Днес остана време да се занимавам с дръгела. Преди малко се прибрах от гаража. Общо взето нищо не свърших (довърших) поради липса на чаркалъци.
Тръгнах да сменям автоматичните хъбове с ръчни, но се оказа, че в комплекта няма зегерки, а тези които бяха на автоматите са други и не стават (2 канала има - един на шлиците и един по-напред на цилиндричната част). Та утре ще търся из магазините.
Казанчето ми течеше на чистачките и него разглобих, както си мислех - от уплътнението м/у помпичката и казанчето. Дано да продават такива анджеклами...
От скоро пък някакво вибрации се появиха, първо си мислих, че е нещо механично, но последно е заподозрян мотора. Реших да видя свещите в какво състояние са :
Не съм много в час точно какво означава видът им, но не ми харесват. Ако някой изкаже мнение ще съм му благодарен...
Утре ще напазаря нови и кабелите ще сменя също.
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Откъм цвят са супер, точно такъв трябва да е цветът им.
Не се вижда добре, ама май имат някакъв нагар по тях. Ако е така-значи отнякъде влиза масло в горивната камера, или сместа ти е нещо неправилна.
Има нагар да , отстрани в началото на резбата.
Колко е харча на масло още не съм установил, около 2 хил. км съм му навъртял след смяната. На щеката е трудно да разбера за момента колко пада нивото - много е малко за сега поне. Ще го следя, то ще си покаже...
Коментар