Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ от приятел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ от приятел

А,Вальо,ти пак разбрал недоразбрал,се изживяваш като войнстващ пацифист...
    Аз тия тъпотии по нагоре ги написах да се правя на калдаръмкокона,Владо и той само си зализва алаброса за пред хората...
    В интерес на тривиалната истина:
    -обожавам да ям типов хляб от бяло брашно и натъпкан с употребено мляно кафе за цвят.
    -сиренцето,дето крава,мляко и прочее досадни подробности не е виждало,ми е фаворит на екотрапезата.
    -миналата седмица си купих "обезмаслено пълномаслено" кисело мляко/няма майтап-спря ми тока като го прочетох/.
    -србската наденица,наблъскана с екстракт от червено цвекло за докарване на "месен" цвят и опакована в "ядлив колаген"/найлонка,дето се разграждала в стомаха безгрижно/,просто не я коментирам,както и никой кулинарен естет не си го позволява.
    -продукти от хормонално отгледани животни,с оглед по-бързото бастисване не намеря ли-сън не ме хваща.Щото имам отявлени ползи-вторични,ама карай...Жена ми ме отмени в досадното бръснене,аз й повлякох сутиените...Кво пък,под якето не се виждат.

Сигурно съм пропуснал нещо-прошка да ми е,имам излизане и бързам.Пуснали в една бакалия зегета на промоция...После ще мина да взема някое килце екопамидори и така.Не може без салатка.

п.п.Вальо,аз на Владо,джолана и рандеманите му ги писах,ако иска да си ги тамани в къщи.А ако си намери и говежди тънки черва...Тия глупости в производствено-печалбарския сектор отдавна не се котират...
    п.п.2 А за найлончето си у лево.Простото само при малотрайките/не всички/.При другите се тъпчат в "кутизин" и "фибрус"-различни по слой и цвят/според "вложеното месо"/ изкуственяци тип "рибарска кука".Отвън навътре пропускат пушеци и овлажнители за регулиране на рандемана,отвътре навън-не.

Коментар

Макс интересно как е в Румъния.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Владо,на лични мога да ти разкажа това,дето ХЕИ-то само са гадали за креМвиршите/идва от kremwurst-смятай/.Иначе който ги обича ще ги разлюби,дори и "квалитетните".Не че са отвратителни,но технологията ще учуди и дистанцира от тях доста хора...
        ...
        кремвирш ли съм писал по-горе ?! Леле мале ! Май съм го нацелил без да искам - сигурно ги правят от некакъв крем ... Бог знае ...
        Ама това ше им нарени на дядовия на производителите
        За домашната луканка ...има кой , справяме се , дет се вика
        Обаче с "обезмасленото пълномаслено кисело мляко" изби рибата !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          Макс интересно как е в Румъния.
          В интерес на истината не съм се интересувал подробно.Те са много развити животновъди и зърнопроизводители/доста свинско месо съм вкарал оттам/,има резон при висок стандарт и стимулирано производство,зависимите отрасли да са облагодетелствувани и те.Респективно и качеството.Но е пълно с румънци в големите хранителни вериги тук...Познавам хора,които всеки ден зареждат хранителни борси в Букурещ с каквото ти дойде наум...

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          кремвирш ли съм писал по-горе ?! Леле мале ! Май съм го нацелил без да искам - сигурно ги правят от некакъв крем ... Бог знае ...
          Ама това ше им нарени на дядовия на производителите
          За домашната луканка ...има кой , справяме се , дет се вика
          Обаче с "обезмасленото пълномаслено кисело мляко" изби рибата !
          Точно от "крем" идва мурафета с вурстчетата.След като приключи хомогенизирането на прата в кутера,бъдещия кремвирш се излива в количката на пълначната машина като гъста боза...За това се води безструктурен малотраен.
          А за млякото ти шепна няма майтап.Смял съм се със сълзи още в магазина-то бива простотия,ама това резна всичко на старта.В понеделник ще отида да видя,от къде бяха алхимиците и как се зоват в търговския регистър.Ще ги напиша тука,а ако ме прочетат случайно-да ме съдят за антиреклама/или някой от органите ми-примерно оня,дето го касае натокания с талаш "салам"/.

Коментар

Е нема да я четем повече тая тема. Отидеха ми и Комиците и Господарите и на Слави вица.
            Максе това ако го снимаш и отиде мивката.
            А стига бе.
            Виждал съм такъв надпис:

100 godini zoological garden

И такъв
            Cofia

На Джорджо на фанелката пише:
            Ай (сърце)
            Мариела
            форевър

Ама това с млякото....
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Е нема да я четем повече тая тема. Отидеха ми и Комиците и Господарите и на Слави вица.
              Максе това ако го снимаш и отиде мивката.
              А стига бе.
              Виждал съм такъв надпис:

100 godini zoological garden

И такъв
              Cofia

На Джорджо на фанелката пише:
              Ай (сърце)
              Мариела
              форевър

Ама това с млякото....
              ...имаш/те фото,както и обещанието да си купя една кофичка и го дегустирам.Основното преимущество на лаптопа е,че мога да кореспондирам с вас и след дегустацията,запънат в двете нули...от толкова масленност в тия жеги...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Хм. Домашната луканка (от месо) кат си изсъхне хубаво , рандемана прескача и 40 % , пък и по-суха пие повече червено вино , щот иска повече дъвчене. И макар "не скъп продукт" , уважавам си я аз , пущината !
                А иначе сериозно : Преди време гледах по ТВ-то едно изследване на кремвирши- ни ХЕИ , ни други лаборатории успяха да кажат КАКВО аджеба има вътре . Единствената констатация на "органите" беше , че не са опасни за здравето. Не с малотрайните , ами и с дълготрайните колбаси картината не е по-различна.
                А това че са се сетили да подмамят балъците с
                "животворния " салам ...Е то ако нямаше балъци , нямаше да има шмекери .
                Аз обаче съм си решил проблема : От един познат месар си купувам сурово месо , от един познат винар - вино от грозде . Нататък е ясно ... Пък за вдигането на салама... абе с истинските продукти и подходящите каки ... ма това е друга тема
                О собено ако е крив като турски ятаган че измъчиш тия каки
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  О собено ако е крив като турски ятаган че измъчиш тия каки
                  Пак подлудя,българската "чекийка" е заформена на основа "инджипикляктори,дъвки и пошибалки"...къде си гледал/освен в "двора" на комшийката/ не знам...
                  ...шо не си останАх у шопско,де ме е мама родила...
                  Булки,едно друго...наборчето,мани...опции да искаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X