Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 6

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добро да е!
    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• Добро утро!
      RAV 4
      F650GS

Коментар

• Добрутро!
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

• Гледам Колчо е питал кой доктор препоръчва мастика - мога да му предложа няколко контакта. И аз я препоръчвам ама все оставам недоразбран.

Марто пък се захванал със съставомерни действия. И се хвали - ще вземе да дойде прокуратурата да затвори кръчмето.

Въобщееее

Коментар

• Ясен
            Ясен коментира
            Редактиране на коментар
            Ми кво се е раздрънкал за чушкопека - да си пече там незаконните чушки и да си трае. Сигурно ги и белят после, че и чесън им слагат - тва са членове, параграфии, алинеи...

• бат'Марто
            бат'Марто коментира
            Редактиране на коментар

Ясене, всичко позна...втори ден си облизвам пръстите, утре ще пека пак. Че и с домашна безакцизна ракия как вървят....Наздраве !

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Ааа, аз за мастика не питам. Ако ще да изчезне всичката мастика на света-все ми е таз.
            Интересно ми беше кой е този истинискиЧовек, Човек с главно Ч който не забранява яденье и пиенье, а го разрешава.
            Това са истинските лекари-които разбират нуждата на пациента и не му трошат хатъра.
            ХАУ!

• Наздраве с обедната!
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

• На кафе по никое време.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

• Кафе!
              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

• Бирка...наздраве
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Време за безакцизна домашарка ! Наздраве !
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

• А така Марто , ...наздраве

Коментар

• Наздраве с ракии!
                      Гледам днес Кольо разхожда Ленчето из слънчогледа. Аз пробвах,нема голям смисъл,тая година от всякъде зЪмба.
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

• Зарибих брата и смятам да забиря

Наздраве.
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

• Наздраве братя

Коментар

• Понеже на предната страница се разговорихме за истинските лекари, та да ви припомня, ако сте забравили, една от най-истинските лекарки в България:

Наздраве на бара.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                              Наздраве с ракии!
                              Гледам днес Кольо разхожда Ленчето из слънчогледа. Аз пробвах,нема голям смисъл,тая година от всякъде зЪмба.
                              Пламски, а аз се изненадах от добива. От 48 декара напълних с връх едно претоварващо ремарке 25 кубика, и в бункера имаше към 700-800 кила-това което не се събра.
                              Това са 280-290 кила. Което е много добре, на фона на пшеничката, лошото е, че слънчогледа тази година ми е само 220 декара...
                              Ленчето спука маркуч на кормуването, та отидоха два три часа...
                              Вечерта захапай другата нива, но след 300 метра се скъса едната тръба която държи виличките на мотовилото. Дребна работа, ама не можеше да карам повече така, та спрях. Утре рано-рано ще сложа друга тръба(имам налична), и влизам да жъна.
                              Тази нива е сята малко по-късно и слънчогледа е малко по-зелен, ама ще я жъна, ако е влажен-ще го суша на площада... И без това няма дъжд, да използвам поне слънцето.

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                              Зарибих брата и смятам да забиря

Наздраве.
                              Зарибяването се състои в донасянето на тарелка пържена цаца от града. Посолена, и още топличка. По-добра отколкото по морето, а е два пъти по-евтина.

Сполай ти брат.

Наздраве на бара.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X