Мисля това да ми е последния пост във форума, че дразнителите станаха много, и похабените нерви повече от приятните часове прекарани тук.
Може пак да се завърна, никога не затръшвам врати, но си мисля, че в нета има и по-приятни и смислени метса. А нета в редките случаи когато го ползвам за работа ми е почти само за развлечение след работа, и за да намаля стреса от някои гадни дни. А то напоследък само повече стрес вместо разпускане.
Та последно наздраве(съвпада и с последната глътка вино), не ме помнете с лошо.
Надявам се да се виждаме наживо с когото се познаваме, а с другите с които се знаем само от тук-надявам се все някога да се запознаем наживо.
Лека вечер, спокоен и лек живот, и много здраве и късмет на всички.
Добро утро по новото време Ако на някого от вас не му стигат нормалните 24 часа, за да си свърши работата, днес ще има уникалната възможност да поработи 25 часа Наздраве
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Алооооо, Кольо, къде хукна? Отваря ти се бизнес-ниша. Моят внук иска да става фермер. Щял да отглежда зелки и иска трактор. Аз трактор ще му купя, ама знания по фермерство нямам.
Я да се замислиш за организиране на практически курсове за млади фермери. Ще ти го пратя за обучение.
Добро утро и наздраве!
Форумът си Е вреден навик. Аз влизам всеки ден заради темата на Алекс Марков "Поглед отгоре". Отварят ми деня тези клипчета. Ама трябва да се се спра дотам, а не да се набутвам в кереча. Лош навик
Коментар