Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ от приятел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ от приятел

Аз си мислех,че за 16лв/кг са сложили месо,те го напълнили с мераклийски талаш....
    ...Усещам нечия дълга ръка,обитаваща същото сити...

http://dnes.dir.bg/2009/05/15/news4448606.html

До: Помощ от приятел

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Аз си мислех,че за 16лв/кг са сложили месо,те го напълнили с мераклийски талаш....

Тук определено се усеща компетентната намеса на Тихомир.......на мен още не ми действа оня бром от казармата.....странно защо

Коментар

Хахахахахахха , какви ли не глупости измислят за да им се харчи стоката . Сега ще внесът магданозова халва , имамбаялдъ със феромони и стрити на прах та..ци от индонезииски комари за заместител на солта а като добавиш и косъм от девствена акушерка -ще става страшно ...
      И сега гледай какво се казва "пазарене" !!
      Ама като гледам МАХХХ как се е озъбил , май сериозно е налетял на салама
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
        Ама като гледам МАХХХ как се е озъбил , май сериозно е налетял на салама
        Обида към друг участник-50 ракии рушвет.
        Това е след концумацията...
        Да слушам аз:
        "Опитай бе,нема проблем-наш човек го е заджуркал,знаем се отдавна"

Коментар

Обида към друг участник-50 ракии рушвет.
          Това е след концумацията...
          Да слушам аз:
          "Опитай бе,нема проблем-наш човек го е заджуркал,знаем се отдавна"
          Приемам глобата само кажи какви да са ракиите : Кайсиева или варненски мискет ?
          Ама понякога така става , като сме толкова доверчиви...

Ама ако и след ракиите гледаш така и се зъбиш , ще си пием в отделни стаи . Само "наздраве" ще си викаме и решетка на вратата - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
          Последно редактирано от maxxx; 15-05-09, 11:52.
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
            Приемам глобата само кажи какви да са ракиите : Кайсиева или варненски мискет ?
            Ама понякога така става , като сме толкова доверчиви...
            ...и двете,дядо попе...,белким си затвори чекмеджето това косматото...
            ...към пост намбър ту:
            Тъй де,наблегни всякак,че да не търсим електрожен и арматура,а да си гледаме канчетата...

Коментар

голяма част от днешните неща са продажба на илюзии.
              Всичко зависи от етикета и количеството реклама.

Макс а ти пробва ли го ...

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                Макс а ти пробва ли го ...
                Е не четеш ли,че сега ще ме давят в ракии да ми се оправят лицевите/и други/ мускули,след дегустацията...

Коментар

абе незнам колко Тихомир има участие, но по тоя повод мога да ви разкажа една приказка за салама.....

вървяло си едно коте по улицата и гледа едно парченце салам в една локвичка.... пробва да го вземе, ама трябва да потопи лапичката.... в крайна сметка намокрило лапичката, ама хапнало салама......

след 2 преки гледа едно по-голямо парче салам в друга локва.... ма по-дълбоко....... явно не се минало само с намокряне на лапичката..... намокрило се наполовина, хапнало салама и продължило....

след още две преки гледа цяла палка шпек в една бая дълбока локва....... пробвало тъй, пробвало инак.... накрая се цамбурнало цялото, измокрило се, но отнесло палката....

каква е поуката: ...колкото е по-голям салама, тоолкова е по-мокро котето!

Коментар

...към пост намбър ту:
                    Тъй де,наблегни всякак,че да не търсим електрожен и арматура,а да си гледаме канчетата...
                    Ще наблегна сериозно ... Така ще "наблегна" , че нямам изправяне после...
                    WJ 4.7

Коментар

Такова ли е на вкус ?!
                      Ма чакай бе приятелю , ти искаш да е кат луканка . Е нема две добри ! То както каза колегата по-горе - прах от та**ци на бенгалски тигър да внесат , едва ли ше е по-различно от вкус на конска жила , ма акцента си е на мощта . За чревоугодниците - друга тема ...
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Такова ли е на вкус ?!
                        Ма чакай бе приятелю , ти искаш да е кат луканка . Е нема две добри ! То както каза колегата по-горе - прах от та**ци на бенгалски тигър да внесат , едва ли ше е по-различно от вкус на конска жила , ма акцента си е на мощта . За чревоугодниците - друга тема ...
                        Опитал/неопитал-познай като ми гледкаш аватара...
                        А ако сериозно/темата има шеговит аспект,но като цяло е показателна за манталитета и безочието на търгаши и производители/.
                        От години се ползват всякакви адитиви основно за малотрайните колбаси/те са завършващия цикъл на "безотпадната технология"/.
                        Луканката,Владо,не е скъп производствен продукт-използва се само свинска плешка и се препоръчва 20% джолан,плюс сол,чер и кардамон.Цените на плешката и джолана ги знаете всички,рандемана не е повече от 30-35 процента отрицателен.Понеже кардамона е скъп,примерно/около 40лв/кг-разход,2гр/кг/ се буха масово кимион.
                        Та,на базата на изброеното горе,да си правят нелепи реклами и на подниво да ми обясняват,че по-добре да ям някакви тъпотии,само да не е месна съставка-много нагло и безочливо.
                        В Германия го ядяли с кеф,думат.Ами да ги закарам на редовен колбасарски щанд и да си купят от елексира,дето като го хапнеш,подпираш без ръце магазина и личния вонунг,а земното кълбо го правиш опознавателен глобус закичен на стимулирания/писания...
                        Това,натикано в суровосушен колбас/не малотраен/,можеш да си го купиш в "Norma"/D/ в оптималния случай,никой не му се лежи в дранголника.
                        Там законите имат досадния недостатък,като ги подминеш,те да ти напомнят за себе си в доста нелицеприятен вид...
                        Абе,отклоних се от спама...
                        Наздраве!

Коментар

Опитал/неопитал-познай като ми гледкаш аватара...
                          А ако сериозно/темата има шеговит аспект,но като цяло е показателна за манталитета и безочието на търгаши и производители/.
                          От години се ползват всякакви адитиви основно за малотрайните колбаси/те са завършващия цикъл на "безотпадната технология"/.
                          Луканката,Владо,не е скъп производствен продукт-използва се само свинска плешка и се препоръчва 20% джолан,плюс сол,чер и кардамон.Цените на плешката и джолана ги знаете всички,рандемана не е повече от 30-35 процента отрицателен.Понеже кардамона е скъп,примерно/около 40лв/кг-разход,2гр/кг/ се буха масово кимион.
                          Та,на базата на изброеното горе,да си правят нелепи реклами и на подниво да ми обясняват,че по-добре да ям някакви тъпотии,само да не е месна съставка-много нагло и безочливо.
                          В Германия го ядяли с кеф,думат.Ами да ги закарам на редовен колбасарски щанд и да си купят от елексира,дето като го хапнеш,подпираш без ръце магазина и личния вонунг,а земното кълбо го правиш опознавателен глобус закичен на стимулирания/писания...
                          Това,натикано в суровосушен колбас/не малотраен/,можеш да си го купиш в "Norma"/D/ в оптималния случай,никой не му се лежи в дранголника.
                          Там законите имат досадния недостатък,като ги подминеш,те да ти напомнят за себе си в доста нелицеприятен вид...
                          Абе,отклоних се от спама...
                          Наздраве!
                          Хм. Домашната луканка (от месо) кат си изсъхне хубаво , рандемана прескача и 40 % , пък и по-суха пие повече червено вино , щот иска повече дъвчене. И макар "не скъп продукт" , уважавам си я аз , пущината !
                          А иначе сериозно : Преди време гледах по ТВ-то едно изследване на кремвирши- ни ХЕИ , ни други лаборатории успяха да кажат КАКВО аджеба има вътре . Единствената констатация на "органите" беше , че не са опасни за здравето. Не с малотрайните , ами и с дълготрайните колбаси картината не е по-различна.
                          А това че са се сетили да подмамят балъците с
                          "животворния " салам ...Е то ако нямаше балъци , нямаше да има шмекери .
                          Аз обаче съм си решил проблема : От един познат месар си купувам сурово месо , от един познат винар - вино от грозде . Нататък е ясно ... Пък за вдигането на салама... абе с истинските продукти и подходящите каки ... ма това е друга тема
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Хм. Домашната луканка (от месо) кат си изсъхне хубаво , рандемана прескача и 40 % , пък и по-суха пие повече червено вино , щот иска повече дъвчене. И макар "не скъп продукт" , уважавам си я аз , пущината !
                            А иначе сериозно : Преди време гледах по ТВ-то едно изследване на кремвирши- ни ХЕИ , ни други лаборатории успяха да кажат КАКВО аджеба има вътре . Единствената констатация на "органите" беше , че не са опасни за здравето. Не с малотрайните , ами и с дълготрайните колбаси картината не е по-различна.
                            А това че са се сетили да подмамят балъците с
                            "животворния " салам ...Е то ако нямаше балъци , нямаше да има шмекери .
                            Аз обаче съм си решил проблема : От един познат месар си купувам сурово месо , от един познат винар - вино от грозде . Нататък е ясно ... Пък за вдигането на салама... абе с истинските продукти и подходящите каки ... ма това е друга тема
                            Владо,на лични мога да ти разкажа това,дето ХЕИ-то само са гадали за креМвиршите/идва от kremwurst-смятай/.Иначе който ги обича ще ги разлюби,дори и "квалитетните".Не че са отвратителни,но технологията ще учуди и дистанцира от тях доста хора...
                            А че адитивите,които консистенционират малотрайните,се бухат и в трайните/варено-пушени,сурово-сушени/-тук е "закон".
                            А за луканката-нарочно се набива в прата джолан.Ниско водно изпарение на мускулните групи и намаляване на минусовия рандеман.
                            В общ производствен план-10гр/кг пшенични фибри-на седмия ден всичкото сурово-сушено е дърво.Рандеман в /-/,не повече от 15%...

Коментар

Това което пишете е гадна анти реклама. Опитвате се да изядете хляб...салама на хората.
                              Това на нищо не прилича и аз ви порицавам. Не може вие туку така да обиждате съвременните високо технологични продукти. Примерно 'Кремвиршите....от месо', да не верваш. Не може туку така да се обижда 100% истинското мляко на Данон. Това е един вечно пресен продикт с 3 месеца ГАРАНЦИЯ, не като млякото от обикновенна крава дето се вкисва за 2 дни.
                              Нямате право да се смеете на оня чудотворен измисляк дето ви оправя стомаха като ядете Активия.:Разхлабително се казва, ма не знам дали го има у млекото.
                              Не видях някой да е обърнал внимание на естественото чръвце в което е сложен вашия секси чеп....салам.
                              Максе, Най новото за намаляване на минусовия рандеман е найлончето. Говориме за екологичен, естествен найлон разбира се.

Рекламата момчета е най-добрия начин да се приберут парите на глупаците. И най бързия. Нема да ви обяснявам, че качеството и произхода нямат нищо общо.

Гледайте телевизия, таман започна най наглата рекламна кампания-за дебелосерковци."Честни и почтенни" които мислят "само за народа" Вервайте ми
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X