Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Готино, ама все пак се замъкнете до кабинката.
    Та да не рИвете после.
    Абе...замъкнах се, но пак ми се реве...

Коментар

• Хайде пак да си споделим защо и как.
      Ако искате, де.....

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Ще те изключат от Партията с главно Г така !

• Хайде ако не ви е срам, пишете за кой ще гласувате. И защо!
      Аз още не зная за себе си, сега е момента форумните инфуенсъри да ми промият мозъка.
      Зная, че няма да гласувам за БСП, ДПС, Хр. Иванов. Обмислям за Светльо Витков.

Коментар

• Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Хайде ако не ви е срам, пишете за кой ще гласувате. И защо!
        ...
        Това да не е събрание на кварталното ОФ или сбирка на анонимни алкохолици ?!?

Ние не сме неутрални!

Коментар

• Колегa, що Ви трябвaше дa изрaвяте този копролит!? Aмa тaкa и тaкa е изложен...

https://www.vbox7.com/play:b6357e7d

Имaх линк към един зaрaзително-изродски итaлиянски клип, aмa тубaтa го е бaннaлa. Горе-долу по сценaрия нa укрaинскaтa реклaмa: Внимaние: 18+
          Последно редактирано от Absolut; 30-03-21, 15:44.

Коментар

• Аз все съм гласувал. Сега нещо си мисля, че времето и вниманието ми което ще отделя за да отида да си оставя бюлетината в неделя, струва много повече от честта и достойнството на всичките същества от парламента събрани на КУП!!! Дали гласът ми ще отиде за не'енам си кой или ще отиде при еди си кой е все един _|_ . По мой лични наблюдения, за последно 15 години няма НИТО един политик, който да е направил нещо смислено с парите ни от данъците.
            И не, моля не ми минавайте с оправданията безплатно обучение и здравеопазване. Безплатно е ама за черните, лилавите, забулените, но не и за мен и вас, когато наистина имаме нужда от лекарска помощ! Всичко се заплаща, изследванията, прегледите, операциите, престоя. И Жоба да ти е дълбок...
            За пародията наречена образование и дипломите за ПРИСЪСТВИЕ от ВУЗ-овете пък е излишно да си приказваме.

Докато има "наши" ще е ВИНАГИ така. Докато тези наши се назначават под път и над път, само щото са електорат, а кадърните и мислещи хора се спасяват както могат ще си ни сапунисват до откат, а черните ще се множат ли множат, че да им издържаме чааветата, които после ще крадат и чупят и малкото което сме постигнали. Но всичко това си е политика не от вчера. Опитайте да не гледате новини месец например, да не слушате такива и по радиото, за български медии говоря. Ще разберете коолко по-спокойно се живее

Държа да отбележа,че съм политически неотрален и че с политика не се занимавам!!!

Коментар

• Май няма смисъл от гласуването а?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

• Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                ...
                Държа да отбележа,че съм политически неотрален и че с политика не се занимавам!!!
                - Папа, а в какой концлагерь нас везут???
                - Не знаю сынок, я политикой не интересуюсь!
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Ще оставя това тук:
                  Музика за ушите на партийните лидери е да чуват от избирателите:
                  "Няма за кого да гласувам, всички са маскари" или
                  "Не искам партии и политици, затова няма да гласувам" или
                  "Нищо не зависи от мен, изборите вече са решени" или
                  "Не искам да си давам гласа за да не отиде за мерзавците"
                  Но системата на избиране е направена така, че негласувалите подпомагат купените гласове.
                  Колкото по-малко са гласувалите, толкова по-осезаеми, по-ефективни ще са купените гласове.
                  Например:
                  Ако в едно село 800 избиратели не гласуват, а 200 души гласуват.
                  Но от тях кметът е купил 50 роми да гласуват за него, така той ще има 25%.
                  Какво става, ако вместо 200 души отидат да гласуват 500, тогава купените 50 гласа ще му донесат само 10%.
                  Негласувалите наливат двойна тежест във вота на купените гласове.
                  Има твърд процент на купен и манипулиран вот от 12-15% .
                  Защо не е повече ?
                  Защото 12-15% са достатъчни когато има 50 % негласуващи. При което 12-15% контролиран вот придобива двойна сила и отива на 24-30%
                  Негласувалите са дали нещо като генерално пълномощно на партиите – правете каквото искате, на мен не ми пука. И – великодушно, интелигентно, като богати и морални хора – не са взели даже пари за услугата.
                  И после, когато има корупция, офшорни сметки, партийни субсидии, яхти, апартаменти, контролирани медии, медийни курви и др. екстри… негласувалите трябва да знаят, че те са дали гласа си именно за такива специалитети на управлението.
                  Тези, които мислят, че не са гласували жестоко се лъжат.
                  Те са удвоили силата на купения и контролиран вот.
                  Как работи контролирания и купен вот – по силата на своите си етнокултурни особености този електорат няма общоприетата морална и политическа мотивация. Тоталната неграмотност и капсулирането на циганските общности ги прави супер електорат.
                  Това е мотивът да се разгонят максимално независимите избиратели и да останат т. н. твърди електорати, контролираните и купените. Водещите партии нямат сметка от независимо гласуващи.
                  Затова няма и няма да има задължително гласуване.
                  Навсякъде политиците мразят високата избирателна активност.
                  Мразят точно мислещите избиратели. За политиците е наслада да чуват от образовани, умни хора "Няма да гласувам, защото няма за кого"
                  За да не подсилвате управляващите, чрез вашето негласуване единственото решение е да гласувате против тях чрез малки партии, неучаствали в управлението.
                  Така гласът ви със сигурност отива против управляващите партии.
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

• Не гласувам за политици, а за хора, преди да са станали политици.
                    Има такива читави в малките партии. Като станат големи, за следващите, и така

100% гласувам
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

• За малките партии вижте Гугъл за "метод на Хеър-Ниймайер" - това е актуалната система на преразпределяне, при която гласовете за малките партии отиват в полза на големите.
                      Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 30-03-21, 18:57.

Коментар

• Сега е различно, на кантара от едната страна е ползата, а от другата - рискът да да си хванеш нещо, от което примерно си се опазил до сега , или си го изкарал тежко... И пак карантини и злини за семейството... Не знам.

Коментар

• Чакайте бе хора...какви са тия малки партии? Това пък най-свирепата глупост.
                          Политическият живот в БГ се води в три зони.
                          Първа зона-сигурните в парламента. Там може да има някакъв политически дебат, идеи, нещо може да се случва политическо.
                          Втора зона са тия около 4-те процента, които се борят за влизане в парламента. Там може да има читави хора, съответно читави партии, може да се класира някой и друг дегенерат, но това е рискът на политиката.
                          Третата зона е около 1%, където е "зоната на смъртта". Там читави няма, защото единствената битка там е за субсидия и нищо друго. Тази зона е самият политически ад-заета от популисти и ята тотални дегенерати. Битката е кървава, с много удари под пояса, без правила. Тя е за оцеляване.

В България няма до сега партия, която да е тръгнала от 0,5% и да е стигнала даже до самостоятелно влизане в парламента, да не говорим за управление. Максимум от 0,5 да стане на 1,5-2%, където изпява лебедовата си песен по причина, че кръвта и е изтекла по пътя.
                          У нас партии или стартират от раз с толкова, че да се борят поне за 4-те%, или си остават завинаги в "зоната на смъртта". Понеже от там излизане няма. Може да изпаднеш до там (примери много), но от там никой не е излязъл вече 25 години. Това е зона, която или я прескачаш изначално, или потъваш завинаги в нея. Методът на разпределение на гласовете изобщо не влияе в случая.
                          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
                            Методът на разпределение на гласовете изобщо не влияе в случая.
                            Що го сменят често-често тогава? Изборният закон, сега вече кодекс е нещо като Земеделския закон или "Указ 56 за стопанската дейност" едно време Кърпен-дописван-преправян. Шапката на измененията и допълненията под заглавието като стане по-дълга от страница, че да бие много на очи - хоп, сменят целия закон.

Коментар

• И това как се отразява на малките партии?
                              Със смяна на системата Атака ще остане в парламента или Възраждане ще вземе повече от 1,5%...
                              Както и да се броят гласовете, няма как ЦЦ да добута до премиерския пост. Максимумът е субсидията.
                              На тези избори ще има 31 партии и 8 коалиции. Погледни спсиъка да видиш за каква крайна мизерия става дума-повечето нямат дори сайтове, за контакти с ЦИК са дадени личните мейли на представителите им, а не служебни на партията.
                              На теб служебната поща безплатна в АБВ ли ти е? Дай по-сериозно...за да добута една партия до там, системата на броене да и решава нещо, трябва бая да поработи.
                              Последно редактирано от santaclash; 30-03-21, 19:44.
                              Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X