Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за ефективно глобяване на скоростни джигити.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идея за ефективно глобяване на скоростни джигити.

Метода ще е ефективен само за най грубите нарушители и естествено няма да е 100% ефективен,
    нито пък ще може да налага големи глоби, но:

1.GSM операторите имат логове за движението на абонатите си

2. От там може да се изчислява средната скорост на движение

3. Всеки който примерно е изминал 145км за един час директно му се начислява в сметката, а прима картите излизат на минус
    доста бандюги ползват прими, кофти ще е бързайки да стигнеш с неработещи прими

4. Глобите да са малки и еднакви , но за всички пътуващи карти
    за пътниците ще е поради съучастие и бездействие при нарушаване на закона

5. летищата се изключват като начални и крайни точки

Техники за заобикаляне има много , но поне със сигурност драстично ще намалеят говорещи по телефон джигити с 200 щот и такива съм виждал, те ми и дадоха идеята

какво мислите ?
    самият факт , че една карта е била активна в София а след 30мин. е в Ябланица е доказателство за превишена скорост
    Последно редактирано от DBRS; 11-07-09, 13:04. Причина: т.5
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

До: Идея за ефективно глобяване на скоростни джигити.

И пътуващите със самолети Варна-София, София-Бургас, да се обаждат на операторите да ги изключват временно от сметките?!?

И операторите, понеже ще са на процент от цялата игра, ще си позволяват да си допускат неволните грешки.......Спрямо всички останалите.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

тва със самолетите е лесно решимо, ще има горна граница на средната скорост, а и летищата се знаят къде са, просто се изключват като начални и крайни точки
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

А ти ако се возиш в колата а не я караш ?
        Вижда ми се несериозно...
        Всичко би било "розово" ако се спазваха законите и от двете страни
        За какво да се намесва трето лице, има си КАТ .

Коментар

Доста по елементарно е кат се появиш на следващата камера на магистралата по бързо отколкото трябва - сеч.В щатите доколкото знам е така.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Че защо с GSM-ите - я направо да ни инплантират по един чип и ще се знае, кой кога, къде е бил, с каква скорост се е движил, за да може да се осъждат по бързата процедура и пътниците в МПС-то, че не са правили забележка на джигита, ще могат да се следят децата, които не спазват вечерния час, крадците и прелюбодейците също ще бъдат веднага установявани и т.н, и т.н. Джордж Оруел го е измислил още през 1948 г. и е мислел, че ще се е осъществило през 1984 г.
            Аз обаче в свят на тотален контрол не бих живял - ще стана първия партизанин!!!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Доста по елементарно е кат се появиш на следващата камера на магистралата по бързо отколкото трябва - сеч.В щатите доколкото знам е така.
              Доколкото съм чувал това го има в Япония, а вчера разбрах че и в Лондон го били въвели. Ходи после обяснявай как си се телепортирал на 200 км за 1 час
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Тази информация и сега я има и се пази, поне може се ползва и за това.

за пътниците е за това че не са взели мерки (един вид съучастие)затова и глобата ще е малка, а някой път и самите пътници са виновниците

Коментар

Аз мисля, че по-опасно е идиотското каране, но нали скоростта най-лесно се засича... Това ми звучи като криене по храстите само че в хай тек вариянт. Нали наслагаха камери навсякъде то е почти същото, но в единия или другия случай разбираш, че си сбъркал после т.е. пост ефект. Въпроса е нещо онлайн да те предупреждава, че си на път да сбъркаш, но пак става дума за скорост, ами идиотите, които изкачат да изпреварват без видимост или направо в насрещното.........
                  Май и за напред ще избягвам автобусите, те най-бързо се движат и на около 50 човека, ще им се увеличат сметките за gsm.
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ами като ида от Хисар до Копривщица за 50 мин. с мотора през балкана
                    Като се замисла май ще трябва да оставям тоя спорт,щото няма да мога да издържа на глоби,те ще са повече отколкото поддръжката на моторетката.
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Биг Брадър Те Наблюдава! Хора спрете се, стига с тези глупости, следващото предложение ще е чип с ГПС Имплантиран във Всеки човек и с СМС предупреждава като си в лошо настроение да те арестуват, та да не сбъркаш нещо и да не обидиш някого
                      Всички тези технически средства са нож с две остриета и трябва много внимателно да се използват!
                      Всички знаят, че ГСМ-ите те издават къде си и с кого си, но никой не се притеснява да ги ползва, защото тази информация не е била използвана срещу него (изключвам тези дето има защо, но те имат други методи и това не им е проблем).
                      Аз често карам с ГПС (много от вас също го правят), но ще спра веднага след като КАТ-аджият се опита да ме рекетира на база на трака

Опомнете се! Пътя към ада е покрит с добри намерения. От колкото повече свободи се Отказвате в името на "Безопасността" толкова по-зле ще живеете! Повярвайте ми! И правите услуга не на себеси

Коментар

А ти ако се возиш в колата а не я караш ?
                        Да не си се возил!!!

Коментар

Абе по принцип е хубаво да се търсят решения. Това е неработещо, а и още стотици други, но е добре да си упражняваме мозъците на тази тема. Защото не скоростта е причина за жертвите, а това, което ни е в мозъците...

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                            Да не си се возил!!!
                            От де да знам с колко кара като съм на задната седалка или са ме отвлекли и съм в багажника

Коментар

Защо тръгваме пак да откриваме топлата вода , Германия магистрала карай колкото можеш национал 90км/ч но толкова а не на 3/10км тъпи ограничения и знаеш с толкова караш как ще хванат джигитите кат стоят до някое ограничение и правят пари де за тях де за бюджета камерите поне при нас ги сложиха не където трябва а там където може да са под око щото да неим се случи нещо та кой да ги хване джигитите.Така че мое мнение скоро оправия няма да има. Проблема е че в България знаят че ще им се размине а по белия свят изпреварвате едно бмв и на задния прозорец табела последвай ме и на паркинга почва писане и няма ама сега коши праим
                              Последно редактирано от жеко; 11-07-09, 21:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X