Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мокро ли е Когато Вали? (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Това е направо въпрос като "какъв е смисълът на живота"....
    Е, този въпрос е лесен Отговорът е - 42
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Е, този въпрос е лесен Отговорът е - 42
      Да е....Пътеводител на галактическия стопаджия. Другата по-тъпа книга от тази, която също не можах да прочета докрай е Параграф 22. А може би аз съм тъп..... (моля без вицове за военни).
      ПП. Какво вали ???
      Последно редактирано от bodo; 27-05-09, 22:43.

Коментар

Браво, отдавна не е имало (май) тема в която да се позабавляваме, поздравления!
        Сега остава и да навържете в тази тема белите мечки, пресата, адронния колайдер, таралежите и змиите, и направо ще заспи!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ваше спамородие,
          Това е инсинуация....манипулация на общественото мнение
          В скобите пише (тема по желание на СПАМЕРИТЕ)....
          Както е известно на широката общественост, спамер номер едно на форума е Насов (бурни аплодисменти, подвиквания и отделни изцепки "да живей"). А той даже още не се е изказал по въпроса....
          Второто място се полага на моята благородна особа (покланя се скромно), а за третото се бори яростно Нивата....
          Та, Ние не сме молили господата модератори да пуснат такава тема. Ако Ни се прииска, можем да си пуснем и сами... , който не вярва, да попрочете това-онова у форума.
          Първите постове по темата са на нашите уважавани Спамодератори (господ да им дава дългоспамен живот), от което е видно, че им се е приспамило и темата си е по тяхно желание. Аз казах....
          ПП. Къде вали ?

Коментар

Ам....водата мокра ли е?
            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Ня'а спам като вали и е сухо

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Ня'а спам като вали и е сухо
                За вълка говорим..... Личния състав е на лице, с изключение на геройски баннатите в неравната битка знайни и незнайни.....поклон пред спаметта им....(сваля баретата и навежда смирено глава).
                ПП. Вали ли.....
                Последно редактирано от bodo; 28-05-09, 00:14.

Коментар

Мен винаги ме е вълнувал следният въпрос:
                  Издава ли шум дърво, което пада, ако няма кой да го чуе? (Т.Пратчет) Ако уважаемите модератори сметнат,че има хляб във въпроса и бихме могли да разгърнем философският си потенциал, то може да го пуснат като отделна тема, но задължително с анкета към нея.

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
                    Мен винаги ме е вълнувал следният въпрос:
                    Издава ли шум дърво, което пада, ако няма кой да го чуе? (Т.Пратчет) Ако уважаемите модератори сметнат,че има хляб във въпроса и бихме могли да разгърнем философският си потенциал, то може да го пуснат като отделна тема, но задължително с анкета към нея.
                    Въпрос? Абе защо па да вали?
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Внимавайте все пак да няма лични нападки към Насов, че току виж предизвикал някой на дуел. Я пейнтбол вариант, я с тръба и фунийки, нищо чудно дори с ония кофти прашките Докато пиша и гледам, че заваляло...
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                        Внимавайте все пак да няма лични нападки към Насов, че току виж предизвикал някой на дуел. Я пейнтбол вариант, я с тръба и фунийки, нищо чудно дори с ония кофти прашките Докато пиша и гледам, че заваляло...
                        Няма лични нападки, пък и едва ли ще смее да ме викне на дуел....не може да пие толкова. Как вали ???
                        ПП. Време е да пусна анкета от сорта на "като завъртя червения кран на чешмата потича топла вода, така ли трябва да бъде?" с множество възможни отговори....или тема "за какво може да се използва неизползван презерватив"....Очаквайте включване.....

Коментар

Болните мозъци не спят. Аз вече родих една идея в другата тема.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

снег се сипе на парцали,
                            щом се сипе-значи вали
                            он е пуфкаф, бел и мек
                            демек-снег

PS: когато стигнете до въпроса за звука от пляскането с една ръка, мога да ви светна (по един шамар)
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Къде вали и как. Ма като гледам модераторския интерес към темата ме е страх да пиша. Че ще взема да изтека, като вода.

Коментар

като гледам 4-те най- отговора, за сега :
                                Понякога зависи какво вали .... =69.69%

баси неопределените типове...
                                Последно редактирано от deyan_h; 28-05-09, 02:27.
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X