Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: - Ке паса.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
      Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: - Ке паса.
      И после запяла -Ке сара,ке сара,ке сарааа....

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
        И после запяла -Ке сара,ке сара,ке сарааа....
        Това го е казала, като е била на италианска ливада...
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Е, Италианска, Испанска, какво значение има? Нали все е македонска зЕмя ;-)
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

-Другарю Путин, след като можем вече да нанасяме въздушни удари върху терористи, какви са ни бъдещите планове?
            - Първо се справяме с терористите в Сирия и Ирак и чак след това ще ликвидираме тези в белия дом...
            - А следващата седмица?
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

В Москва..
              Grand Vitara 2L 140hp. 2006
              LZ2BTK
              AB+

Коментар

Седи си Мохамед, клекнал в Берлин, и плюе на земята през дупка в зъбите си. Изведнъж една фея се появява и казва:
                - Аз съм либералната фея! Долетях да ти изпълня три желания!
                - Вижте, имам дупка в устата си! Искам да ме излекувате и да имам всички зъби!
                Преди Мохамед да изрече тези думи,излезе веднага закона за безплатно лечение и протезиране за социални чужденци, а на устата му блесна белоснежна холивудска усмивка.
                - Липсват ми четирите съпруги и петнадесет деца, както и родителите, братята и сестрите, родителите, братята и сестрите на жена ми! Иска ми се да живея в луксозна вила, както и да имам много пари!
                Веднага Мохамед се оказа в красива вила! На масата - текстът на закона за събиране на семейството за социални чужденци и банкови разпечатки с информация за получените ползи. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана с електроуреди, в съответствие с
                Закона за подпомагане при покупката на мебели и домакински уреди за социални чужденци.
                Щастливият Мохамед не знаеше какво да иска повече,и той попита:
                - Искам да бъда истински немец. Не само по гражданството. Аз искам да бъда синеок блондин, и името ми да е Fritz Schulz!
                Преди да успее да довърши изречението си, всичко изчезна и той се озова сам отново седнал и плюещ на земята през дупки в зъбите.
                - Какво се е случило? - Той попита феята.
                - Не ви е срам, г-н Schulz, да просите от държавата! Вие трябва да се грижите за себе си! Идете и си търсете работа!
                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  -Другарю Путин, след като можем вече да нанасяме въздушни удари върху терористи, какви са ни бъдещите планове?
                  - Първо се справяме с терористите в Сирия и Ирак и чак след това ще ликвидираме тези в белия дом...
                  - А следващата седмица?
                  First we take Manhattan, then we take Berlin

И изощо, песента освен че е тетористична е готина
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Рано сутринта севлиевец вижда габровец с две пълни кофи запътен нанякъде:
                    - Комшу, къде си се запътил така?
                    - Бе, поискаха ми урина за изследвания и да не кажат, че съм стиснат....
                    Следобед севлиевецът гледа, че габровецът се връща с пълните кофи обратно:
                    - Комшу, к'во стана?
                    - А, нищо - откриха ми захар в урината и отивам да ги сипя в джибрите.
                    Последно редактирано от ISG; 03-10-15, 07:09.
                    Nothing comes from nothing...

Коментар

Влиза Генко вкъщи и от вратата вика на тъща си:
                      - Сипи ми, мамо, една малка ракия.
                      - Ти в ред ли си?
                      - Ще ти дам пет лева!
                      Тъщата се навила и сипала ракия.
                      - Мамо, я ми сипи още една ракийка!
                      - Минаваш всякакви граници!
                      - Ето ти десет лева.
                      Тъщата взела парите и сипала още ракия.
                      - Мамо, я да изпием по една ракийка заедно. Ще ти дам още десет лева!
                      Тъщата се съгласила и пила една ракия.
                      - А ще може ли един шамар да ти отвъртя!
                      - Ама ти верно не си в ред?!?
                      - Сто лева ще ти дам!
                      Тъщата се съгласила и Генко ѝ ударил един як шамар... с цялата си душа. В този момент звъни телефонът, а там - жена му:
                      - Скъпи, даде ли на мама пенсията?
                      - Точно ѝ я давам, скъпа...
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Разгъвала царицата за квадрицепс във фитнес залата и докато си прехвърляла ангажиментите се замислила:
                        "Ако можех да имам дъщеря, с устни алени като ягодов протеин,
                        с коса, черна като седалката на римското столче и с кожа бяла като новия окачен таван..."
                        След една година, царицата родила принцеса с коси черни като седалката на римското столче,
                        устни алени като ягодов протеин и кожа бяла кат новия окачен таван на залата. Нарекли я Лежанка.
                        .....
                        Из "Лежанка и седемте борчета"
                        Народна приказка, Бургаско...
                        What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Семейни закони...

ПЪРВИ ЗАКОН
                          НЯМА МЪЖ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ЗАДОВОЛИ ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ НА ЖЕНА СИ.
                          Първо следствие: Всяка омъжена жена е имала по-добър кандидат за съпруг.
                          Второ следствие: Няма съпруг, който да получава достатъчно голяма заплата.

ВТОРИ ЗАКОН
                          НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРЕ ОТ СЪПРУГА СИ.
                          Първо следствие: На всяка жена за съпруг се пада най-несръчният мъж.
                          Второ следствие: Всичко, което успее да постигне един мъж, се дължи на жена му.

ТРЕТИ ЗАКОН
                          ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ.
                          Първо следствие: Всеки мъж се съгласява с мнението на жена си - това е въпрос само на време.
                          Второ следствие: Жената винаги има един аргумент в повече.

ЧЕТВЪРТИ ЗАКОН
                          ЖЕНАТА СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО САМО НА МОДАТА.
                          Първо следствие: Жената никога няма подходяща дреха за някакъв случай.
                          Второ следствие: Жената винаги има нужда от още една нова дреха.

ПЕТИ ЗАКОН
                          С ГОДИНИТЕ У ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО, НО НАВИЦИТЕ - НИКОГА.
                          Първо следствие: Ако една жена се откаже от кожено палто - това е само временно.
                          Второ следствие: Ако една жена престане да иска нещо от мъжа си, то значи, че си го е купила тайно сама.

ШЕСТИ ЗАКОН
                          НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ЕДНА ЖЕНА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕЙНАТА ЕМАНЦИПИРАНОСТ.
                          Първо следствие: Колкото е по-еманципирана една жена, толкова повече недостатъци има съпругът й.
                          Второ следствие: Оценката на жената за способностите на мъжа й е непрекъснато намаляваща величина.

СЕДМИ ЗАКОН
                          ЖЕНАТА ПОСТЪПВА РАЗУМНО ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ИЗЧЕРПАНИ.
                          Първо следствие: Всяка жена се сеща за старите си обувки, ако изпитва болка, когато обуе новите.
                          Второ следствие: Една жена може да не купи нещо, което е харесала, само ако в момента няма пари.

ОСМИ ЗАКОН
                          ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЕДНА ЖЕНА, ВИНАГИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ОНОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИ НЕЙНИЯТ МЪЖ. Първо следствие: В живота на жената мъжът е средство за постигане на целта, а не самата цел.
                          Второ следствие: Ако съпругата се заеме да готви в неделя, това не означава, че съпругът не трябва да заведе семейството на ресторант.

ДЕВЕТИ ЗАКОН
                          ЖЕНАТА Е ПОВЕЧЕ МАЙКА, ОТКОЛКОТО СЪПРУГА.
                          Първо следствие: Жената се отнася към мъжа си като към дете.
                          Второ следствие: Колкото по-големи стават децата, толкова повече жената се насочва към възпитанието на мъжа си.

ДЕСЕТИ ЗАКОН
                          ЖЕНАТА ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТА ЖИВОТА С УЖАСЕН МЪЖ, ОТКОЛКОТО УЖАСНИЯ ЖИВОТ БЕЗ МЪЖ.
                          Единственото следствие: Освен мъжа си, жената други приятели няма.

Коментар

– Иванов, какво правихте с три асистентки в лабораторията?
                            – Нищо....
                            – Нищо ли, че защо тогава заекът ви гледаше с такова уважение и респект?
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Живеем зле защото купуваме контрабанда...За да живеем добре трябва да продаваме контрабанда.
                              Не е виц май.

Коментар

Една женица се прибира на сутринта, пийнала и чорлава. Посреща я мъжът й в коридора и тя му рекла:
                                - Да, верно е пийнала съм, верно сутринта е вече... така се получи и ако не ме попиташ "Къде беше?" ще ти покажа, какво съм научила...
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X