Айде, ракиено време ! Наздраве ю!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Коментар
-
Сашо, тая преди малко май не я видях, де се беше скрила?
-
Да бе...
То и аз съм мераклия, амаааа...
Седяли три дядки в парка, ровели с бастунките из пепелта, и край тях минава наточена мацка, с къса пола, стегнати баджаци, циците напред, стегната коса, абе "ела вълчо изяж ме"...
Единия дядка викал
-Ох тази да ми падне в храстите...
Другия:
-Та да и събуя гащите...
Третия:
-Абе имаше и още нещо, ама какво беше...
-
-
Tи си сколасал, та ти е позволено.
Току що се прибирам след големо обикаляне. До Девня ходих 2 пъти, после в болницата в Нови пазар и сега се връщам от болницата в Омуртаг.
На дежурното червено с бахурче. Колегата от Девня ми даде 2л от неговото вино. Супер е! Наздраве Стояне. Тея дни съм си пазарил още 10 кила
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
-
И от мен наздраве.
Мамка им ппияна.
Днес трактора угасна на нивата и няма палене. Друг акумулатор, по-як-нцъ... Додоха да ме дърпат с друг трактор, и като ме дърпаха пробвах-взе че запали. Обаче не държи обороти, и гасне. На стартер пак не ще, на дърпане пали, като има повече обороти.
Прибрах трактора вкъщи, утре сваляне на ГНП и на помпаджия.
Мамка им пияна...
Биричка с луканка. Очаквано добра комбинация.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ от мен наздраве.
Мамка им ппияна.
Днес трактора угасна на нивата и няма палене. Друг акумулатор, по-як-нцъ... Додоха да ме дърпат с друг трактор, и като ме дърпаха пробвах-взе че запали. Обаче не държи обороти, и гасне. На стартер пак не ще, на дърпане пали, като има повече обороти.
Прибрах трактора вкъщи, утре сваляне на ГНП и на помпаджия.
Мамка им пияна...
Биричка с луканка. Очаквано добра комбинация.
Лъже мръсника, преяжда с луканка.."
Поздрав Свате ! 10.11 е !
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Да почерпя за рождения ден на щерката! От малка кифличка изведнъж стана голяма кифла!
Наздраве на всички!В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
На биричка, Наздраве!
Емо,Честито на щерка Ти!
Коле,тоя курник не му ли прави ГНП-то по скоро!? Някоя гадна нафта ли прекара,или е толкова срока на годност на елементите в карантията?Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Миналата година пролетта беше.
Демек-година и половина, мамка им пияна...
Ама на дъртото ЮМЗ що не се предават толкоз бързо?...
А бащата на лапето дето ме дърпа днес си кара всичките ЮМЗта(едно след друго де) с една дърта помпа от МТЗ 5ЛС. Без да е пипал нищо по нея. Откраданал я е от кооперацията преди 20-25 години, а колко е работила преди това-Бог знае...
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар