Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кола 3л на 100 км

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кола 3л на 100 км

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Ти пък, разтърси се - те там се въдят, ...
    В нашето Русе такъв мъж няма!!!
    Ако в други Русе-та се намери... местя се
    Еххх, ако намеря такъв, ще си променя мнението за брака и обвързването
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
      ...
      Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
      ...

Хубаво е човек да мечтае!

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
        Хубаво е човек да мечтае!
        Поне на бой ще носи
        А моят мъж ще бъде бит...много!

Коментар

Х`ай стига бе!

Коментар

Търси Daihatsu Charade /ако не се пишеше така ме поправете/ година на производство около 1990 /ще питам да не греша/. Гореше между 2.5 и 3.3 на сто извънградско. Вдигаше спокойно 120 на равно с 4 човека. Ще ти потърся снимки по-късно, но колата беше 3 цилиндъра, / пак по спомен/, дизел, не знам колко коня /сигурно 40 някъде/ и най-интересното беше с 4 врати и приличен багажник /не от ония най-малките/. Ще питам брат ми и баща ми за повече подробности или ще потърся в нета, но пътуване до Австрия с 4 човека и каране 90-10 даде разход под 3 /2.7 мисля/ - който иска да вярва, аз съм го видял с очите си. Никога не съм виждал по-икономична кола. Даже ще ми е интересно ако някой друг е имал такава да даде коментари, защото ние бяхме изумени. Лошото е, че преди година и нещо дадохме купето за скраб, защото преди 5-6 години дядо ми го прегря /лепили радиатора с няква смола/, карайки го без капка вода. Търсихме такъв двигател доста време, но без успех. Бяхме намерили нещо подобно, но с турбо в Австрия при последното ходене, ама така и не го взехме. Като имам повече подробности относно година на производство и двигател ще пиша пак.

Само да добавя, щото сега видях мненията. Имаме и Пежо 106 1.5, което на дълго гори 4, но повярвайте това Дайхатцу е съвсем друга бира - направо миришеше нафтата. Ще питам и колко км го карахме, но със сигурност поне 30 000, така че това, което пиша е проверено доста пъти. Само да напомня, че говорим за извънградско, но и в града не мисля че гореше повече от 3.5, ама все пак града е Смолян и то преди време Всичко това разбира се при кротко каране.
            Последно редактирано от marin199; 10-08-09, 21:27.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

.....търся си "мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото....
              Телефон искаш ли.....

Коментар

3 на 100, ама градско, щото иначе е много.
                А за колежките, дето търсят мъж. Става ли такъв, дето му трябват на ден 2 печени пилета, малко кебапченца, шише уиски и около 50лв. джобни на ден. Относно леглото, изобщо няма да ви притеснявам..
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Телефон искаш ли.....

Ехе-хе-хе-хе-хе!

Коментар

търся си "мултифункционален мъж" пере, готви, чисти, работи, богат, ама красив, ама добродушен, ама и да не харчи много - по 1 филийка бял хляб да яде на ден с чаша студена вода, ама ако може и да е добър в леглото
                    1 по 1:
                    Пера- пере пералнята, аз само простирам
                    Готвя- горе долу, някои работи много добре други изобщо
                    Чистя- рядко, но не цапам много
                    Работи,богат- висшето засега ми ги отнема и 2-те, но след 2-3 години
                    красив- не е за изхвърляне
                    добродушен- молко нервен но не агресивен, инъче добричък
                    да не харчи много- пари не харчя много, но ям много и попийвам от време на време(почти всяка вечер по малко)
                    добър в леглото- това зависи и от 2-мата
                    GSM: 0894 XXX666-останалите 3 цифри на ЛС.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Понеже получих няколко "обвинения", че подкрепям майтапа на Марияна, искам да поясня следното:
                      Нито има такова жиУотно, нито някоя жена вярва, че ще намери такова, нито се надява!!!

Явно някой си е позагубил чувството за хумор.... ами да си го потърси!

П.С. Какво общо има "закъсването" с майтапа

Коментар

Ей спамърииии

Мариана явно, както до сега, така и занапред ще се радва на голям интерес от мъжката част във форума.

Чакай да си мина аз по темата, че ме изкушавате да спамя. Разгледах в нета и не намирам Дайхатцу, като нашето. На едно място има няколко думи за мотор 900 кубика, 42 конски сили /тоя трябва да е нашия/, но за Дайхатцу Коуре. В същото време гледах някои снимки на Шарад, като стоповете са продълговати ниско до бронята, но не намирам с такъв двигател, а с 1000 кубика турбо дизел. Нашето обаче 100 процента беше Шарад, 4 врати, стоповете отзад не бяха, като на тия дето намирам /май и отпред беше по-различно/ и със сигурност беше с тоя мотор и гореше толкова. Сега като се замисля, може би беше по-скоро към 1994 година, но както писах ще питам, ще потърся и ще пиша по-сигурна и подкрепена със снимки инфо. Факт е обаче, че точно като нашето точно с тоя двигател никога не съм виждал в БГ, а съм питал доста собственици. Техните обаче или бяха с тия стопове отзад, или с 1000 ТД мотор или бензин или Куоре. Не може някой друг да няма впечатления от тоя двигател, пък било и на Куоре. Ако пък някой е имал същото да казва.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Малко челен опит и от мен:

Тико - 3,9/100 с 4 човека и багаж. Под багаж, да се разбира сак и найлонов плик все пак багажника му беше колкото средностатистически резервоар за течност за чистачки на съвременен автомобил...

Иначе имало един модел на Фолксваген Лупо - 3L се казва. Та този харчил 2,8 извън и 3,2 в града....

Колкото да дамската част на аудиторията - Май ще е по-лесно да се намери автомобил за 3 000 лева, който да харчи 3/100 от колкото мъж, отговарящ на жестоките изисквания от ваша страна

Коментар

Малее има ли таквиз коли(икономични) мъже явно има, а аз си мислех че мойта кола арчи поносимо 15/100 извънградско за градското ще си претрая.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

VW LUPO, 3 цилиндров дизел, дава около 3,5, обаче извънградско. А 3 литра само хибрид. Ама, с тея пари най-много вноска за каското

Коментар

Първоначално публикуван от connect Преглед на мнение
                                търся такова нещо , което да дърпа по толкова даже , когато се настъпва равномерно , да опъва поне до 80 км/ч

да струва до към 2500 лв.
                                Мдаа, май такова жувотно нема!
                                Форд фиеста дизел съм я докарвал до 3.5 извънградско, ама градско???
                                За градско хибрид - приуса, ама и той дава 4-4.5 л.! И струва майка си и баща си!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X