Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Хахаха горното е яко .. и понеже има думата Мама .. ето един виц с тази дума
    - леко просташки виц накъмто женската тема (Моля за извинение пред дамите)

Защо на доФторите занимаващи с женски гърди им викат мамолози?
    Защото като дойде пациентка при него - като за почне да я преглежда (опипва) и вика: "мАмооо, мАмооо "

Коментар

Предупреждавам: следващия виц е с леко професионална насоченост и някои изрази могат да останат неразбрани. Общия смисъл обаче би трябвало да е разбираем за всеки с номинално количество акъл в главата, включая и социално ангажираните седмачета. И да, виц е. За съжаление

Идва оня ден колегата Пешо в офиса, замислен един такъв, недоспал ...
      - Уазап, мой? Снощи май някой е имал тежка нощ? Хихи..
      - А, не бе, не. Не е това, дето си мислиш. Ще се женя.
      - Ъ? Чакай бе! От кога се знаете с Марчето? Има-няма две седмици?
      - Да бе, така е, ама ... слушай тука значи. Вярно, че вчера излизахме с нея, даже се прибрахме заедно, обаче ... влизам в хола и що да видя - Каспера квичи на умирачка, някакъв вирус ми яде лаптопа. И се започна - рестарт, сейф мод, ръчкане, триене, псуване. Честно ти казвам, направо забравих за Марчето. Обаче! След два часа някой ме тупа по рамото и какво мислиш? Марчето, приготвила сандвичи, извадила биричка. Мислих така, мислих иначе - нееее, брат, ЩЕ СЕ ЖЕНЯ!

;--------------

Баба и дядо вечерят. По едно време бабичката започва да мрънка:
      - Ей, ама и ти си един, виж се бе, виж се! Взе голямата мъвка и ми остави малката!
      - Хм. Ти какво щеше да направиш?
      - Ами да взема малката...
      - Е шо ревеш тогава?!?
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

В зората на демокрацията се събира Св. синод да решават как ще бъдат назначавани за в бъдеще поповете.
        След дълги разисквания стигат до следното решение.
        Преди е било имаш вуйчо владика ставаш поп, но сега понеже това е недемократично ще бъде нямаш вуйчо владика не ставаш поп!
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

Коментар

Забравих какво обещах на жена ми......
          -Да изпия 6 бири и да се прибера в 10.00 часа или да изпия 10 бири и да се прибира в 6.00 часа !?!?!

Коментар

Диспечерът дава разрешение за излитане . В същото време един дядка от поддръжката на пистата коси трева около сигналните светлини. Диспечерът му се обажда да се изтегли от пистата. Дядката, облечен с дъждобран с качулка, се дръпва настрани, държи косата и маха на излитащия самолет.
            Пилотът към диспечера:
            - Абе, колега... другия път кажи на дядката поне да махне косата, че тука пасажерите се изпонасраха.

Коментар

Първата женa астронавт от Kосмосa:
              - Хюстън, имaме проблем!
              - Хюстън слушa.. кaкъв е проблемът?
              - Нищо, все едно!
              - Повтaрям...Хюстън слушa..кaжете кaкъв е проблемът?
              - Нищо!
              - Кaжи де?
              - Ти си знaеш!
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

С жена ми гледахме "Стани богат". обърнах се към нея и я попитах: "Искаш ли да правим секс?"
                "Не", каза тя.
                Аз казах: "Това окончателният ти отговор ли е?"
                Тя даже не ме погледна и каза: "Да."
                Аз й казах: "Тогава ще се обадя на приятел."
                И скандалът започна...

Как Снежанка ще си подели ябълката със седемте джуджета?
                - Ще изяде ябълката и после ще даде на всички...
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Нещо за разликите между жената и кучето!

Заключваш си жената и кучето в багажника на колата за един час.При отварянето после,познай кой ще те обича!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50
                  Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

В една кръчма влизат митничар, данъчен и пожарникар. Започва голям купон – ядене, пиене , веселба… От всичко по много.
                    Накрая се наканват да тръгват. Идва сервитьора и казва „350 лв. „. Бавно се изправя пожарникаря и пита “ Мога ли да видя разрешението от пожарната за заведението? „. Сервитьорът смутено се връща назад, след малко идва отново: “ 280 лв. „. Изправя се данъчния: „Мога ли да видя счетоводните книги и да проверя касовия апарат? “ Сервитьорът смутолевил „Извинете“ и пак се връща. След малко идва за трети път и казва плахо “ 200 лв. “ Митничарят го поглежда с досада и казва: „Абе добре бе двеста двеста, аре давай ги, че да тръгваме“.

Коментар

... звъни ми един приятел ...
                      - К'во правиш бе Данка?
                      ... аз задъхан - Имам работа , опъвам антена !
                      - Абе копеле, от къде ги намираш все с такива странни имена?

Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                      Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

На пазара мъж продава комар в бурканче.На него има залепен етикет:
                        "Заместител на мъже – само 25 лв." Една заинтересувана клиентка пита:
                        - А как се използва?
                        - В къщи се разсъбличаш, лягаш на леглото и го пускаш от буркана.
                        Ако нещо не е наред, позвъни ми – ето телефонния ми номер.
                        Вечерта жената звъни:
                        - Прибрах се, съблякох се, легнах,
                        отворих буркана, но той стои вътре и не се движи...
                        - Стой така. Идвам веднага!
                        Дошъл мъжа на мястото, разсъблякъл се и казал на комара:
                        - Гледай, глупак! За последен път показвам...
                        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

В магазинната мрежа са пуснали нови тенджери и тигани с незалепващо покритие - когато храната започне да загаря - автоматично ви се изключва нета!
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

На руски е, но е кратък и се надявам младото поколение да го разбере без превод:

Крик русского туриста в аэропорту Нью Йорка "Алла, я в бар!" Заставил обосраться 1500 человек, включая 19 полицейских.

Коментар

Първоначално публикуван от the shaman Преглед на мнение
                              На руски е, но е кратък и се надявам младото поколение да го разбере без превод:

Крик русского туриста в аэропорту Нью Йорка "Алла, я в бар!" Заставил обосраться 1500 человек, включая 19 полицейских.
                              Аа трябва превод
                              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

"Алла, я в бар!" е доста близко по звучене с Аллах Акбар....
                                Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X