Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си сменя ли аватара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си сменя ли аватара

Колеги, от понеделник пред мен застана ребром един проблем. И тъй като съм се убедил, че на колективната мъдрост на този форум може да се разчита, реших да се допитам до всички вас активни спамери. Защото спамер не означава празнодумец, а човек с по-фриволен изказ, който не търпи строгите ограничения, поставени от "важните" теми. Защото Спамер, това звучи гордо.
    Малко се оспамих, но на въпроса:
    Виждате аватара ми. Той е плод на нашенския компютърен гений и е от един период, когато ББ беше главен секретар на силовото ведомство. Тогава той беше подел активно акцията за защита на нечии интелектуални права. Аз след като прегърнах този почин го поставих като свой аватар и пътеводна звезда в борбата с пиратството. Да обаче времената се промениха. Пиратите измрЕха, нелегалния интернет трафик на защитени от ЗАПСП продукти умрЕ, нЕма замунда, нЕма арена, никой не остана за радост на авторите на интелектуални права.
    На всичкото отгоре и ББ стана премиер.
    Е кажете ми вие, редно ли е да продължавам да го държа над ника си в този му вид ? И нЕма ли да се счете това мое действие като уронване на престижа на баш премиер министъра на милата ни татковина ?
    Пък ако е рекъл гласът народен го сменявам до две. И слагам некое котенце, кученце, Сергейче или Симеонче и да ми е мирна главата.
    И моля ви не ми излизайте с номера: "Ако не можеш да помогнеш на човек, поне го объркай", защото както виждате въпросът наистина е злободневен и не търпи отлагане.
    Последно редактирано от Pretor; 29-07-09, 10:42.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

До: Да си сменя ли аватара

Тури Хан Крум. Или Илона Стайлер. Или остави този, с него сме свикнали. Аз постоянно ги сменям. Абе, кво ти пука.....

Коментар

както си решиш
      [B]"Бъди себе си.Всички други места са вече заети"- Оскар Уайлд[/B]

Коментар

Аватарът си е ОК. А ако се окажат правилни очакванията ми ще се позатегнат нещата точно в тази област. Подобни тракери има навсякъде по света. Рано или късно и тук ще си зададем въпросът "за кого е най-от полза огромният трафик, който тече във всички посоки из българското виртуално пространство". Та от там ще се разплете кошницата.

Коментар

Така сложен ребром въпрос,подлежи на моментален отговор.
          Сложи едно сере/гейче,тва с кучетата бошлаф работа.
          Има шанс да ти харижат данъците зимъска,пък и ще си в тон с модата и фрак според етикета.
          В сегашен вид аватара може да ти докара халюцинации от типа "Докога Аджеба Няма да Слушаш","Не Се Сърди човече" и подобни абревиатури на пионерски организации с идеална цел.
          Надявам се да съм ти бил полезен...

Коментар

Дааа, сериозни аргументи за смяна, но пък се надявам на структурите зад тези абревиатури да им бъде намерена по-сериозна работа за вършене.
            От друга страна щом колегите са свикнали с аватара (пък им предстои да свикват близките 4 години и с образа от него) защо ли да го сменям.
            Дилемата остава. Накланяйте везните.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Накланяй си ги сам. И да не ти пука от танцьорите или човечетата....те си имат достатъчно друга работа, че да се занимават с някакви си снимки, които ги има навсякъде в интернет.....

Коментар

БОДО, благодаря за успокоението, което внесе в смутения ми душевен мир. Че то няколко дни яко се бях притеснил що да чиня. Като гледам обаче твоя аватар, пак ме наляга мисълта за кученце или котенце (имаше един виц:...ох котьо, котьоооо.....)
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Колеги, слагайте си собствените снимки за аватар. Утре, като се срещнем в гората, да не се гледаме като чужди...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Градски, ние с тебе и в Бургас да се срещнем пак не можем се позна. Май е време за по една бира. А иначе гледам си сменил снимката .
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Не го сменяй, ТОЙ ще те открие и ще си го смени сам
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                        Градски, ние с тебе и в Бургас да се срещнем пак не можем се позна. Май е време за по една бира. А иначе гледам си сменил снимката .
                        Смених я, след като прочетох тази тема... Идеята е, че ако се сменят снимките, по-лесно се познава човека, при среща, на живо.

Бира не пия, но пък на кафе не мога се наситя... абе... кой, каквото пие...

П.П. Ей го и Джамбазов се появи... Тъй като е последен, той ще определи мястото и часа за бири, кафета и т.н.

П.П.П. Джамбазов, 'земи си сложи една снимка, бре! К'во се криеш?!
                        Последно редактирано от giorgio; 29-07-09, 12:34.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                          Дааа, сериозни аргументи за смяна, но пък се надявам на структурите зад тези абревиатури да им бъде намерена по-сериозна работа за вършене.
                          От друга страна щом колегите са свикнали с аватара (пък им предстои да свикват близките 4 години и с образа от него) защо ли да го сменям.
                          Дилемата остава. Накланяйте везните.
                          Сложен казус за да бъде решен с помощта на везни.
                          Ако сложиш у лево луканка а у десно винце,накъдето и да се наклони,въпроса пред теб дали си гладен или жаден си виси.Дамоклевият меч става бръснич,ако ти се пие и мези-тогава везната се комплектова с една Темидобулка да си трае и мерния прибор се мята зад бурето.
                          Малко се отклоних,но гледах да онагледя смисъла на терзанията ти и нетно-брутната му стойност.
                          Та,ако съответните младежки организации излязат отличници и им остава временце,за пред баш шефа биха могли да те питат що го изтипосваш с килимявка,шрифта би могъл да се окаже едър/ситен и други дреболии,затвърждаващи честта на пагона...
                          ...или неговата наситеност с още един болт...
                          ...ама ти ще играеш булката,та навреме си оценил ситуацията и нейните негативопозитиви...
                          ...дано някой чете тук и вижда твоите праведни спрямо новата власт терзания-заради данъците зимъска...

Коментар

Тъй, тъй златни ти уста. То моето душевно терзание си е баш смегчаващо вината обстоятелство. Пък данъците няма да са зимъска ами с оглед срока за подаване на декларациите ще са си баш напролет. Пък като се хванем един път за зеленооо....
                            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                            LZ1YBB

Коментар

Те ти Gorgio снимка на индивида в половин ръст. Като ми домъчнее за ББ пак ще върна стария аватар.
                              пп А уж я бях сменил
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X