Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    Двама пияници си говорят в кръчма:
    - Дали през 21 век компютъра ще замести вестника?
    - Не.
    - Защо?
    - С компютър муха можеш ли да убиеш?!
    И продължението:
    - и също така като си в тоалетната, и виждаш, че тоалетната хартия е свършила, а пък имаш компютър вместо вестник?????
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Момче и момиче отиват след среща в апартамента на момчето. Той изважда ключовете, а момичето му казва:
      - Знаеш ли, аз гледам как мъжът отваря вратата и определям дали си подхождаме... Ако той грубо пъха ключа в ключалката - то той е груб любовник и не е за мен, а ако той си изпуска ключовете и не може да намери ключалката, той е неопитен любовник и също не е за мен... А ти как отваряш вратата, мили?
      Момчето:
      - Ами, аз първо лизвам ключалката...
      Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Един нашенец на морето свалил една французойка. Случило се, че отишли на плажа късно през нощта и започнали да правят секс.
        Към кулминационния момент французойката почнала:
        - C'est tres joli! ("се тре жули" - много ми е хубаво)
        А нашенеца:
        - Е па как нема да жули, он целия е у песък !
        ---------
        Ученици четят съчинение за зимата. Става Иванчо и започва :
        -Зима е. Студът е сковал езерцето зад двора в ледена пелена. По средата на езерцето вълк и вълчица се е*ът.
        -Ама Иванчо, недей така, неудобно е !!! -притеснено казала учителката.
        -Неудобно е Госпожо, пързаля се, ма те си се е*ът..
        Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Един мъж си наел стая в хотел. Всичко било нормално, но по едно време чул силна музика от съседа отгоре. Качил се с молба съседа да намали малко уредбата, а онзи му казал:
          - Братче, сега тренирам за купон, довечера правя купона и от утре - тишина.
          Изтърпял човека и тренировката, и купона, но на другия ден врявата се повторила. Качва се пак горе, а оня го посреща:
          - Братче, сега тренирам, довечера - купон и повече няма да те безпокоя.
          Така минала цяла седмица - всеки ден човека се качвал горе, а оня все - тренировка, купон, тренировка, купон и т.н.
          Един ден вече на нашия човек му писнало и не се качил горе. Седял оня горе и се чудел: "Абе защо тоя не идва да ми се кара?" И решил да слезе долу до види какво става. Почукал - никой не му отворил. Натиснал бравата - било отключено и влязъл. Гледа - нашия човек лъска бастуна.
          - Какво правиш бе? - попитал го.
          - Братче, сега тренирам, довечера ще ти е*а майката!

Коментар

Това ми напомня за един друг:
            Някакъв тип имал навика да се напива юнашки и като се прибере към 3 сутринта, така яко да си хвърля обувките като се събува, че събуждал съседите.
            Един ден на комшията му писва, нахлува в апартамента, хваща го за гушата и мило му обяснява, че ако още веднъж чуе тропане на обувки, ще го пребие до смърт.

След 2-3 вечера нашето момче пак се прибира на амнайсе водки, мята едната обувка и се сепва ... леле, чми оня капут отляво? Че е към 120 кила гладен... и бавно и внимателно субува другата обувка.

След половин час съседа тропа на вратата и вика : "Хайде хвърляй я и другата обувка, че да заспивам, м%$#@%$ ти..."
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Съпруга пита мъжа си пияница:
              - Вчера оставих в хладилника две бутилки водка, защо сега е една?
              - Не съм я видял...

Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща е Дядо Мраз и казва:
              - Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
              - Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
              - Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
              - Става, разбира се!
              - Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука…
              Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Правил каквото правил Дядо Мраз и го пита:
              - Абе братле, ти на колко години си бе?
              - Ами на 42…
              - Е добре сега, може ли да толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз…

В телефонната слушалка се чува развълнуван и припрян женски глас:
              - Господине, двама младежи се опитват да се промъкнат при мен през терасата!
              - Имате грешка, госпожо, тук не е полицията, а пожарната.
              - Нямам грешка, защото младежите се нуждаят от стълба!...
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Крадец ограбва къща. В тъмнината се чува глас:
                - Исус те гледа!
                Паникьосва се, светва лампата и виджда папагал в клетка.
                - Ти кой си? - пита крадецът.
                - Матейчо - отвръща папагалът.
                - Ха! Това име за папагал ли е? - пита окопитилият се крадец.
                - Е, и Исус не е име за доберман...

Крадец се приготвя да разбие врата. На врата пише:
                "Внимание, зъл папагал!"
                Крадецът с насмешка разбива вратата. Тогава папагалът се провиква:
                - Рекс, дръж!

Коментар

Генерал пуши цигара и преглежда строя на войниците. Спира до последния войник и пита:
                  - Колко деца имате?
                  - Седем.
                  - Аз когато пуша отвреме на време си изваждам цигарата от устата!

- Докторе, спомняте ли си, че преди две години ме посъветвахте да избягвам влагата заради ревматизма.
                  - Спомням си! Има ли подобрение?
                  - О, определено да! А мога ли вече да се изкъпя?
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                    Генерал пуши цигара и преглежда строя на войниците. Спира до последния войник и пита:
                    - Колко деца имате?
                    - Седем.
                    - Аз когато пуша отвреме на време си изваждам цигарата от устата!

-
                    Нещо не схващам
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      Нещо не схващам
                      Е войник па седем деца,се му е .........
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Един забива мадама в бара и по-късно отиват на лунна разходка с колата. Толкова се разгорещили, че дори не отбили от пътя и ... се започнал луд секс. Минало какво се минало, взели, че повторили. Ахаааа да потретят, пичагата видял зор и решил да се оттегли и да си поеме дъх. Излязъл навън под предтекст, че му се ходи до тоалетна и що да види - бавно приближава ТАХI. Спира го нашия и му казва - ей приятел в онази кола има една ненаситна. Иди малко да се забавляваш, пък аз ще подремна еей там на полянката. Като приключиш събуди ме. Речено-сторено. Единия похърква, а другия потърква. По някое време минава полицейска патрулка, полицаите виждат двете коли и спират за проверка.
                        Светват в таксито - празно. Светват в другата кола и оппааа...
                        - Какво правите тук по това време? Не Ви ли е срам?
                        - Амиии ... оправям си жената бе старши.
                        - Хубаво, че е жена ти, ама защо тук?
                        - Абее... нямаше да е тук, ама разбрах, че е тя, чак като светна с фенера...
                        Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                        Времето е ценно, само ако не бързаш.
                        0889623098

Коментар

Компютрите са създадени за решаване на проблеми които не съществували преди да бъдат създадени компютрите...
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

1914г - Николай Втори обявява война и сух закон.1917 г. прости, зли и трезви, мужиците унищожават Руската империя;
                            1985 - Горбачов обявява перестройката и антиалкохолната кампания. 1990-91 - прости, зли и трезви, мужиците унищожават Съветския съюз;
                            2010 г. - Медведев обявява модернизация и тотална борба с алкохолизма. 2012 - прости, зли и трезви, мужиците, без дори да знаят за календара на маите...
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Абе току що се сетих за един старичък, не знам дали не съм го пускал и преди, ама айде пак ще го напиша.

Един човек отива да си зареди гориво на бензиностанцията, слязал от колата и наблюдава в отсрещната градинка двама мъжаги копаят и заравят дупки. Почудил се почудил се и отишъл и ги попитал:
                              - Абе, какво правите вие??! - единия копае дупка, а другия веднага я заравя, смисъл...
                              - Абе брато, по принцип сме трима. Аз копая дупката, единия колега пуска дървото, а третия колега я заравя. Обаче втория клега е болен и го няма, и ние сега какво!, да не работим ли?

Ако е машина, нека бъде немска!
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Един пич спечелва добри пари и решава да си купи мотор - "Харли".
                                Отива в магазина, избира най-готиния, целия хромиран и блести.
                                Продавача му казва:
                                - Модела е страхотен, само да не се повреди лъскавото покритие, трябва винаги да носите с
                                вас две тубички вазелин и като видите, че ще вали - намазвате мотора.
                                Взел си пича мотора, носи си тубите, ползва ги и всичко е ОК. Забил след време едно гадже,
                                вози го нагоре-надолу, и един ден мацето го кани на вечеря у тях да го запознае с техните:
                                - Само че у нас има едно правило - който пръв проговори на вечеря, той мие всички съдове!
                                Отиват у тях, гледа пича от вратата - камара съдове, неизмити от месеци. Сядат, вечерят,
                                никой дума не обелва и чака все другият да се натресе да мие. Свършили с яденето и пича си
                                мисли какво да направи, та да се измъкне от миенето. Хваща той гаджето, оправя го на масата
                                пред родителите й - онези нищо не казват. Хваща майката след това - оправя я и нея - никой
                                пак нищо не обелва.
                                По едно време чул, че навън прогърмяло - ще вали и извадил тубите.
                                Моментално бащата скочил:
                                - Спокойно бе момче, спокойно, аз ще измия съдовете, само спокойно!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X