Добро утро!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Я, даже Боби не е пил обедна биричка...Ми тогава аз да отворя , наздраве !Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Имам дребен повод да почерпя - от днес официално съм собственик на гараж(доживях, капарирал съм го още пролетта). По документи 28,4кв.м., реално чисто 24,4кв.м.(около 3,90х6,25м.), висок, нов, с ролетна врата с дистанционно, абе Убав е!
Другата седмица съм отпуска и ще взема някои неща от Шумен, след това започвам малко по малко да го обзавеждам за да стане малък склад, работилница, сервиз и гараж в едно.
Наздраве с биричка!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Същия който периодично човъркаше нещо в гаража на баща си в Шумен. Стига да има какво да се човърка де. Последно миналата седмица запълвах дупки по Самурая да не влиза вода, трябва да му сменя накладките и май ще го продавам, че не го карам. Замислям се за пикап, поне ще върши и някаква работа, че сега товаря редовно Нисана като каруца.
-
Наздраве и от мен.
Днес 3-4 часа си търсих дорника за центриране на феродовия диск спрямо лагерчето на маховика.
Уж знам къде съм го сложил, обърнах няколко пути натурията, и нма и няма.
Е, накрая го видях да ми се блещи на мястото където проверявах 10 пъти поне... Гледаш и не виждаш.
Ако беше друг двигател-оправям се и без дорник, с центриране на око, и става, пшробвано е много пъти.
Ама тук имам два феродови диска, и трябва шлиците им да водят, та на дорника има и водачи за шлиците. Абе специална работа...
И след като центровах дисковете направих най-лесното и бързо зацепване на двидгател към кутия откакто се занимавам с МПС-та. Случайност може би, но досега толкова бързо и лесно не съм зацепвал.
Наздраве на бара, бирица със създармица. Добра комбинация.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Свате, да не си научил полски..на полето ? Наздраве !Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... пшробвано е много пъти...

Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 27 потребители онлайн. 0 потребители и 27 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар