големина, като на Пежо 106/ и със сигурност по-голям от на Тико. Та това е да не ставам досаден, но откак съм на тоя свят не съм виждал по-икономична кола.

Добавям само, че ако си намериш такова /което ще е трудната част/ би трябвало да се побере в цената.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от marin199; 10-08-09, 22:05.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

При нас има една малка кола,която се побира в тези изискавания за разход.Марката е някаква китайска с три букви(следващият път като я мярна ще си ги запиша).Двигателят е двуцилиндров дизелов 5/600куб.см. с автоматични скорости. Колата е двуместна почти без багажник.Двама възрастни трудно се побират.Купето е от стъклопласт и има тръбна рама.Максималната скорост е от порядъка на 60-70км/ч. Но в тази сума пак не влизаме. Машинката е по-скъпа! Успех колега дано да си намериш такава кола!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Тройка на сто при всякаква експлоатация ? Малко трудно. Да беше четворка, да кажа стар ситроен АХ дизел 1.4, ако има поне един такъв още в движение.
        Мойя карам го вече 5 годин и 3 3 инещо харчи нафта не съм го качвал над четири
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ситроен Саксо 1.5Д по каталог му дават 3.6 нафта на 100км

Коментар

подкрепям мнението за ситроен ах 1.4 дизел. има ги много на тънки цени. аз за ''антикризисна'' кола си взех ах ама 1.4 бензин и е 4х4 (доста по-тежък) и спокойно може да го докараш на 4 (е верно че макс скорост 80-90) на извънградско. а ах дизела още държи рекорда за най-икономична кола при смесено ползване..... а за мацките - трябва май да се примирите че и демографски сте почти 3 пъти повече от нас вече. че добрите мъже са заети (и не ни пускат сами да си играем даже, че конкуренция голяма и да не ни дръпнат ;-). май единствения вариант е да търсите ''социално отговорни мъже'' които биха изпълнявали с доблест задължението си към обществото и да се ''занимават'' с 3 жени едновременно :-). аз съм феминист де. и ви съчувствам искренно ;-)
            висете отпуснато

Коментар

Пффф, за колегите изпаднали в технически подробности - осъзнайте се, същинското заглавие на темата е:
              "Марияна и Зорка си търсят мултифункционален икономичен мъж"

Коментар

Също така осъзнайте че бях пръв. Тъй де.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ми ти винаги си пръв. Такъв отявлен спамер като теб.....сигурно си в нета 24/7. Аз на плажа неам нет.....

Коментар

Сакън, не се излагай, Парис Хилтън ти е по-близо.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                      Сакън, не се излагай, Парис Хилтън ти е по-близо.
                      Не става. Прекалено лесна е. А и не съм достатъчно пиян.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре де, Кондолиса Райс по-ли бива?

Коментар

Изненадата на вечерта ще е, ако се появи продавач на автомобил харчещ 3/100 при всякакви режими на шофиране, за 2500лв. и в същото време е ерген, който пере, чисти готви, троши матраци и т.н.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            Добре де, Кондолиса Райс по-ли бива?
                            На младини (докато е учила в Москва) не е била лоша. Но на кого му се занимава с кагебейшници?

Коментар

Мгновения...

Коментар

Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнение
                                Ситроен Саксо 1.5Д по каталог му дават 3.6 нафта на 100км
                                За тоя мотор писах, че е добре и харчи около 4, защото имаме такъв/Пежо 106, което си е Саксо/. За 1.4, който реално е предишния слаган на 106 и Саксо /до към 1995/, също съм чувал, че харчи около 4. Моторите са много надеждни, така че колега огледай някои от посочените, но пак да си кажа, че Дайхатцуто /имахме го заедно с 106-цата/ ги бие от всякъде.
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X