Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Мокро е ДА...

Коментар

Първоначално публикуван от valentin46 Преглед на мнение
      Мокро е ДА...
      Ти па ше кажеш... Снег валело ли те е скоро?
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Е, да вали, да вали, колко да вали?Пък като вали, да е мокро, да е мокро, колко да е мокро?
        Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
          като гледам 4-те най- отговора, за сега :
          Понякога зависи какво вали .... =69.69%

баси неопределените типове...
          Езотерично погледнат,отговор с твърда неопределеност и двойка сакрални цифри 69,говори за разчупено и игриво съзнание в късни доби/или преди да се прибереш при жена си/...
          Потвърждава го и честото повтаряне на мераклийският предлог "под",при изписване на думичката "мокрЯне"...
          Шантава работа,с няколко думи...
          ...пък моя въпрос за вецето,шушляка и лодката,още виси ерген...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            ...пък моя въпрос за вецето,шушляка и лодката,още виси ерген...
            Eи сега ,лично ще го оженя ,4е може и сватове да станем. Та питаш за водата от казанчето ...

Естествено че не е валеж , тва е ВОДОПАД ( ще рече че вода пада от някъде ) . Щом водата пада , значи има някаква причина ( най-често - да намокри нещо) , а ако ти собствено попаднеш в радиуса на деиствие на водата имаш големия шанс да се намокриш . И тук вече опираме до желанието , нагласата и собственото виждане за нещата от въпросния субектив , което води до извода че един предпазлив човек трябва да влиза там добре екипиран и подготвен за очакващото го..
            Препоръчвам следната екипировка :
            1 -Дъждобран - не че нещо ще промени , но е важен за психологическия ефект върху врагът( в случая - водата). Ще се стресне че имаш щит срещу влиянието му и в същото време ще разтресеш изоснови естетските му възприятия за нещата ( всеки се е виждал с дъждобран и знае на какво прилича).
            2 - Шнорхел - Служи за осигуряване на необходимия минимум от кислород с цел потдържане на кондиция в неравния бой .
            3 - Плавници - Тия приспособления са за в случай че нещата се объркат и се налага бърза евакуация от полесражението.
            4 - Маска - За осигуряване на видимост ако водата по някаква случайност вземе връх в определени моменти .
            5 - Френски ключ , или водопроводен такъв . - Присъствието му се обуславя с нуждата от ефективно оръжие срещу упорити кранове ( тва е вече като минем в контра настъпление и искаме да ликвидираме врагът окончателно )

НЕ препоръчвам :
            1 - Твоето предложение за лодка - Голяма е , трудно подвижна в тясната тоалетна и се забелязва отдалече .
            2 - Неопрен - По принцип добро оръжие срещу водата , но затруднява неимоверно и дори обесмисля нападението на WC-то , особенно в случаите когато атаката не търпи отлагане

А отговора ми по самата тема е - твърдо НЕ
            Давам го от позицията на собствения ми опит . Никога не ми е мокро като вали защото минавам между капките ,и винаги излизам сух от водата
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Ей лудите. Аз излезнах от умопомрачение, но явно други едва сега навлизат. Само такааааа. Спаметеееее. Безплатно е!
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                Eи сега ,лично ще го оженя ,4е може и сватове да станем. Та питаш за водата от казанчето ...

Естествено че не е валеж , тва е ВОДОПАД ( ще рече че вода пада от някъде ) . Щом водата пада , значи има някаква причина ( най-често - да намокри нещо) , а ако ти собствено попаднеш в радиуса на деиствие на водата имаш големия шанс да се намокриш . И тук вече опираме до желанието , нагласата и собственото виждане за нещата от въпросния субектив , което води до извода че един предпазлив човек трябва да влиза там добре екипиран и подготвен за очакващото го..
                Препоръчвам следната екипировка :
                1 -Дъждобран - не че нещо ще промени , но е важен за психологическия ефект върху врагът( в случая - водата). Ще се стресне че имаш щит срещу влиянието му и в същото време ще разтресеш изоснови естетските му възприятия за нещата ( всеки се е виждал с дъждобран и знае на какво прилича).
                2 - Шнорхел - Служи за осигуряване на необходимия минимум от кислород с цел потдържане на кондиция в неравния бой .
                3 - Плавници - Тия приспособления са за в случай че нещата се объркат и се налага бърза евакуация от полесражението.
                4 - Маска - За осигуряване на видимост ако водата по някаква случайност вземе връх в определени моменти .
                5 - Френски ключ , или водопроводен такъв . - Присъствието му се обуславя с нуждата от ефективно оръжие срещу упорити кранове ( тва е вече като минем в контра настъпление и искаме да ликвидираме врагът окончателно )

НЕ препоръчвам :
                1 - Твоето предложение за лодка - Голяма е , трудно подвижна в тясната тоалетна и се забелязва отдалече .
                2 - Неопрен - По принцип добро оръжие срещу водата , но затруднява неимоверно и дори обесмисля нападението на WC-то , особенно в случаите когато атаката не търпи отлагане
                Давам го от позицията на собствения ми опит . Никога не ми е мокро като вали защото минавам между капките ,и винаги излизам сух от водата
                Благодаря ти,олекна ми...
                Само шнорхела съм пропуснал,тамън събирах стотинки за лодка.Нейсе,размина ми се...
                Аз обитавам къща и зимата вее яко във вецето,та водопроводния ключ го ползвам като силов "га ям суи кифтета на скара...".После замитам с кангото...

Коментар

Абе най плешивия сред плешивите/ батко Славчо/ го каза преди години в една песен.
                  Първоначално публикуван от Слави Трифонов
                  И когато завали, Мокри сме, Мокри...
                  Само не знам какво се получава при :
                  Първоначално публикуван от Неизвестен
                  Каманите падат, Падат от Небето...
                  и при
                  Първоначално публикуван от дечурлига
                  Тихо се сипе първия сняг
                  галено щипе бузките пак,
                  где е на двора стария пън,
                  Снежко затрупа всичко навън.
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

За последната дилема ще те просветля.
                    В нормални дни и хранене-сталактит...
                    При чорбички с повеко люто-сталактон и GSM-че,викащо джипка с лебедка и някоя хремава дружка...

Коментар

Аз обитавам къща и зимата вее яко във вецето,та водопроводния ключ го ползвам като силов "га ям суи кифтета на скара...".После замитам с кангото...
                      Има и по-лесен начин

Ако е много студено го оставяш да замръзне за тоалетната чиния , а пък ако не е само го застъпваш с петата и ............

......СТАВАШ РЯЗКО !
                      WJ 4.7

Коментар

Има и по-лесен начин

Ако е много студено го оставяш да замръзне за тоалетната чиния , а пък ако не е само го застъпваш с петата и ............

......СТАВАШ РЯЗКО !
                        Греда,явно не си от нашата маала.Зимата тук студ,а почвата е льосова...
                        При рязко ставане и бая минуси,заминаваш с екстракта в небитието или шахтата...
                        Друго си е раздвижният ключ и твърдата,разтреперана от облекчение ръка...
                        Абе,нали спамим за влажното,не за кафявото...

Коментар

Ама тая тема много ме разчувства и даже ме замисли ( нещо рядко при мен ) . И сега взеха да никнат въпроси един след друг .. :

1- ЗАЩО като ни свършат батериите на дистанционното почваме да натискаме зверски копчетата ??????

2 - ЗАЩО жените като си гримират очите си отварят- УСТАТА ??????

3 - ЗАЩО като питаме някой " Колко е часът?" си сочим китката , а като питаме за тоалетната - не си сочим между краката ????

Абе,нали спамим за влажното,не за кафявото...
                          Да бе , верно !!! Оспамихме темата за "спама" !?!
                          Ебати изродите.....
                          Възмутен съм от себе си ( и от тебе също , не се успокоявай )!!

Отивам да се самоубеся и да изчезна безкрайно ..
                          Последно редактирано от maxxx; 28-05-09, 16:05.
                          WJ 4.7

Коментар

3 - ЗАЩО като питаме някой " Колко е часът?" си сочим китката , а като питаме за тоалетната - не си сочим между краката ????
                            Явно зора е лавинообразен,та север или юг докато се посочи...може и "промоция в крачоли" да се случи...

Коментар

Има резон в думите ти , благодаря
                              WJ 4.7

Коментар

Аз пък не виждам моя отговор: не ми пука,имам чадър...
                                Ся,ко бях модератор,щях да го добавя,да изтрия други два-три...да банна няколко спамера и да си легна спокойно

Ти да не си Бойко Борисов
                                Последно редактирано от giorgio; 28-05-09, 17:48.
                                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X