Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

"Покрай сухото гори и суровото"...Колкото и да е мокро. А кога е мокро...Когато вали ли или когато е сухо? С това, сухо-мокро, съвсем се побърках. Ще се окаже накрая, че когато вали, си е съвсем сухо...Или?
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Елин Пелин
      На браздата

Като заваля дъжд, та цяла неделя! Тихо, кротко, ден и нощ. Вали, вали, вали -
      напои хубаво майката земя, па духна тих ветрец, очисти небето и пекна топло
      есенно слънце. Засъхнаха нивята. Оправи се време -- само за оране.

Боне Крайненецът впрегна пак Сивушка и Белчо и тръгна след ралото. Нивата му е
      в един хубав широк валог! От всички страни гора и завет. Земята изпръхнала и се
      рони като захар. Той размаха копралята и извика:

- Де-е, хайде, братя!

Коментар

Първоначално публикуван от kpaco Преглед на мнение
        Елин Пелин
        На браздата

Като заваля дъжд, та цяла неделя! Тихо, кротко, ден и нощ. Вали, вали, вали -
        напои хубаво майката земя, па духна тих ветрец, очисти небето и пекна топло
        есенно слънце. Засъхнаха нивята. Оправи се време -- само за оране.

Боне Крайненецът впрегна пак Сивушка и Белчо и тръгна след ралото. Нивата му е
        в един хубав широк валог! От всички страни гора и завет. Земята изпръхнала и се
        рони като захар. Той размаха копралята и извика:

- Де-е, хайде, братя!
        Я! Не знаех че и Боне Крайненецът е карал НИВА
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Я! Не знаех че и Боне Крайненецът е карал НИВА
          Нерде НИВА нерде каруца.....то все едно
          Днес валя и във Варна. А после изсъхна. Бях се скрил под една стряха и не ме намокри. Извод - вали, не вали - все някой остава сух.

Коментар

Имам чувството, че вече сам си спамя в темата.... И днес валя. Докато се прибирах от работа. Обаче пак не ме намокри. Извадих чадъра от раницата и останах сух. Извод : И да вали, не е страшно, ако имаш чадър.
            ПП. Какво е политически чадър? Има ли политически дъжд? Гласувайте за бирената партия - Със светло пиво към светло бъдеще
            ППП. Наистина ли има такава партия?

Коментар

Ами...и аз да спамна, нищо че не съм спамер...
              Не е важно дали вали, коя вали, кой вали и... какво ли още не... Въпросът е какво вали и... става ли за пиене...

Коментар

Първоначално публикуван от karies Преглед на мнение
                Ами...и аз да спамна, нищо че не съм спамер...
                Оправдания....пишете в спама, после "не съм спамер", не е срамно, поне си признайте като мен. Не е болест, не се лекува.... Ъъъъъ, къде вали ??? Колко градуса е валежа....., над 38 всичко се пие.....

Коментар

Аз пия 46 градуса, домашна. И вече съм намокрен, нищо, че не вали. А и отдавна не е валяло...Ама аз съм мокър май всяка вечер.
                  Баси загадката-не вали, пък съм мокър... Ама и тема, съвсем ме объркахте, маскари, хубаво, че не съм спамер като вас. Ааааа!!!
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Ама и тема, съвсем ме объркахте, маскари, хубаво, че не съм спамер като вас. Ааааа!!!
                    Потен си. Затова си мокър. И вече си спамер. Стига оправдания. Регистрираха те. Всички пишещи тук се регистрират като неблагонадеждни спамероопасни потребители. Честито.
                    Къде е валяло 46 градусова.......домашна...

Коментар

• До: Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Не съм потен! Току-що поставения климатик духа с все сила, та не съм потен. А 46 градуса вали у нас, ама не е мокро, само аз се наквасвам

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Не съм потен! Току-що поставения климатик духа с все сила, та не съм потен. А 46 градуса вали у нас, ама не е мокро, само аз се наквасвам
                        Ааа, да се разберем! Наквасването не е валеж, а валежът не е мокрене! И тия 46 градуса нещо много слабички ми се виждат. Аз ги харесвам когато са над 50. Тогава са точно като за върли и люти спамъри!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Ааа, да се разберем! Наквасването не е валеж, а валежът не е мокрене! И тия 46 градуса нещо много слабички ми се виждат. Аз ги харесвам когато са над 50. Тогава са точно като за върли и люти спамъри!
                          Сега и класификация на спамерите....върли и люти....и какви още...Руснаците казват - идеалната водка е 38 градуса. Всеизвестно е, че по-големи алкохолици от тях няма. А ти - над 50. Не е ли множко....
                          Определено наквасването не е мокрене. А валеж още по - малко. Някъде вали ли........

Коментар

Абе имам и 50+ градуса, ама много бързо се намокрям от нея, та се научих да я правя по-слаба. Ама ако ще ме обявите за лют спамер може и да я потърся. А за звание "върл" мога да отскоча до аптеката за спирт.
                            Абе няма ли най-сетне да завали и при нас, та да видим дали ще е мокро. Щото май само аз се мокря. Веднъж 4 човека изпихме 500гр. домашна, и аз се оквасих яко. Четиримата бяхме аз, жената и децата.
                            А! сега се сетих, че може и да е мокро без да вали. Когато мият улиците. А ако шефиора на оранжевата шкода е наквасен от снощи, може и да има мокри пешеходци, без да е валяло.

Коментар

Жега. Искам да завали. Към кого да се обърна ???

Коментар

Вчера паднах в реката и беше мокро, когато не вали . После заваля, но бях на сухо в колата.

И да уточним още веднъж, че модераторите са писали "по желание на спамерите" за оправдание, иначе самите модове си я искаха да си спамят смело
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X