Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит Първи Април

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честит Първи Април

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
    Моля, темата да бъде заключена. Ние с natalli заминаваме. Понеже сме от Филибето, аз първи се добрах до тях!
    Багаж няма да ни трябва!
    Впрочем, вече нищо не ни трябва!
    0899 48 65 96

Коментар

Напълни се с оферти за острови А АЗ МРАЗЯ острови !!!!! Всички ли ще ходите бе ?? Само аз ли ще се остана тук, немил недраг да се скитам .... Ама така ви се пада . Да ви изгорят глезените от слънцето дано ! Цял ден в кристални води да се къпете ! Да се натъпчете с коктеили до козирката , че лошо да ви стане ! Цели нощи да танцувате докато краката ви се подкосят .. ! Зорка и Цвети тен да хванат дано , че и 28те им деца също ...

Аидееееее , махам се от тука и няма да вляза повече в тоА форум Курортисти с курортисти такива ....
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
        Зорка и Цвети тен да хванат дано , че и 28те им деца също ...
        Аа те чаветата са си с тен, не бой се!
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Да избелеят тогава
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Аа те чаветата са си с тен, не бой се!
            ...и 28-те ли...,шот гледам нищо не ме дядосва и дърпа за крачола.
            И защо пишете сега в тази тема не моа се присетя,при положение че 1 април е утре...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              ...и 28-те ли...,шот гледам нищо не ме дядосва и дърпа за крачола.
              И защо пишете сега в тази тема не моа се присетя,при положение че 1 април е утре...
              Деди, дедии...
              A2 (+)

Коментар

Деди, дедии...
                ...думаш да тура пенджура за близко и да погледна под масата...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  ...думаш да тура пенджура за близко и да погледна под масата...
                  А така !! Монтирай уреда за близък бой , вземаш един лист и химикал (да си ги записваш , че да не изтървеш някое) и в "режим" лежешком 4x4 претърсваш недвижимата собственост . При поява на съмнения за точната бройка - пускаш кучето за тараш . То ще ти докара "липсите"
                  WJ 4.7

Коментар

Максе, да зема да ти пре-подаря единия микроскоп, дето ми подари доган ага?
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

За пишещите тук да поясня......
                      САМО 7 деца са мои! Останалите са на Цвети
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                        А така !! Монтирай уреда за близък бой , вземаш един лист и химикал (да си ги записваш , че да не изтървеш някое) и в "режим" лежешком 4x4 претърсваш недвижимата собственост . При поява на съмнения за точната бройка - пускаш кучето за тараш . То ще ти докара "липсите"
                        Тц,като ще е тъй-бабинта им да ги води на отчет,аз имам бири в хладилника за осчетоводяване.

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        Максе, да зема да ти пре-подаря единия микроскоп, дето ми подари доган ага?
                        Недей баш тоз скъп за теб екземпляр,че да не ми тръгне в ариергард докато си връзвам налъмите.

Коментар

Маймуна нахълта в кметски кабинет

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=343930

Коментар

какви са ия 28 чавета бе. Да не си правите Дунав-ЦСКА
                            Максе, за бирите мога да помагам... Нали знаеш : Перничанин в Бара се познава
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              какви са ия 28 чавета бе. Да не си правите Дунав-ЦСКА
                              Аз работя за бъдещето на Оффороуда, след 20 години ще видите новите Близнаци, а може би и дори един Стефан!

За Зорка незнам, може да поддържа числеността на Русе...
                              A2 (+)

Коментар

Аз работя за бъдещето на Оффороуда, след 20 години ще видите новите Близнаци, а може би и дори един Стефан!

За Зорка незнам, може да поддържа числеността на Русе...
                                Голямо "работене" ще падне !!! Милата !! Това се казва всеотдаиност към някаква кауза . Явно не случайно си "супер модератористка " , ама трябва и да те издигнем в чин - пчела майка на форума .
                                Зорка много сви бройката , ама като се потруди повечко ,и нея ще канонизираме .
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X