Добро да е!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Гледам Колчо е питал кой доктор препоръчва мастика - мога да му предложа няколко контакта. И аз я препоръчвам ама все оставам недоразбран.
Марто пък се захванал със съставомерни действия. И се хвали - ще вземе да дойде прокуратурата да затвори кръчмето.
Въобщееее
- 1 like
Коментар
-
Ми кво се е раздрънкал за чушкопека - да си пече там незаконните чушки и да си трае. Сигурно ги и белят после, че и чесън им слагат - тва са членове, параграфии, алинеи...
-
Ааа, аз за мастика не питам. Ако ще да изчезне всичката мастика на света-все ми е таз.
Интересно ми беше кой е този истинискиЧовек, Човек с главно Ч който не забранява яденье и пиенье, а го разрешава.
Това са истинските лекари-които разбират нуждата на пациента и не му трошат хатъра.
ХАУ!
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеНаздраве с ракии!
Гледам днес Кольо разхожда Ленчето из слънчогледа. Аз пробвах,нема голям смисъл,тая година от всякъде зЪмба.
Това са 280-290 кила. Което е много добре, на фона на пшеничката, лошото е, че слънчогледа тази година ми е само 220 декара...
Ленчето спука маркуч на кормуването, та отидоха два три часа...
Вечерта захапай другата нива, но след 300 метра се скъса едната тръба която държи виличките на мотовилото. Дребна работа, ама не можеше да карам повече така, та спрях. Утре рано-рано ще сложа друга тръба(имам налична), и влизам да жъна.
Тази нива е сята малко по-късно и слънчогледа е малко по-зелен, ама ще я жъна, ако е влажен-ще го суша на площада... И без това няма дъжд, да използвам поне слънцето.
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеЗарибих брата и смятам да забиря
Наздраве.
Сполай ти брат.
Наздраве на бара.
Има ли желание-има и начин!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар