И от мен наздраве.
Днес пак си сглобих трактора(вече го правя за "добър ден"), даже поорах два часа. Засега всичко е супер, ама не се знае докога. Руска техника е все пак...
Обаче имам мъка на душата си. Разбрах, че вече нямало да има пиринско в бутилки 2,3 литра. Поне не и зимата.
А точно тези 300 грама ми идват дюшеш. Ма каквото...
Имам още един стекй от големите бутилки, и започвам "бирените пости" С 300 грама надолу си е баш пост, баси...
И какво толкова, от 5% ще стане 4,5% (или от 4,5% - 4%) такива бири, така или иначе си има. Пък като те притеснява, че няма да стане добре с топла - наливай гореща...
Да бе, гореща... С топлата имам някакъв шанс за опрощаване, ама Свети Петър чуе ли за гореща вода в бирата-директно в ада, без никакви шансове за излизане.
А процента не ме бърка особено. Даже предпочитам по-ниския градус.
Ама да разреждам водата с вода(щото бирата си е почти само вода) ми се вижда нелогично. Да не говорим, че е кощунство.
Елините са разреждали виното, и са смятали за варвари тези които го пият чисто, ама това е било преди 2500 години баси.
Наздраве.
Щерката, за да оди при гаджето, е готова да се пише "ковидна" (ем е наясно, че сме наясно, че е незаразима - арнаутка). А майка ѝ направо ше ѝ събере сакчето (като нейната едно време).
Маамустараназдраве
Ми не, различни инстинкти са.
За оцеляването не ти позволява да скачаш в пропаст, да влизаш в огън, даже да си дръпнеш ръката ако се опариш.
А този за секса се нарича "за продължаване на рода". Или вида. И единственото му проявление е мерака за секс.
Има разновидност-майчинския инстинкт, ама той си е башка.
Коментар