Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си сменя ли аватара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си сменя ли аватара

Мани майтап, но когато някой си смени аватара ми отнема известно време да се адаптирам към новия. Някакси свиквам. Сега например Маххх-а ми се е запаметил като супер злобен тип

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Колеги, слагайте си собствените снимки за аватар. Утре, като се срещнем в гората, да не се гледаме като чужди...

Ъхъ прав си, аз затова съм си сложил грозната мутра откак съм се регистрирал тук. И не мисля да го сменям аватара скоро.
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
        Ъхъ прав си, аз затова съм си сложил грозната мутра откак съм се регистрирал тук. И не мисля да го сменям аватара скоро.
        А!! ама това вярно е "мутра" (снимано лице, де) все си мислех до сега, че е някакво странно фотошопско доработване на "ин-ян"
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

И аз ще го сменя,защото не се чете надписът на табелата,дето я държи змея,а той е готин : "Безработен змей търси работа - тормозя село по Ваш избор срещу злато,добитък,накоя принцеса - каквото дадете".
          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
            Гиди мискини.И двамата.Максе, я вземи боба, че нещо взе да ме притесняваш.Много ящен (и пиещен ако има такава дума) ми се видиш . А ти гиди Гадефф, недей се слага на премиера, дай му поне сто дни почивка . По хубав бил.Айде де...
            Направи добро,еж ...боб...
            Куртоазията и алтруизма са читави словосъчетания,но нееднократно реализирам валат при опит да ги забода на вилицата...
            Нейсе,ще звънна на девирмипетковия-да ми пише калинка в досието за пред всевишния.

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
            Мани майтап, но когато някой си смени аватара ми отнема известно време да се адаптирам към новия. Някакси свиквам. Сега например Маххх-а ми се е запаметил като супер злобен тип
            Бе аз се трая,ама песа като чете във форума някой път бъглясва...
            Животинка,ама с нежна душа...

Коментар

Колеги, слагайте си собствените снимки за аватар. Утре, като се срещнем в гората, да не се гледаме като чужди...
              Колега, не може да си сложа моя снимка. Аз съм стар, дебел, грозен, дърт диджей. Пропит от алкохол, цигари и кво ли не още. А тая на аватаро ми, мали-и-и..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Колега, не може да си сложа моя снимка. Аз съм стар, дебел, грозен, дърт диджей. Пропит от алкохол, цигари и кво ли не още. А тая на аватаро ми, мали-и-и..
                тУри си една снимка от 8-ми клас, втория срок.
                Ма гледай да не е черно-бяла, щото ще те изловят....
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Твърдо съм за снимка в аватара. Ето, аз имам най-много основания да не слагам снимка, но я поставих.

Една снимка ни "излага" далеч по-малко от от глупаво дърдорене в текст.

Чужди нищо не говорещи картинки, натрапчиво "оригиналничене" не е в духа на НАШИЯ ФОРУМ!

Казах.

Коментар

Малеее що постове нацвъкали докато ме няма.Абе спамери, темата беше за моя аватар, не за вашите .
                    А сега сериозно.Прав беше Giorgio, прав е и Metal Heart и вожда Симеон, който рече и отсече-хау. Прави са и колегите, които не желат да се изтипосат на фото. Едно от предимствата на интернета е, че можеш поне на пръв поглед да останеш анонимен. При заобикалящото ни клюкарство, завист и злоба това е начин да избягаш поне виртуално от действителността. Това в крайна сметка е част от ежедневните избори, които всеки от нас прави. Както е казал на времето Мао Дзе Дун: Нека цъфтят всички цветя.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Поздрави за Спаркибг, който се отказа от технологията Стелт в аватара си.
                      Красиво! Сега ще потекат въпроси от жените във форума - женен ли си, колко са ти истинските години, свободен ли си?
                      Последно редактирано от giorgio; 30-07-09, 08:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                        Поздрави за Спаркибг, който се отказа от технологията Стелт в аватара си.
                        Красиво! Сега ще потекат въпроси от жените във форума - женен ли си, колко са ти истинските години, свободен ли си?
                        Получих вече 2 лични, че са ме мислили за дебел и кръгъл. Умрях от смях!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Получих вече 2 лични, че са ме мислили за дебел и кръгъл. Умрях от смях!
                          Ти пак си си дебел и кръгъл... ама така е в 21-ви век, технологии, интернет, виртуална реалност, фотошоп...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ти пак си си дебел и кръгъл... ама така е в 21-ви век, технологии, интернет, виртуална реалност, фотошоп...
                            Трай си бе! Изпорти работата! Знаеш ли що зор видях, додето се направя такъв!
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Трай си бе! Изпорти работата!
                              ОК, няма да казвам, че си и нисък!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

ОК, няма да казвам, че си и нисък!
                                ПропуснА! И без зъби!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X