До: Помощ от приятел
А,Вальо,ти пак разбрал недоразбрал,се изживяваш като войнстващ пацифист...
Аз тия тъпотии по нагоре ги написах да се правя на калдаръмкокона,Владо и той само си зализва алаброса за пред хората...
В интерес на тривиалната истина:
-обожавам да ям типов хляб от бяло брашно и натъпкан с употребено мляно кафе за цвят.
-сиренцето,дето крава,мляко и прочее досадни подробности не е виждало,ми е фаворит на екотрапезата.
-миналата седмица си купих "обезмаслено пълномаслено" кисело мляко/няма майтап-спря ми тока като го прочетох/.
-србската наденица,наблъскана с екстракт от червено цвекло за докарване на "месен" цвят и опакована в "ядлив колаген"/найлонка,дето се разграждала в стомаха безгрижно/,просто не я коментирам,както и никой кулинарен естет не си го позволява.
-продукти от хормонално отгледани животни,с оглед по-бързото бастисване не намеря ли-сън не ме хваща.Щото имам отявлени ползи-вторични,ама карай...Жена ми ме отмени в досадното бръснене,аз й повлякох сутиените...Кво пък,под якето не се виждат.
Сигурно съм пропуснал нещо-прошка да ми е,имам излизане и бързам.Пуснали в една бакалия зегета на промоция...После ще мина да взема някое килце екопамидори и така.Не може без салатка.
п.п.Вальо,аз на Владо,джолана и рандеманите му ги писах,ако иска да си ги тамани в къщи.А ако си намери и говежди тънки черва...Тия глупости в производствено-печалбарския сектор отдавна не се котират...
п.п.2 А за найлончето си у лево.Простото само при малотрайките/не всички/.При другите се тъпчат в "кутизин" и "фибрус"-различни по слой и цвят/според "вложеното месо"/ изкуственяци тип "рибарска кука".Отвън навътре пропускат пушеци и овлажнители за регулиране на рандемана,отвътре навън-не.
А,Вальо,ти пак разбрал недоразбрал,се изживяваш като войнстващ пацифист...

Аз тия тъпотии по нагоре ги написах да се правя на калдаръмкокона,Владо и той само си зализва алаброса за пред хората...
В интерес на тривиалната истина:
-обожавам да ям типов хляб от бяло брашно и натъпкан с употребено мляно кафе за цвят.
-сиренцето,дето крава,мляко и прочее досадни подробности не е виждало,ми е фаворит на екотрапезата.
-миналата седмица си купих "обезмаслено пълномаслено" кисело мляко/няма майтап-спря ми тока като го прочетох/.
-србската наденица,наблъскана с екстракт от червено цвекло за докарване на "месен" цвят и опакована в "ядлив колаген"/найлонка,дето се разграждала в стомаха безгрижно/,просто не я коментирам,както и никой кулинарен естет не си го позволява.
-продукти от хормонално отгледани животни,с оглед по-бързото бастисване не намеря ли-сън не ме хваща.Щото имам отявлени ползи-вторични,ама карай...Жена ми ме отмени в досадното бръснене,аз й повлякох сутиените...Кво пък,под якето не се виждат.
Сигурно съм пропуснал нещо-прошка да ми е,имам излизане и бързам.Пуснали в една бакалия зегета на промоция...После ще мина да взема някое килце екопамидори и така.Не може без салатка.
п.п.Вальо,аз на Владо,джолана и рандеманите му ги писах,ако иска да си ги тамани в къщи.А ако си намери и говежди тънки черва...Тия глупости в производствено-печалбарския сектор отдавна не се котират...
п.п.2 А за найлончето си у лево.Простото само при малотрайките/не всички/.При другите се тъпчат в "кутизин" и "фибрус"-различни по слой и цвят/според "вложеното месо"/ изкуственяци тип "рибарска кука".Отвън навътре пропускат пушеци и овлажнители за регулиране на рандемана,отвътре навън-не.
... Бог знае ...
И макар "не скъп продукт" , уважавам си я аз , пущината !
Не с малотрайните , ами и с дълготрайните колбаси картината не е по-различна.
Коментар