Днес в съседния двор имахме пожар. Един мангал решил да запали тревите в двора, и като пламна-три къщи щяха да тръгнат и те, добре, че се събрахме съседи да гасим тревите и храсталака.
Чак и пожарна идва, сериозна работа беше.
После с едно комшийче поналяхме малко акъл на мангала, макар на всички да ни е ясно, че няма полза, ама все пак.
Другото( с наливането на акъл) мога да го повторя неограничен брой пъти.
Отделно дето изсъсках на мангала като бяхме очи в очи, че вече имам един убит човек, ама не ме разбраха, той ще е следващия-ще го заколя и ще го заровя някъде, и няма да му намерят и кокалите... Това, ако продължава да не ебава добрите съседски отношения...
А после чух, че някой тръгнал да вързва един висящ кабел от стената и да му казва да се обеси сам, щото след малко щял да дойде той(другия съсед), и да го обеси сам...
Абе би трябвало на мангала да му се е дръпнала малко фъшкията, ама и да е станало-ще е за малко. Няма оправия с тази сган.
Не те е разбрал...Един убит...човек. Тва че си убил човек ,едва ли го е уплашило. Виж, ако му беше казал, че редовно онождаш мечки, щеше да го стресне ! Наздраве !
Ей Коле, разсмя ме! Те тия само ако им вземеш пари или пиенето, тогава може да чуе нещо, ама иначе нищо не хващат.40 год. В Делиормана бачках, разбирам какво казват, но само на Български им говорех.
Кой доктора ли? Доц. Габровски, невролог, доста я бях закъсала. Но явно имам още дни на белия свят.
Хайде лека ви!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар