Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
    Бойко Борисов и Дянков пътуват в самолет. Дянков казва:
    - Ако хвърля тази банкнота от 100 лв, ще направя един човек щастлив.
    Бойко казва:
    - Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щастливи.
    Пилотът въздиша и казва на втория пилот:
    - Май не осъзнават, че ако хвърля тия двамата, ще направя 8 милиона българи щастливи!

Този виц е от времето на Тато (Тодор Живков) и е за него или някой от тогавашната първа линия, но и сега звучи актуално, без да правя аналогия
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Лъскав джип с двама вратоци пътува в Тексас, а след него старец кара пикап. Пред една канавка паркетникът набива спирачки, а пикапът го натриса отзад. Вратоците се нахвърлят да бият стареца, а той ги моли: "момчета, недейте си търси белята, синът ми е дресьор на пингвини..., но биячите се хилят и не спират. Старецът се обажда на сина си и след малко долитат с хеликоптери няколко униформени юнаци и смилат дебеловратите от бой, а командирът им казва на баща си: "тате, колко пъти да ти казвам, че не съм дресьор, а инструктор, и не на пингвини, а на Тюлени?
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Следствие.
        -Виждали ли сте този нож?
        -Да.
        -Ей, ще признаеш накрая, мамицата ти! И откъде ти е познат?
        -Трети ден ми го показвате...

Друго следствие.
        -Вие ли сте Иван Петров Иванов?
        -Да.
        -Роден на 10 май 1958г.
        -Да.
        -Лична карта номер ........
        -Да
        -Починал на 25 декември 2005г.
        -Не.
        -Значи не търсим вас...
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Две блондинки си говорят за подаръци:
          - Мацко, наближава Нова година и се чудя какво да взема на Милото.
          - Ми, какво толкова го мислиш! Вземи му джипа.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

71 факт о Болгарии глазами россияннина (8 фото)

‎69. В Софии есть особая порода автомобилистов «Гольфисты». Они предпочитают малолитражные машины типа «Фольксваген гольф». Если «Гольфист» не первый на светофоре — день прожит зря! Из-за них много происшествий на дорогах.

Публикувайте отговор

Коментар

То цялото четиво е интересно.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тия нещо са се объркали... рускиня да е като трофей... то бива да са к.рвички, ама те само на полякините и чехкините отстъпват.
                За униформите не ми се мисли, ние ходехме с дънки, ученическата дискотека 84 година беше до 21:30, после ходех на дискотека в Буркана или Бирхалето, нищо че нямах 18. Отрядниците минаваха и си отиваха... Те 84 година дъвки нямаха, за садкишите ни говорят. Айряна бил разреден кефир, пък киселото мляко гъст кефир... Е как да уважаваш човек който приравнява всичко към своя мироглед и те плюе отгоре на всичко. Като не му се шпие мастика, да не пие. Аз като мразя смрадливия им самогон и не го пия. Но не ги плюя, че пият тази 80 градусова помия. Има още какво да се каже, ама там не ми пускат коментарите 4-ти пробвах с по-мек тон и него няма да пусант явно

---------------------

Едно време Брежнев рекъл на Тошо:
                - В Русия вече няма курви, всичките се ожениха за българи
                Тошо му рекъл:
                - В България вече няма цигани, всички се ожениха за рускини

-------------------------

Буен семеен секс.
                Тя:
                - Ааах!... Оооох!... Говори ми мръсотии!... Уууух!... Аааах!... Кажи нещо мръсно, бе!...
                Той:
                - Кухнята!... Банята!... Хола!...
                Последно редактирано от musovir; 09-12-11, 12:48.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Двама трънски майстори мажат една къща. Единият казва:-Вуте, що рече "туп", бре?-Е па, падна ми ватенката...-А оти толко силно тупна?-Оти я бех вътре...
                  LZ1ZAH

Коментар

Абе ти много ги рЕдиш тия перничани. Да не са ти направили нещо? Пък гледам - плевналия си, на 200км разстояние. Много си тематично-последователен

Коментар

- Ало, обаждаме се от Перник...
                      - Ама моля Ви се, защо веднага заплашвате?!

Коментар

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
                        - Ало, обаждаме се от Перник...
                        - Ама моля Ви се, защо веднага заплашвате?!
                        СбъркАл си влака, пич! Ти си от наш'те!

Коментар

Жена казва на мъжа си:
                          - Хайде да правим любов, като във филмите?
                          Мъжът се навил. Опънал я разнообразно, после я омазал по лицето.
                          Тя, избърсвайки се:
                          - Да, скъпи! Различни филми гледаме ние с теб...
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Мъж и жена били женени от много години. Мъжът винаги държал да правят секс на загасени лампи. След 20 години секс на тъмно, жената една вечер решила да покаже въображение и светнала лампата. Оказало се, че мъжът й използва вибратор.
                            Жената се разбесняла:
                            - Ти, импотентно копеле! Как можа да ме лъжеш през всичките тези години?
                            Мъжът я погледнал и съвсем спокойно отвърнал:
                            - Ще ти обясня за играчката, а ти ще ми обясниш за децата
                            Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Една млада и хубава монахиня ходила нещо по манастирски дела и на връщане в гората върху нея се мятат двама яки юнака, запушват й устата и й правят няколко тура по пълната програма. След което изчезват в храстите. Младата монахиня се пооправя и се прекръства:
                              - Благодаря ти, Господи - хем без грях, хем до насита!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Не съм сигурен, че това е виц:

Явяват се две момичета на конкурс за съдии. Комисията е от пет съдии, четири възрастни жени и един млад мъж-председател. Първото момиче е дребно, пълно, грозновато и с очила. Каквото го попитат - всичко отговаря
                                правилно. Второто момиче е висока, дългокрака, хубава блондинка; каквото
                                я попитат - нищо не знае. Събира се комисията да реши коя от двете да
                                избере:
                                - Тая пълничката, тя всички закони знае и много правилно разсъждава - казват съдийките.
                                - Не, ще изберем втората - казва председателят. Закони се учат, но крака не растат!
                                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                                No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 1 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X