Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си сменя ли аватара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си сменя ли аватара

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
    Тъй, тъй златни ти уста. То моето душевно терзание си е баш смегчаващо вината обстоятелство. Пък данъците няма да са зимъска ами с оглед срока за подаване на декларациите ще са си баш напролет. Пък като се хванем един път за зеленооо....
    Поздравителна телеграма от Господ за Коледа,че напролет едни пари трябва да ги лъзгаш по кръчми,а не по сметки на НАП,МАП&сие не те ли устройва?
    Да можеш да диференцираш колко по кръчми,колко по булки докато дойде Атанасовден-не да се батлачиш от радост и в патакламата пак да забиеш в данъчното на автопилот...

Коментар

Няма място за притеснение.Аз такива съвети давам на клиенти, просто няма как да се объркам .

Между другото темата вече е изчерпана. Благодаря на колегите, че поспамиха малко с мен. Благодаря и на Gorgio, който надделя при смяната на аватара. Не че сегашния е по-лош.Напротив.Ама сега като взема да получавам едни ЛС от колежките по форум...
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Те ти Gorgio снимка на индивида в половин ръст. Като ми домъчнее за ББ пак ще върна стария аватар.
        пп А уж я бях сменил
        Отиваш на "Персонални настройки" колоната в ляво> "Редактиране аватар" и избираш, примерно > "Опция 2 - Изпращане на изображение от вашия компютър"
        Не забравяй, че снимката не бива да е по-голяма от 150х150 пиксела или 64.0 Кб (което е по-малко)!

П.П. Личните съобщения от колежките, ако те притесняват, препращай ги на мен. Така ще се чувствам по-малко виновен...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Благодаря.Пак открих топлата вода.Ама самоук човек толкова можел - две женски. Да са ми живи и здрави.
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Няма място за притеснение.Аз такива съвети давам на клиенти, просто няма как да се объркам .

Между другото темата вече е изчерпана. Благодаря на колегите, че поспамиха малко с мен. Благодаря и на Gorgio, който надделя при смяната на аватара. Не че сегашния е по-лош.Напротив.Ама сега като взема да получавам едни ЛС от колежките по форум...
            ...остава и да почерпиш-гледам съзерцанието на сърцераздиранието е довело до прозрение...
            Би хепи,ще сгънеш лев...

Коментар

Скоро не ми се очертава да ходя до тихия син Дунав, на ако ти имаш път по морето - на драго сърце. А иначе преливането от пусто в празно не винаги е загуба на време и ресурси.
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

След внимателен прочет на темата се замислих над Моя ,но пък от друг ъгъл България над всичко в профила има моя снимка оставям си така ....Махх ши мъ прощаваш ,но и да те срещна по улицата няма да те доближа пък ако щеш ми се сърди ,че ядосан ми се видиш
                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Скоро не ми се очертава да ходя до тихия син Дунав, на ако ти имаш път по морето - на драго сърце. А иначе преливането от пусто в празно не винаги е загуба на време и ресурси.
                  Уреди една лодкопусия за лефер и може да се провери органолептично ония артикули по везните симбиозни ли са...

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                  След внимателен прочет на темата се замислих над Моя ,но пък от друг ъгъл България над всичко в профила има моя снимка оставям си така ....Махх ши мъ прощаваш ,но и да те срещна по улицата няма да те доближа пък ако щеш ми се сърди ,че ядосан ми се видиш
                  Туряй още едно "x",че имаме вече колега "Maxx".
                  Зъбенето е парлама,не се плаши-викаха аватарчето в една реклама на "Поморин".
                  Иначе е кротко добиче,от фотошопа съм докарал дзъби и 50 кила гравитация.
                  ...пък аз съм захарен памук,ако зацепя снимка има риск да бъде виртуално консумирана от фимейлната част всякак,в т.ч. всякак...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Уреди една лодкопусия за лефер и може да се провери органолептично ония артикули по везните симбиозни ли са...
                    Абе ще уредя аз, ама се чудя след това, което писа за фимейлната част дали да си вземам зорлян конкуренция.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Абе ще уредя аз, ама се чудя след това, което писа за фимейлната част дали да си вземам зорлян конкуренция.
                      Не отчитам проблем,ако ще черпиш/по-добре Фере да ми врътне нещо бутиково за пред хората/ ще съм ангажиран с филета в сладко-кисел сос,овчарски салати,свински чевермета,задушени гъби в зехтин и бяло вино,малко сирена и млади картофи,домати шмеркезе,"Данзка","Старопрамен","Сунгурларси мискет"/то ти е наблизо/-така от конкуренция мога да играя фитил...
                      Ти блъскай във фитнеса...

Коментар

Спри се, спри се.Ти на колко кръчми си наизустил менютата.Ама няма не искам.Едно кафе ще пиеш, да помниш кога те е черпил адвокат .
                        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                        LZ1YBB

Коментар

...само да ги бях наизустил...
                          ...а за кафето бях забравил,благодаря-след толкова блюда се отделят доста морфинови клетки...освен фитил нали трябва да играя и публика...в-к "Шок" може да осиротее откъм заглавна страница...
                          Госпойца Тачър беше мънкала нещо за папкането-свършихме работа,сега с Фере ли ще се чувате или да ходя до бакалията за боб и "Мераклийско"?

Коментар

Ей, вие двамата много се заприказвахте, взехте да ме притеснявате.....
                            Пламене, не ми изневерявай, ела да илариосваш и паламудясваш....
                            Колега Pretor, да знайш, преди беше по-убаффф...
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Всички бяхме по-'убави преди... 20 години...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Гиди мискини.И двамата.Максе, я вземи боба, че нещо взе да ме притесняваш.Много ящен (и пиещен ако има такава дума) ми се видиш . А ти гиди Гадефф, недей се слага на премиера, дай му поне сто дни почивка . По хубав бил.Айде де...
                                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                                LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X